Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye] (357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.762
Cevap
35
Favori
336.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumda birisinde daha bu problem vardı farklı batarya kullanıyordu ufak bir tane sizinkide orjinal büyük olanmı benim aklıma ilk bu geldi başka birşeydende olabilir tabi ama normal değil bu bende pil korumada oynadım ama hiç böyle bir şey ile karşılaşmadım
  • çöp bir bilgisayar. dh'nın gazına gelip almıştım. windows 8 kuramamıştım. hdd göçmüştü. işletim sistemsel hatalar vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufkaya058

çöp bir bilgisayar. dh'nın gazına gelip almıştım. windows 8 kuramamıştım. hdd göçmüştü. işletim sistemsel hatalar vardı.

Sizin bilgisayarınız çöp olabilir. Burada birçok kişi kullanıyor uzun zamandır. Ben dahil. Hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Ayrıca Win8 kullanıyorum şuanda gayet stabil şekilde. Kendi başarısızlığınızı yada şanssızlığınızı alete yüklemeyin isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xTRforce

Forumda birisinde daha bu problem vardı farklı batarya kullanıyordu ufak bir tane sizinkide orjinal büyük olanmı benim aklıma ilk bu geldi başka birşeydende olabilir tabi ama normal değil bu bende pil korumada oynadım ama hiç böyle bir şey ile karşılaşmadım

Orjinal bataryayı kullanıyorum.Pili tekrar doldurdum sonra oyunu açtım prizi çekince düşük pil uyarısiı gelmedi.Önceden haftada bir doldur boşalt yapıp %100 e kadar doldurup tekrar boşaltıp %60 a kadar doldurup kullanıyordum.4-5 aydır sürekli pil koruma modunda kullanıyorum.Bundan olabilir diye düşünüyorum.Pil yıpranması %4 ama pil eskisi kadar gitmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim başarısızlığımla alakası yok. servise hiç gönderdinmi de konuşuyorsun? varsa yoksa oyun. ben oyun oynamıyorum. işim gereği işletim sisteminin bir çok olanaklarını kullanıyorum. ürünü servise göndermiştim. 1 ay kaldı hiç birşey yapmadan geri gönderdiler. pc ile en önemli işi battlefield oynamak olan birine dandik markadan bir laptop ver. gıkını çıkarmadan kullanır. hiç bakmaz servis kalitesi vs..ne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufkaya058 -- 6 Şubat 2014; 12:16:28 >
  • yusufkaya058 Y kullanıcısına yanıt
    O zaman cihazı karalamasak :) Bu cihazın ikinci eli bile yok satıyor. Servisi sorun çıkartmayan hangi firma var ki. Maalesef çoğu firma satana kadar :(
  • Gayet memnunum.Pcyi sorunsuz kullaniyorum..Performansi super

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusufkaya058 Y kullanıcısına yanıt
    Servis konusunda ki sizin şansızlığınızmı desem ne desem bilmiyorum ama ben elden götürdüm acelem var dedim 2 3 saat profilo da takıldım sonrada gittim aldım laptopu ondan önceki gidişlerimdede servise verdiğimin ertesi sabah direk servise sokup ertesi günde beni arıyorlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufkaya058

benim başarısızlığımla alakası yok. servise hiç gönderdinmi de konuşuyorsun? varsa yoksa oyun. ben oyun oynamıyorum. işim gereği işletim sisteminin bir çok olanaklarını kullanıyorum. ürünü servise göndermiştim. 1 ay kaldı hiç birşey yapmadan geri gönderdiler. pc ile en önemli işi battlefield oynamak olan birine dandik markadan bir laptop ver. gıkını çıkarmadan kullanır. hiç bakmaz servis kalitesi vs..ne.

Peki sen benim ne için kullandığımı bilmeden neden böyle konuşuyorsun. Geriye dönük takip et bakalım benim oyun hakkında yazımı görebilecek misin ? Bende montaj kurgu ile uğraşıyorum çoğu zaman. Burada servise gönderen bir çok kişi oldu ve sorunsuz geri geldi. Sen sorun yaşadın diye cihaz sorunlu demek kolay. Yıkıcı değil yapıcı olmak gerek biraz.

• da davn. ne y580 miş be. ikinciel aldım. satan arkadaşlar sanki abisinden ayrılıyor gibi bahsediyorlar. Sanki böyle sınırlı sayıda çıkan bir ürünü kaybediyor gibi :) neyse haklılar gerçekten iyi bir makine.

Fakat fakat ben buna macosx maverick yüklemeyi kafaya taktım. Yapabilenler varsa yardımlarını beklerim. Kolay gelsin arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazmiemre

da davn. ne y580 miş be. ikinciel aldım. satan arkadaşlar sanki abisinden ayrılıyor gibi bahsediyorlar. Sanki böyle sınırlı sayıda çıkan bir ürünü kaybediyor gibi :) neyse haklılar gerçekten iyi bir makine.

Fakat fakat ben buna macosx maverick yüklemeyi kafaya taktım. Yapabilenler varsa yardımlarını beklerim. Kolay gelsin arkadaşlar

Ben çok uğraştım OSX ile. Hangi model sendeki ? FHD mi yoksa HD mi ?
  • Ekran HD yani 1366x720. dışarıdan yeni aldıgım ASUS MX279 monitörü takttım. çözünürlük full hd ayarladım. laptopun ekran çözünürlüğünü neden makineye maal ediyorsunuz. :D Full HD o kadar para verdik çaktırma.

Bak 2013 11. aya kadar sorunlar vardı. ama yabancı sitelerde sorunları bir bir çözmüşler. yapabiliriz kardeşim. Windows la yazık bu makineye. ben oyun oynamam. Fotoğrafçılık grafiikerlik web tasarım bunlarla uğraşıyorum. 8 sene mac kullanmışım. Masaüstü asus sistemime kurdum mavricki sadece shutdown ı yapamadım o da henüz yani...
  • arkadaslar cihazi ben 06.2012 de singapurdan aldim 1400 singapur dolarina almistim sanirim turkiyedeki modelden tek farki 1 tb hdd olmasi hala kullaniyorum hic sorun yasamadim biraz kullanip satarim diyordum turkiyeye neredeyse ayni fiyata geldi cok uzulmustum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerosm1th

arkadaslar cihazi ben 06.2012 de singapurdan aldim 1400 singapur dolarina almistim sanirim turkiyedeki modelden tek farki 1 tb hdd olmasi hala kullaniyorum hic sorun yasamadim biraz kullanip satarim diyordum turkiyeye neredeyse ayni fiyata geldi cok uzulmustum :)

1366x768 olan modellerde de 1tb disk var. 750 gb olanlarda mSSD var ek olarak. Türkiye'de de 2 model var yani.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Az önce bilgisayarımı açmaya çalışırken çıt çıt çıt şeklinde düzenli sesler geldi touchpad hizasında alt taraftan. Ardından bilgisayar açılmadı takılı kaldı. Daha sonra recovery ye sokuyor sürekli. Ben recovery yedeği hiç almamıştım. İçindeki dosyalarım gider diye recovery yapmadım. Çıt sesleri kesildi ama bilgisayara ulaşamıyorum. Daha önce karşılaşan bilen var mıdır? Ne yapmak gerekir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznklckp

Arkadaşlar merhaba,
    Az önce bilgisayarımı açmaya çalışırken çıt çıt çıt şeklinde düzenli sesler geldi touchpad hizasında alt taraftan. Ardından bilgisayar açılmadı takılı kaldı. Daha sonra recovery ye sokuyor sürekli. Ben recovery yedeği hiç almamıştım. İçindeki dosyalarım gider diye recovery yapmadım. Çıt sesleri kesildi ama bilgisayara ulaşamıyorum. Daha önce karşılaşan bilen var mıdır? Ne yapmak gerekir?

Kesin konuşmamak lazım dicem ama sorun HDD kaynaklı büyük ihtimal. Disk kafa atmış olabilir servisle irtibata geçmeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mkardes1903

quote:

Orijinalden alıntı: oznklckp

Arkadaşlar merhaba,

Kesin konuşmamak lazım dicem ama sorun HDD kaynaklı büyük ihtimal. Disk kafa atmış olabilir servisle irtibata geçmeni öneririm.

Çok teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sifirini bulamaz miyiz arkadaşlar bu cihazin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I AM MONGOL

Sifirini bulamaz miyiz arkadaşlar bu cihazin

bulamazsın
  • arkadaşlar laptopa unclock bios attım ciddi derecede overclock la artış var oyunlarda core 1300mhz 3000mhz memory ile kullanıyorum bazı oyunlarda denedim battlefield 4 crysis 3 gibi çok stabil çalışıyo 80 C yi geçmiyo sizce bu sorun oluştururmu ilerde :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahaka7741 -- 13 Şubat 2014; 13:06:12 >
  • 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.