Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y570 (GT 555M GDDR5) [İnceleme ve Test Sonuçları Eklendi] (541. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.206
Cevap
28
Favori
681.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 539540541542543
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: devilucifer85

quote:

Orijinalden alıntı: A.Berkehan

quote:

Orijinalden alıntı: tadalar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgetürk

Az önce 0212 912 0134 numaradan görüştüm iki yıl içinde olsaydı garanti kapsamındaydı fakat garanti süreniz dolmuş ücretli yaparız dediler.Bende kronik bir sorun olduğunu bilgisayarın çok temiz ve az kullanıldığını darbe almadığını falan söyledim.üzgünüz iki yıl dolmuş dediler bende yani siz lenovo iki yıldan sonra kendiliğinden dağılabilir mi diyorsunuz dedim ses yok.
    Kişisel fikrim,bu problem dışında çok memnundum ama bir daha asla lenovo almam

Ya anlayamadığım şey benim 2 yıl sürem dolalı 2-3 ay geçmişti ama adamlar hiçbir ücret almadan yaptılar

sen ne diyorsun geçen ben aradığımda pc yi tamamen söktüm açtım dedim adama çünkü zaten anlıyacaklar biliyorum neyse pc şuan açılmıyor ssd ile sorunlarım var falan dedim gönder kargo parası ile yaparız demişlerdi göndermedim ama hiç kemdimce ssd yi çıkartıp çözdüm, o birazda karşıda o an kim var falan ona bağlı, bu arada ben pc ye win 8.1 kurduğumu ancak bazı donanımların desetlenmediğini belirttim bunlar için niye sürücü çıkmıyor falan dedim size göndersem 8.1 kurarmısınız falan biz o bu modellerde 8.1 önermiyoruz ve kurmuyoruz sorunlar çıkabilir falan demişti... ama ben yine istediğimi yaptım 3 tane sistem var şuan win7, win8.1,winxp

Ya 8 de uyumsuzluk varmış.Benim PC çok yavaşladı birde ekran kartıyla kasiyor hem de öyle boyle değil bende 7 yüklü ama anlayamadım içini fln mi temizlesem bilemedim

Benim de inanılmaz yavaşladı. ben temizlik yapmayı düşünüyorum ayrıca termal macunu sıfırdan çektirsek mi acaba? nekadar işe yarar diye düşünüyorum.

Denemek lazım kardesim yaparsan banada söyle beraber yapalım

• quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

quote:

quote:

quote:

quote:

Az önce 0212 912 0134 numaradan görüştüm iki yıl içinde olsaydı garanti kapsamındaydı fakat garanti süreniz dolmuş ücretli yaparız dediler.Bende kronik bir sorun olduğunu bilgisayarın çok temiz ve az kullanıldığını darbe almadığını falan söyledim.üzgünüz iki yıl dolmuş dediler bende yani siz lenovo iki yıldan sonra kendiliğinden dağılabilir mi diyorsunuz dedim ses yok.

Ya anlayamadığım şey benim 2 yıl sürem dolalı 2-3 ay geçmişti ama adamlar hiçbir ücret almadan yaptılar

sen ne diyorsun geçen ben aradığımda pc yi tamamen söktüm açtım dedim adama çünkü zaten anlıyacaklar biliyorum neyse pc şuan açılmıyor ssd ile sorunlarım var falan dedim gönder kargo parası ile yaparız demişlerdi göndermedim ama hiç kemdimce ssd yi çıkartıp çözdüm, o birazda karşıda o an kim var falan ona bağlı, bu arada ben pc ye win 8.1 kurduğumu ancak bazı donanımların desetlenmediğini belirttim bunlar için niye sürücü çıkmıyor falan dedim size göndersem 8.1 kurarmısınız falan biz o bu modellerde 8.1 önermiyoruz ve kurmuyoruz sorunlar çıkabilir falan demişti... ama ben yine istediğimi yaptım 3 tane sistem var şuan win7, win8.1,winxp

Ya 8 de uyumsuzluk varmış.Benim PC çok yavaşladı birde ekran kartıyla kasiyor hem de öyle boyle değil bende 7 yüklü ama anlayamadım içini fln mi temizlesem bilemedim

Benim de inanılmaz yavaşladı. ben temizlik yapmayı düşünüyorum ayrıca termal macunu sıfırdan çektirsek mi acaba? nekadar işe yarar diye düşünüyorum.

kullanılan termal macuna göre sıcaklık değerleri 10 derece ile max 20 derece fark edebilir denemek lazım ben yapıcamda askerden sonra bu aralar olmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

oyun kurup hiç denemedim ben gündelik şeyler için daha çok program yazmak için win8 kurmuştum ama istediğimi yapamaştım bir türlü daha sonra geri döndüm şuan ikiside var ancak farklı bir yöntem bu wmware'e kurdum orada da 2 sistem var

• Arkadaşlar merhaba,

yaklaşık 2 yıldır i7 2670qm 32 gb ssd li y570 modelini kullanıyorum.Bilgisayardan son derece memnunken yaklaşık 1 ay önce merdivenden laptopu düşürdüm.Bilgisayarın fan ızgara koruması olan plastik yer azıcık çatladı ve şuan laptopta ısı yönetimi kesinlikle değişmiyor sürekli etlili ısı sarfiyatında gibi çalışıyor.aynı zamanda laptop inanılmaz yavaşladı.hd tunes ile tarama yaptıgım zaman hdd nin %100 bad sectorlu oldugu gözüküyor.bu yavaşlama bad sectorden oluşurmu? ram i 4 gb olarak görebiliyorum.yavaşlamanın sorununu nasıl tespit edebilirim işlemci hasar görmüşmü veya ram.Yardım olabilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim.Ekran görüntülerini koyuyorum.Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzulee -- 19 Eylül 2014; 15:02:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fuzulee

Arkadaşlar merhaba,

yaklaşık 2 yıldır i7 2670qm 32 gb ssd li y570 modelini kullanıyorum.Bilgisayardan son derece memnunken yaklaşık 1 ay önce merdivenden laptopu düşürdüm.Bilgisayarın fan ızgara koruması olan plastik yer azıcık çatladı ve şuan laptopta ısı yönetimi kesinlikle değişmiyor sürekli etlili ısı sarfiyatında gibi çalışıyor.aynı zamanda laptop inanılmaz yavaşladı.hd tunes ile tarama yaptıgım zaman hdd nin %100 bad sectorlu oldugu gözüküyor.bu yavaşlama bad sectorden oluşurmu? ram i 4 gb olarak görebiliyorum.yavaşlamanın sorununu nasıl tespit edebilirim işlemci hasar görmüşmü veya ram.Yardım olabilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim.Ekran görüntülerini koyuyorum.Şimdiden teşekkürler

ilk olarak ızğara kısmı tamamı kırık bende de o sorun çıkarmıyor, bir ihtimal düşük ama fan düşürünce zarar görmüştür diyicem onuda pek sanmıyorum şöyle bir şey yapın derim, pc kapalı iken alt kasayı açıp fanı tamamen söküp çıkartın kuru olarak temizleyin sıcak birşeyde vurmayın sakın daha sonra fanı tekrar takıp alt ksayı kapatmadan pc yi açın ve fanın oyun içindeki çalışma moduna bakın güçlü çalışmaya başlıyormu yani eğer güçlü çalışamya başlıyorsa fan normaldir, ikinci olarak pc nin yavaş çalışma nedeni fan modunun düşük modda olması aşırı derece etkiliyor farkında olmuya bilirsiniz onu çözmek için ise recovery veya format gerekiyor veya bir ihtimal kendi dravinı silip baştan kurarsanızda sorun çözüle bilir kurmanız gerekn driver "OneKeyTheater" http://1drv.ms/1wSfpEE buradan indirebilirsiniz , gelelim işlemci soruna o kısım pc de en son zarar görecek kısımdır üstte de yazdım fan modu ile alaklı o onu çözersen buda çözülecek bad sector ne olduğunu bilmiyorum ilk defa sizden duydum hasar olma ihtimali olan donanımlarımı gösteriyor eğer öyle ise noramlde sizde 8gb ram olup şuan 4gb ını görmüyor mu eğer böyle bir şey varsa ilk olarak pc tamamen kapalı iken içinde çok az elektirğide başlat tuşuna basarak alarak elinizde elektrik olmuyacak şekilde rami çıkartıp bir temizleyin ve yeniden takın derim belki yuvası oynamıştır, gelelim son soruna ekran kartı niye o kadar düşük gösteriliyor acaba nvdia ekran kartı sürekli açık modda değil mi onu kontrol edin ve tekrar test yapın bende şuan mesela çıkan sonuç şöyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadalar -- 20 Eylül 2014; 20:13:21 >

• Beyler merhaba,

Y570 üstünde gt 555m olan laptopumu dün 2 yıl sonra formatladım ancak ekran kartını görmüyor.Device manager'de GT555m Code 43 hatası gösteriyor....Bir türlü çözemedim, bir sürü driver yüklüyorum kaldırıyorum ama kart code 43 hatasından dönmüyor.

*Optimustuşu açık, yeşil ışık hep yanıyor ama HD4000 ekran kartı ile çalışıyor makina..,
    *Temiz tekrar formatladım, toparlayamadım..
    *Isınma sorunu,overclock vs.. hiç bir şey yapmadım.GT555m ısınma sorunu vsde yaşamadım tertemiz gidiyorduk.

Son denemem bu akşam şöyle olacak, en son driverları çekip kurucağım sonra en eski siteden çektiğimi üstüne kurup, şansımı deneyeceğim.

Sorunu bilen var mı, internet üzerinden bir cevap bulamadım.Türkiyede karşılaşan yok sanki bir garipsedim durumu.

Forum donanim bro help.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManinHVAC -- 22 Eylül 2014; 14:15:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ManinHVAC

Beyler merhaba,

Y570 üstünde gt 555m olan laptopumu dün 2 yıl sonra formatladım ancak ekran kartını görmüyor.Device manager'de GT555m Code 43 hatası gösteriyor....Bir türlü çözemedim, bir sürü driver yüklüyorum kaldırıyorum ama kart code 43 hatasından dönmüyor.

*Optimustuşu açık, yeşil ışık hep yanıyor ama HD4000 ekran kartı ile çalışıyor makina..,
    *Temiz tekrar formatladım, toparlayamadım..
    *Isınma sorunu,overclock vs.. hiç bir şey yapmadım.GT555m ısınma sorunu vsde yaşamadım tertemiz gidiyorduk.

Son denemem bu akşam şöyle olacak, en son driverları çekip kurucağım sonra en eski siteden çektiğimi üstüne kurup, şansımı deneyeceğim.

Sorunu bilen var mı, internet üzerinden bir cevap bulamadım.Türkiyede karşılaşan yok sanki bir garipsedim durumu.

Forum donanim bro help.

pc ye format atılıp bütün driverlar kurulu olsa dahi format atıldığı için ayıt yönetici kısmından nvdia ayarlarını açamadan oyunlar çalışmaz o kısımda devre dışı diye geliyor başta onu aktiff yapmanız lazım ama sizde yeşil ışık yandığı için zaten aktif olması gerekiyor kurduğunuz sistemde bir sorun olmadığına eminsiniz değilmi elinizde varsa farklı bir cd ile format deneyin aynı şeyleri yapıp bütün driverları kurduktan sonra aygıt yöneticiden grafik kısmından nvideyı aktif edin birde öyle deneyin sizin sorununuz büyük ihtimal bu

• Aygit yöneticisi kısmından nvidia nesini açmam lazım anlayamadım dostum, gt 555m enable şuan ama sarı ünlem ile duruyor ve hata code 43 gösteriyor.Driverlarda mı hata yaptık çözemedim gitti olayı.
  • quote:

Aygit yöneticisi kısmından nvidia nesini açmam lazım anlayamadım dostum, gt 555m enable şuan ama sarı ünlem ile duruyor ve hata code 43 gösteriyor.Driverlarda mı hata yaptık çözemedim gitti olayı.

bak şimdi aygıt yöneticiden bu kısma girdiğinde

daha sonra nvdia içinden

bu kısım normakde pc ye format atıldıktan sonra enbaşta aktif et diye çıkar bunu yapmazsan nvdia ekran kartı çalışmaz bende şuna açık ve devre dışı bırak diyor bu kısmı kontrol et bir sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadalar -- 22 Eylül 2014; 23:44:15 >

• Hocam vaktin için sağol kart oradan aktif ancak yinede code 43 veriyor.

recovery cd sini bulamadım bir türlü, sizde yada okuyan başka arkadaşlarda var ise iso download edebileceğim bir upload yapabilir mi..

Siteden kurdum driverları bu sorun bsaşladı daha önce karşşılaşmadım hiç...saçma sapan bir şekilde çözemiyorum ve en seki 260.xx nvidia driverlarını bulamadım.290.xx kuruyorum olmuyor yada en son driverı çekiyorum yinede olmuyor.
  • quote:

Hocam vaktin için sağol kart oradan aktif ancak yinede code 43 veriyor.

recovery cd sini bulamadım bir türlü, sizde yada okuyan başka arkadaşlarda var ise iso download edebileceğim bir upload yapabilir mi..

Siteden kurdum driverları bu sorun bsaşladı daha önce karşşılaşmadım hiç...saçma sapan bir şekilde çözemiyorum ve en seki 260.xx nvidia driverlarını bulamadım.290.xx kuruyorum olmuyor yada en son driverı çekiyorum yinede olmuyor.

benim driverların hepsi nette ama hepsi bir arada 4 paraçya rara bölerek yükledim hepsini indirip ortak klasöre açarak nvdia içerisinden eski driverıları veya diğer driverları ulaşabilirsiniz ancak recovery cd si yüklemek çok daha uzun sürer elimde 3 cd lik var ancak onları paylaşmam benim netimle 1 haftayı geçer gibi bu arada buyrun linkhttp://1drv.ms/1v9oxke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadalar -- 22 Eylül 2014; 23:50:06 >

• Herşeyi denedim ama olmuyor, lanet bir sorun ya.

Laptop geldiğinden beri format atıyorum, windows partionda silip attığım gün bu sorun ile karşılaştım.O tarafı silmeden formatlayın.

Recory dvdsi olan var mı beyler, temiz install yada programlı fark etmez.Oradan kurtarmayı deneyim diyorum kimseye ulaşamadım.

Yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı, kargo yoluyla halledelim şantiyeden zaman bulamıyorum yada satında alırım artık nasıl aklınıza eserse.

bro halp
  • quote:

Herşeyi denedim ama olmuyor, lanet bir sorun ya.

Laptop geldiğinden beri format atıyorum, windows partionda silip attığım gün bu sorun ile karşılaştım.O tarafı silmeden formatlayın.

Recory dvdsi olan var mı beyler, temiz install yada programlı fark etmez.Oradan kurtarmayı deneyim diyorum kimseye ulaşamadım.

Yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı, kargo yoluyla halledelim şantiyeden zaman bulamıyorum yada satında alırım artık nasıl aklınıza eserse.

bro halp

netten farklı bir windows 7 indirsene bulamıyorsan ben sana link bulurum crackli windows orjinal istersen recovery yapman lazım ama
  • Beyler y570 içinden çıkan dvd'nin içindeki ekran kartı ve chipset driverına ihtiyacım var, hala y570 gt 555m 3g kullanan bir arkadaşda var ise lütfen upload edebilirmi.Ekran kartını kurtarmaya çalışıyorum.

Bir arkadaş ö.m attım haber bekliyorum ancak gören eden olursa donanim bro help
  • evet beyler watch dogs oynadık pek grafik ayarları ile ugraşmadım medium ayarlarda direk girdim sıfır kasma ile oynuyorum hiç bir sıkıntı yok resimler için kusura bakmayın fraps kaldırmıştım formattan sonra yüklemedim prtsc tuşuda güvenlik için çalışmadıgı için böle aldım meraklılar için..

• Bende Windows derecelendirme puanları şu şekilde

İŞLEMCİ = 7,4

RAM = 7.4

GRAFİKLER = 4.8

OYUN GRAFİKLERİ = 6.7

BİRİNCİL DİSK = 5.9

Bu değerler normal mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OxyGeN__104

Bende Windows derecelendirme puanları şu şekilde

İŞLEMCİ = 7,4

RAM = 7.4

GRAFİKLER = 4.8

OYUN GRAFİKLERİ = 6.7

BİRİNCİL DİSK = 5.9

Bu değerler normal mi ?

grafikler düşük bende 6.7 sizde neden öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadalar -- 29 Eylül 2014; 19:35:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaymonD7

evet beyler watch dogs oynadık pek grafik ayarları ile ugraşmadım medium ayarlarda direk girdim sıfır kasma ile oynuyorum hiç bir sıkıntı yok resimler için kusura bakmayın fraps kaldırmıştım formattan sonra yüklemedim prtsc tuşuda güvenlik için çalışmadıgı için böle aldım meraklılar için..

oyun çok güzel ben birine indirdim hala alamadım elemandan yakın zamanlarda beni heyecanlandıran 2 oyundan biri diğeri cod Advanced Warfare oda çok manyak duruyor grafikler falan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OxyGeN__104

Bende Windows derecelendirme puanları şu şekilde

İŞLEMCİ = 7,4

RAM = 7.4

GRAFİKLER = 4.8

OYUN GRAFİKLERİ = 6.7

BİRİNCİL DİSK = 5.9

Bu değerler normal mi ?

grafikler düşük bende 6.7 sizde neden öyle

Bilmiyorum da hep böyleydi benim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstesek bu cihazın ekran Kartı vb parçalarını daha güncel olanları ile değiştirebilirmiyiz,sistem buna müsade edermi? Mümkünse hangi parçalar Upgrade e uygun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 539540541542543
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.