Şimdi Ara

Lenovo ideapad Y560 Satışı Türkiyede Varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar arıyorum ama bulamıyorum büyük magazaların sitelerine baktım yok yarın birgün gidip soracağım ama sizlerede bir sormak istedim belki teknosada veya başka bir magazada çalışan arkadaşımız wardır eyer nerede satıldığını bulursam alacağım bu pc yi

not:ankaradayım

• hacım ben online almayacağım direk magazadan alacağım yani bana dükkan lazım :) bide bugün teknosaya ve media mark a gittim ama hiç birinde yok :( offffffffffffff
  • yakındır bir çok yerde satışa çıkması....
  • çıkmasını umuyormusun yoksa çıkacakmı kardeş :)
  • ben bugün altunizade golddan satın aldım
  • hayırlı olsun nasıl güzelmi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Laptop Önerisi !!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim. ben şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım daha oyunlarla ölçemedim ama ses konusunda çok memnunum.
  • GOLD'DA var ben gittim gördüm klavye dizaynı berbat
  • y560 ekran kartı yönünden ses yönünden vb. çok iyi notbook gözükmekte..

• ne oldu arkadaş alamadı herhalde.ses soluk yok.
  • bu model aşırı ısınıyomuş tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukaaa

bu model aşırı ısınıyomuş tavsiye etmem

nerden duydun? aşırı ısınsa bile hpyi geçemez bence bu konuda =)

lenovo y560 gold'da var. ama bence internetten al 200lira karın oluyor..
  • arkadaşlar bugün teknosadan aldım harika bir cihaz daha yeni gelmişti
    orada çalışan arkadaşlar bile 3-4 kişi laptobu incelediler(baktılar) ve hoparlörüne felan hayran kaldılar bende eve gelip kullanmaya başlayınca ses kalitesini anladım :) yani o ses sistemi warken ayrı bi hoparlör almaya gerek yok saten ordaki arkadaşta demişti :D ve laptopta yüz tanıma fonksiyonu war pc açılırken veya istediğiniz bir dosyaya bu kilidi koyuyorsunuz ve sizden başka kimse açamıyor çok harika bu özelliği toshibanın 4-5 bin tl lik modellerinde wardı hatırladığım kadarıyla
    bide ek olarak sim kartı giriş yeri war :D
    ve tuş takımının üst tarafında dokunmatik tuşlar war üstlerinde ışık o tuşlarla ekranı kitliyorsunuz ve oradaki ışıklar sönüyor kesinlikle bu laptobu bilmeyen adam o kilidi açamaz :D orada dokunmatik tuş olduğunu bilse bile 7-8 tane tuşa nasıl basacağını bilemez :D :D

bide 7-8 saattir açık hiç bir sorun yok ısınma felan yani sadece fandan sıcak üflüyor o :)

• öncelikle hayırlı olsun. Senden 3 5 tane foto bekliyorum, ekran konusunda sıkıntı yok degil mi? Bi arkadas berbat demiş ekran kalitesine.. Birde kaça hangi şubesinden aldın acaba?
  • öncelikle ekran güzel led ankamall teknosadan aldım 2160
    saten kardeş sen almaya gidince görürsün oradaki diğer laptoplarla kıyaslarsan çok daha rahat alırsın
    teknosada açık olan laptoplarda gördüğüm kadarıyla bundaki ekran kalitesi yoktu çogunda görüntüsü tozlu gibiydi cansız renksiz gibi ama bu böyle değil gerçekten çk güzel

görüntüsü çok güzel bence çogu laptop bunla kıyaslanamaz bile özellikle ses kalitesi harika
  • hmm. Bisey daha rica etsem senden hocam. Aygıt yöneticisinden ekran panelinin modeline bakarmısın. Kusura bakma ugrastırıyorum senı ama bende almayı düsünüyorum, ekran paneli bi serinin kötü dedi arkadas..
  • arkadaşlar bu fiyata bu özelliklerde notebook veriyorlar ise çok iyi valla

Lenovo Y560 Core i7-720QM 1.60GHz 4GB 500GB HD5730 15.6" Win 7 Prem. 59037224

Ürün Kodu 59037224
    İşlemci Intel® Core™ i7-720QM (6M Cache, 1.60 GHz)
    Yongaseti HM55
    Sistem Belleği (2x2GB) 4GB DDR3 1333MHz
    Ekran Kartı ATI Mobility HD 5730 1GB, DirectX 11 uyumlu
    Sabit Disk Kapasitesi 500GB 7200 Rpm
    Optik Sürücü DVD±RW
    Batarya 6 Hücreli
    Ekran 15.6" HD LED 1366x768
    İşletim Sistemi Windows 7 Home Premium 64 Bit
    Kablosuz Haberleşme Network Card Intel Wireless Wi-Fi Link 1000
    Bluetooth Var
    HDMI Var
    Kamera Var
    Multi-touch Pad
    Kasa Rengi Siyah

Garanti Süresi : 24 Ay

RAM ler 1333MHz mi????? ve disk 7200rpm mi???? bilen veya kullanan arkadaşlar doğrusunu yazsınlar

eğer doğru ise tam fiyat/performans + kalite ürünü dür derim.....fiyatta iyi...bulursanız kaçırmayın

İLAVE
    doğruymuş ------------------->>>>>http://forum.donanimhaber.com/m_41773582/tm.htm
    çok cazip bir alet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 26 Ağustos 2010; 11:48:41 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.