arkadaşlar lenovo piyasadaki en az ısınan laptop bende y550p var i7 olanı 3-4 saat oyun oynadğımda bile sıcaklıklar 69-71 derece civarında değişiyo normal bilgisayarın çalışma sıcaklığı 55-59 derece arası değişiyor yani kesinlikle tavsiye ederim bu ürünü
arkadaşlar bende bu notebooku almak istiyorum ama aralık gibi alıcam 1.sorum aralık ayına kadar yeni cihaz bundan daha iyi chaz çkarmı birde bu alet teknosada goldda bımekste aralık ayına kadar bitmez demi ?
quote:
Orijinalden alıntı: rrmelihrr
arkadaşlar bende bu notebooku almak istiyorum ama aralık gibi alıcam 1.sorum aralık ayına kadar yeni cihaz bundan daha iyi chaz çkarmı birde bu alet teknosada goldda bımekste aralık ayına kadar bitmez demi ?
Aralığa kadar dünya değişir. %90 satıştan kalkar bu , yenisi gelir. Aralıkta alınacak bir notebook'u da şimdiden araştırmak boşa..
quote:
Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
quote:
Orijinalden alıntı: rrmelihrr
Aralığa kadar dünya değişir. %90 satıştan kalkar bu , yenisi gelir. Aralıkta alınacak bir notebook'u da şimdiden araştırmak boşa..
niye bşkan asus n6 serisi 9 ay oldu çıkalı hala satışta alet daha yeni çktı yenısnın çkcanı sanmam çksada bşka markada 58** serısı ekran kartı çkablr
hayırlı olsun arkdasım.lenovo nın en iyi ürünlerinden birini almıssın ii günlerde kullan hayrını gör
quote:
Orijinalden alıntı: pcko_31 hayırlı olsun arkdasım.lenovo nın en iyi ürünlerinden birini almıssın ii günlerde kullan hayrını gör
daha almadmki kardş aralıga kadr yeni ürün çkarmı tartışmsı vardı bende ddm bşka markada buna benzer ürün çkar ddm bu daha btmez aralıga kadar
quote:
Orijinalden alıntı: hiphop006
öncelikle ekran güzel led ankamall teknosadan aldım 2160 saten kardeş sen almaya gidince görürsün oradaki diğer laptoplarla kıyaslarsan çok daha rahat alırsın teknosada açık olan laptoplarda gördüğüm kadarıyla bundaki ekran kalitesi yoktu çogunda görüntüsü tozlu gibiydi cansız renksiz gibi ama bu böyle değil gerçekten çk güzel
görüntüsü çok güzel bence çogu laptop bunla kıyaslanamaz bile özellikle ses kalitesi harika
kardeş teknosadan aldıysan rpm si kaç çıktı bir bakarmısın yada sana kaç dediler de kaç çıktı ?
Arkadaşlar bende bu sabah GOLD Kadıköy şubesinden 1900 TL ye aldım..Bonus kart ile bu fiyata iniyorlar.. ayrıca 2011 Ocak da ödemeye başlıyorum ekstre erteleme sayesinde.. İlk izlenimlerimi söylemek gerekirse çok tatmin edici. Ben 6 aydır notebook piyasını takip ediyorum çünkü yazın alacaktım bu kesindi. Mayıs gibi Dell XPS 1645 i takip edip istiyordum.Yanlız fiyatı çok yukarıdaydı (hala öyle) ve kullanıcıların bariz sorunları vardı ( klavye nin ekranı çizmesi, yüksek ısı vs. ). Daha sonra Asus N61JQ modelini gördüm ve Ağustos sonuna kadar da forumlarda bunu takip ettim . Baktımki güzel alınabilecek bir ürün ama alanlar HDD değişimine gidiyor zira 5400 rpm o konfigirasyonun önünde bir duvar gibi. Sonra da bu ürün çıktı ortaya ve 1333 mhz ram, 7200 rpm HDD ile bir anda sildi kafamda Asus'u. Çok uzattım izlenimlerine geçeyim. (tabi henüz tam oalrak kullanamadım)
Ürün %60 dolu batarya ile geldi. Açtığımda canlı renkleri olan bir ekran ile karşılaştım. Ses konusunda gerçekten övgüyü hak edici durumda. Alet çabuk tepki veriyor herşeye..Performansını çok beğendim. Oyun ve programlar ile de deneyip daha sonra bir inceleme yazarım. Dış yüzeyindeki tasarımı da çok güzel. Asus kadar ince yapıda ana kasası. Dokunmatik aksam çok seri çalışıyor. HP DV serisini görenler bilir takılmalar çok oluyordu onlarda. Bazı arkadaşlar fan çok sık devreye giriyor falan demiş. Arkadaşlar elimizdeki işlemci akıllı bellek yönetimine ve turbobost a sahip bir canavar. İş yüküne göre olacaktır bu tür ani çalışma ve durmalar.. Hesap makinası değil ki bu. Allahtan devreye giriyor =)
hayırlı olsun gülele kullan bol resimli bir inceleme yaparsanız cok makbule gecer.
hayırlı olsun arkadasım ya hiç bi Allahın kulu şöyle iyi bi incelem yapamamış forumda sadece samsung r620nin incelemsi harika olmuş şöyle aletin her köşesinden biraz foto koyarsan süper olur ya :D
quote:
Orijinalden alıntı: zevron
Arkadaşlar bende bu sabah GOLD Kadıköy şubesinden 1900 TL ye aldım..Bonus kart ile bu fiyata iniyorlar.. ayrıca 2011 Ocak da ödemeye başlıyorum ekstre erteleme sayesinde.. İlk izlenimlerimi söylemek gerekirse çok tatmin edici. Ben 6 aydır notebook piyasını takip ediyorum çünkü yazın alacaktım bu kesindi. Mayıs gibi Dell XPS 1645 i takip edip istiyordum.Yanlız fiyatı çok yukarıdaydı (hala öyle) ve kullanıcıların bariz sorunları vardı ( klavye nin ekranı çizmesi, yüksek ısı vs. ). Daha sonra Asus N61JQ modelini gördüm ve Ağustos sonuna kadar da forumlarda bunu takip ettim . Baktımki güzel alınabilecek bir ürün ama alanlar HDD değişimine gidiyor zira 5400 rpm o konfigirasyonun önünde bir duvar gibi. Sonra da bu ürün çıktı ortaya ve 1333 mhz ram, 7200 rpm HDD ile bir anda sildi kafamda Asus'u. Çok uzattım izlenimlerine geçeyim. (tabi henüz tam oalrak kullanamadım)
Ürün %60 dolu batarya ile geldi. Açtığımda canlı renkleri olan bir ekran ile karşılaştım. Ses konusunda gerçekten övgüyü hak edici durumda. Alet çabuk tepki veriyor herşeye..Performansını çok beğendim. Oyun ve programlar ile de deneyip daha sonra bir inceleme yazarım. Dış yüzeyindeki tasarımı da çok güzel. Asus kadar ince yapıda ana kasası. Dokunmatik aksam çok seri çalışıyor. HP DV serisini görenler bilir takılmalar çok oluyordu onlarda. Bazı arkadaşlar fan çok sık devreye giriyor falan demiş. Arkadaşlar elimizdeki işlemci akıllı bellek yönetimine ve turbobost a sahip bir canavar. İş yüküne göre olacaktır bu tür ani çalışma ve durmalar.. Hesap makinası değil ki bu. Allahtan devreye giriyor =)
kardeşim bu ocakta ödeme işi bütün kartla için geçerlimidir ?
@ rrmelihrr
Hayır sadece bonus kartla olan anlaşmalarından dolayı böyle..ilk gittim bonusunuz var mı diye sordular zaten..
eyvallah arkadaşlar bir kullanmaya başlarım isteklerinize cevap vermeye çalışacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: zevron @ rrmelihrr
Hayır sadece bonus kartla olan anlaşmalarından dolayı böyle..ilk gittim bonusunuz var mı diye sordular zaten..
eyvallah arkadaşlar bir kullanmaya başlarım isteklerinize cevap vermeye çalışacağım.
anladım kardeş peki şimdi al ocakta öde kampanyası nerlerde var bşka bilen varmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme