Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y570 (GT 555M GDDR5) [İnceleme ve Test Sonuçları Eklendi] (540. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.206
Cevap
28
Favori
681.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konuyu fazla takip etmedin sanirim mentese sorunu kronik bi cok kisi degisim aldi bende dahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgetürk

3 yılı geçti lenovo y 570 kullanıyorum çok yoğun da kullanmıyorum günde 1 saat anca.Teknik özellikleri fena değil ses problemi var müzik dinlerken çıtırtılar geliyor bir de kasası berbat bu kadar az ve özenle kullanmama rağmen ekran menteşesinin olduğu köşelerdeki vidalar kendiliğinden yalama oldu kesinlikle darbe vs. olmadı.birde bataryanın takılı olduğu bölgeden bir vida düştü.kısaca çok kalitesiz kasası var.Bilginize

ses problemi bende de var(aslında buda bize bağlı biraz sesi çok fazla sesli dinlerseniz devamlı sorun çıkabilir ilerde çoğu cihazda böyle ben neler açıyordum millet bayılıyordu), onun dışında kasa çok güzel bence çok sağlam, menteşe sorunu kronik ona yapacak bir şey yok, vidalar hayırdır nasıl yalama oluyor çok mu söküp taktınız, vida gevşemiştir sıkınca sorun çözülür, valla seni bilmiyorum ama ben leptopu çok sevdim ilerde de alabileceğim bir model cihaz tabi farklı cihazlarda olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadalar -- 6 Eylül 2014; 22:33:52 >

• tadalar T kullanıcısına yanıt
    tornavida değmedi y570 kullandığına emin misin? yaptıkları menteşe sisteminden sanırım ekran ağır gelip kasıyor kasayı vidalara binen yük yalama yapıyor. Dediğim gibi 3 yıldır kullanıyorum sanırım benden iyi bilemezsin,kasa sağlamlığı vasat
  • barinal B kullanıcısına yanıt
    takip etmedim dediğim gibi 3 yıldır kullanıyorum bu problem olunca baktım siteye ayrıca garanti süresi doldu yinede değiştiriyorlar mı kasayı ? @barinal
  • bilgetürk B kullanıcısına yanıt
    Degistirmeleri gerek tabiki ücret karşılığında garantisi doldugu icin.Arayip fiyat alabilirsin ama bence pahali olur kasa degisimi en az 200 liradır alt ust degiscek cunku arayip fiyatini sor uygunsa gonder degilse disaridan yaptir daha hesapli olur

• quote:

tornavida değmedi y570 kullandığına emin misin? yaptıkları menteşe sisteminden sanırım ekran ağır gelip kasıyor kasayı vidalara binen yük yalama yapıyor. Dediğim gibi 3 yıldır kullanıyorum sanırım benden iyi bilemezsin,kasa sağlamlığı vasat
    hangi cihazını kullandığımı iyi biliyorum ve bu leptobu 3-4 sefer fena şekilde düşürdüm bir de ekran kısmının çerçevesi çıktı yarısı nerdeyse ekranda hiç bir şey yoktu sorunsuz kurtardık 1metreden yere düştü direk sen diyorsun günde 1 saat açık pc benim pc ise günde 6-7 saat anca kapalı onun dışında devamlı açıktır her şeyi yapıyorum ben, bu arada dediğiniz menteşe sorunu ile vida yalama olması için uygun bir zemin yani masa dışında kullanırsanız ancak yaşarsınız yoksa öyle bir şey olması imkansız durduk yerde vidalara bir şey olmaz belki kucakta falan olursa o ayrıda, bu güne kadar kaç pc kullandınız bilmiyourm ama ben arakdaşların çoğu pc sinizi kullandım hepsi sıkıntılıydı bir tane cihaz aldık arkadaşla samsung dehşet ses veriyordu zaten ona özel aldık pc 1 ay sonra düştümü ne oldu şuan hatırlamıyorum ekran kısmı kapanmıyordu,casper saymıyorum bile o konuda çevremde çok şikayet eden vardı neyse, bu arada siizn nereden ve nasıl şartlar altında düşürdüğünüzü bilmiyorum ama tabiki çok aşırı sağlamlık beklemeyin bütün pc ler öyledir 1m den sonra sert darbelerde hepsi parçalanır

• quote:

takip etmedim dediğim gibi 3 yıldır kullanıyorum bu problem olunca baktım siteye ayrıca garanti süresi doldu yinede değiştiriyorlar mı kasayı ? @barinal

tabiki değiştirilir üstte lenova genel türkiye merkezinin numarası var yorumların birinde o numarayı arayıp sorabilirsin tüm sorunlarını hatta menteşe sorunum var bu benimle iligli bir sorun değil kronik bir sorun bunu ücretsiz olarak çözmeniz gerekiyor falan de
  • quote:

Orijinalden alıntı: tadalar

quote:

tabiki değiştirilir üstte lenova genel türkiye merkezinin numarası var yorumların birinde o numarayı arayıp sorabilirsin tüm sorunlarını hatta menteşe sorunum var bu benimle iligli bir sorun değil kronik bir sorun bunu ücretsiz olarak çözmeniz gerekiyor falan de

Menteşe sorunu yaşadığımda benim garanti sürem dolmuştu adamlara rica ettim genel merkeze sordular tamam dediler 5 kuruş almadan kendileri aldılar daha sonra kendileri tekrar geri getirdiler heal olsun dedim üstelik 1 hafta birşey sürdü.(Tam hatırlamıyorum 1 hafta olmamıştır belkide)

• A.Berkehan kullanıcısına yanıt
    Az önce 0212 912 0134 numaradan görüştüm iki yıl içinde olsaydı garanti kapsamındaydı fakat garanti süreniz dolmuş ücretli yaparız dediler.Bende kronik bir sorun olduğunu bilgisayarın çok temiz ve az kullanıldığını darbe almadığını falan söyledim.üzgünüz iki yıl dolmuş dediler bende yani siz lenovo iki yıldan sonra kendiliğinden dağılabilir mi diyorsunuz dedim ses yok.
    Kişisel fikrim,bu problem dışında çok memnundum ama bir daha asla lenovo almam
  • tadalar T kullanıcısına yanıt
    nerdeyse 15 yıldır laptop kullanıyorum sırasıyla hp,sony,toshiba,casper ve lenovo ..casperdan bahsetmeme gerek yok ama diğerleri taş gibi özellikle hp.Toshibayıda hala kullanıyorum. Ayrıca laptop masada kullanılacak diye birşey yok.durduk yere bataryanın altındaki vidası düştü 1. yılında ha bunada bataryayı söküp takarken olmuştur diyebilirsiniz 1 yıl batarya takılmadan kullanıldı yani böyle bir ihtimalde yok.
    Fiyat aldiniz mi?
    Bence servise yaptirin lenovo yedek parça konusunda cok sıkıntılı bir firma ben bu yüzden 2 kez iade degisim aldim 20. Isgunu sonrasinda
    Bakarsiniz sizinkini de 20 isgununde yapamazlar degisim alirsiniz :)
    Tabiki kesin dışarı da yada serviste yaptircam diyosaniz servise verin.

elemana sinirlendim fiyat almadım.Biliyorum servislerini bi arkadaşım garanti kapsamında gönderdi ses problemi için her defasında başka bi yeri bozuk geldi en son değiştirdiler.
    Teşekkür ederim
    Birebir yasadigim icin soyluyorum elemanlarının hepsi ilgili yada tam bilgili degil gunun farkli saatlerinde bence arayip talebini belirt y570 de mentese sorunu kroniktir musteri memnuniyeti adina yapmalari gerekir diye düşünüyorum

şikayet sitesine yazdım,bakalım artık..
  • http://kasamentese.aktabilgisayar.com/model-7643-lenovo-y570.html
    sorunun kronik ve kasanın sağlam olmadığını kanıtlıyor.
    Alt üst kasa değişmeden tamirine 80 tl istiyorlar
  • quote:

Az önce 0212 912 0134 numaradan görüştüm iki yıl içinde olsaydı garanti kapsamındaydı fakat garanti süreniz dolmuş ücretli yaparız dediler.Bende kronik bir sorun olduğunu bilgisayarın çok temiz ve az kullanıldığını darbe almadığını falan söyledim.üzgünüz iki yıl dolmuş dediler bende yani siz lenovo iki yıldan sonra kendiliğinden dağılabilir mi diyorsunuz dedim ses yok.

Ya anlayamadığım şey benim 2 yıl sürem dolalı 2-3 ay geçmişti ama adamlar hiçbir ücret almadan yaptılar
  • quote:

nerdeyse 15 yıldır laptop kullanıyorum sırasıyla hp,sony,toshiba,casper ve lenovo ..casperdan bahsetmeme gerek yok ama diğerleri taş gibi özellikle hp.Toshibayıda hala kullanıyorum. Ayrıca laptop masada kullanılacak diye birşey yok.durduk yere bataryanın altındaki vidası düştü 1. yılında ha bunada bataryayı söküp takarken olmuştur diyebilirsiniz 1 yıl batarya takılmadan kullanıldı yani böyle bir ihtimalde yok.

ben senin kadar kullanmadım ama benim pc si söylediğim gibi devamlı açık günde 20 saat nerdeyse aldığımdam beri nerdeyse böyle bu koşullarda normal kullanıcılara göre 2-3 yıl daha fazla kullanılmış olduğunu sanıyorum yani benim pc alalı 2 yıl oldu 2 yılda yıpranma desen 4 yıllık pc de sen 5-6 defa pc yi sökmüşlüğüm var hatta daha fazla belki parçaları dahi ramler falan hardiski yakında da bütün her parçayı söküp dağıtıcam bütün vidaları falan, diğer modellerde size daha sağlam geldi ise bundan sonra onlara öncelik verirsiniz sanarım ancak kötü bir kaç haber vereyim samsung leptop üretmeyi bırakıyordu öyle haberler var, sony de vaio yu bıraktı artık üretmiyor, alıcaksan bence bu saatten sonra msi alabilirsin bir ihtimalde toshiba diğerleri salla geç

• quote:

Orijinalden alıntı: A.Berkehan

quote:

Ya anlayamadığım şey benim 2 yıl sürem dolalı 2-3 ay geçmişti ama adamlar hiçbir ücret almadan yaptılar

sen ne diyorsun geçen ben aradığımda pc yi tamamen söktüm açtım dedim adama çünkü zaten anlıyacaklar biliyorum neyse pc şuan açılmıyor ssd ile sorunlarım var falan dedim gönder kargo parası ile yaparız demişlerdi göndermedim ama hiç kemdimce ssd yi çıkartıp çözdüm, o birazda karşıda o an kim var falan ona bağlı, bu arada ben pc ye win 8.1 kurduğumu ancak bazı donanımların desetlenmediğini belirttim bunlar için niye sürücü çıkmıyor falan dedim size göndersem 8.1 kurarmısınız falan biz o bu modellerde 8.1 önermiyoruz ve kurmuyoruz sorunlar çıkabilir falan demişti... ama ben yine istediğimi yaptım 3 tane sistem var şuan win7, win8.1,winxp

• quote:

quote:

quote:

sen ne diyorsun geçen ben aradığımda pc yi tamamen söktüm açtım dedim adama çünkü zaten anlıyacaklar biliyorum neyse pc şuan açılmıyor ssd ile sorunlarım var falan dedim gönder kargo parası ile yaparız demişlerdi göndermedim ama hiç kemdimce ssd yi çıkartıp çözdüm, o birazda karşıda o an kim var falan ona bağlı, bu arada ben pc ye win 8.1 kurduğumu ancak bazı donanımların desetlenmediğini belirttim bunlar için niye sürücü çıkmıyor falan dedim size göndersem 8.1 kurarmısınız falan biz o bu modellerde 8.1 önermiyoruz ve kurmuyoruz sorunlar çıkabilir falan demişti... ama ben yine istediğimi yaptım 3 tane sistem var şuan win7, win8.1,winxp

Ya 8 de uyumsuzluk varmış.Benim PC çok yavaşladı birde ekran kartıyla kasiyor hem de öyle boyle değil bende 7 yüklü ama anlayamadım içini fln mi temizlesem bilemedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya 8 de uyumsuzluk varmış.Benim PC çok yavaşladı birde ekran kartıyla kasiyor hem de öyle boyle değil bende 7 yüklü ama anlayamadım içini fln mi temizlesem bilemedim

Benim de inanılmaz yavaşladı. ben temizlik yapmayı düşünüyorum ayrıca termal macunu sıfırdan çektirsek mi acaba? nekadar işe yarar diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.