Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
13
Favori
64.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tilt mode ile oyun oynayabilen var mı? Temple run vb oyunlarda denedim olmuyor, bir şeyi mi aktifleştirmek gerekiyor anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrdgnn

Arkadaşlar tilt mode ile oyun oynayabilen var mı? Temple run vb oyunlarda denedim olmuyor, bir şeyi mi aktifleştirmek gerekiyor anlamadım.

bende temple run denedim ama sensorler çalışmıyor ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: meliii

quote:

Arkadaşlar tilt mode ile oyun oynayabilen var mı? Temple run vb oyunlarda denedim olmuyor, bir şeyi mi aktifleştirmek gerekiyor anlamadım.

bende temple run denedim ama sensorler çalışmıyor ....

Aslında sensör var sonuçta ekranı çevirince ekran otomatik dönüyor. Ama anlamadım, bilgi de bulamadım nette.
  • Hepsiburada.com'da fiyat yükselmiş biraz, turuncu hala yok. Ancak en çok satan ultrabook'larda ikinci sıraya çıkmış.
  • teşekkürler güzel olmuş derli toplu @drlevent..

hepsiburada da.. çözünürlük düşük görünüyor yanlış girmişler..

Lenovo bilgisayarla beraner çanta kılıf vs çıktımı kutudan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMaN

teşekkürler güzel olmuş derli toplu @drlevent..

hepsiburada da.. çözünürlük düşük görünüyor yanlış girmişler..

Lenovo bilgisayarla beraner çanta kılıf vs çıktımı kutudan?

Malesef, artık o dönem geri kalıyor, eskiden yanında çanta kesin verilirdi laptop'ların. Şimdi aksesurdan çok para kazanıldığı için vermiyor çoğu marka.

Orjinal kılıfı da zaten TR'de yok. ABD'de 30$ civarında.
  • yoga13 u hdmi ile led tv ye bagliyorum; goruntu led tv ye geliyor ama sesi tv ye aktarmiyor; bu sorunu yasayan ya da cozumunu bilen arkadaslar yardimci olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: speranza81

yoga13 u hdmi ile led tv ye bagliyorum; goruntu led tv ye geliyor ama sesi tv ye aktarmiyor; bu sorunu yasayan ya da cozumunu bilen arkadaslar yardimci olabilir mi?

ben deneyemedim daha led tv teknolojısıne geçemedik te :) tuplu forever:D
  • quote:

yoga13 u hdmi ile led tv ye bagliyorum; goruntu led tv ye geliyor ama sesi tv ye aktarmiyor; bu sorunu yasayan ya da cozumunu bilen arkadaslar yardimci olabilir mi?

Masaüstünde sağ tıklayıp ekran kartı ayarlarına gelirsen orda ses ile ilgili bir sekme olması gerekiyor, ordan sesin nerden çıkacağını seçebiliyorsun. Tam yerini şu an bilemiyorum ama eve gidince bakayım.
  • ya arakdaşlar bu ideapad ta bios yokmu? ben içindeki windowsu silip kendi windowsu mu yüklemek istiyorum ama yapamıyorum nasıl yapabilirim?

vede bazı menüler türkçe bazıları ingilizce :S yani ne tam ingilizce ne de türkçe türkçe ye çevrilmiyor sizde de böyle bir durum oldu mu?

içindeki sistem, windows 8 rt dir.

not: kusura bakmayın belki bahsetmişsinizdir ama acelem olduğundan hepsini okuyamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcalper0658 -- 11 Haziran 2013; 0:12:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arcalper0658

ya arakdaşlar bu ideapad ta bios yokmu? ben içindeki windowsu silip kendi windowsu mu yüklemek istiyorum ama yapamıyorum nasıl yapabilirim?

vede bazı menüler türkçe bazıları ingilizce :S yani ne tam ingilizce ne de türkçe türkçe ye çevrilmiyor sizde de böyle bir durum oldu mu?

not: kusura bakmayın belki bahsetmişsinizdir ama acelem olduğundan hepsini okuyamadım

yok bahsetmedik ben daha hiç üzerinde oynamadığım için bir fikrim yok formatlayan arkadaşlar bilgi verirler :)
  • arkadaşlar teknik servisteki adamın dediğine göre bios u yokmuşş içindeki windows 8 rt başka windows 8 le değiştirilmiyormuş.. haberiniz olsun..
  • quote:

arkadaşlar teknik servisteki adamın dediğine göre bios u yokmuşş içindeki windows 8 rt başka windows 8 le değiştirilmiyormuş.. haberiniz olsun..

Sendeki 11 inçlik Yoga tablet sanırım..
    Bizdeki 13.3 inç olan windows single language olanı..Yani BIOS'u vs. var. istediğin windowsu yükleyebilirsin..hatta linux bile yüklersin..bildiğin laptop işte.

Ancak 11 inç olanlar Window RT ile geliyor. Esas olarak tablet olarak üretildiler..zaten daha hafif ve daha küçük.

Bu arada Windows RT'de masaüstü bulunmasının tek sebebi ofiice programları. Bidiğim kadarı ile Office hariç masaüstünün bir numarası yok Windows RT'de.

Bizimkine ögre avantajı normalde ücretli olan bir çok yazılımın üstünde kurulu olarak gelmesi. Örneğin Full bir office programı yüklü geliyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: drlevent

quote:

arkadaşlar teknik servisteki adamın dediğine göre bios u yokmuşş içindeki windows 8 rt başka windows 8 le değiştirilmiyormuş.. haberiniz olsun..

Sendeki 11 inçlik Yoga tablet sanırım..
    Bizdeki 13.3 inç olan windows single language olanı..Yani BIOS'u vs. var. istediğin windowsu yükleyebilirsin..hatta linux bile yüklersin..bildiğin laptop işte.

Ancak 11 inç olanlar Window RT ile geliyor. Esas olarak tablet olarak üretildiler..zaten daha hafif ve daha küçük.

Bu arada Windows RT'de masaüstü bulunmasının tek sebebi ofiice programları. Bidiğim kadarı ile Office hariç masaüstünün bir numarası yok Windows RT'de.

Bizimkine ögre avantajı normalde ücretli olan bir çok yazılımın üstünde kurulu olarak gelmesi. Örneğin Full bir office programı yüklü geliyor..

evet şimdi baktım hakılısnız yoga 11 bizdeki,

ve kesinlikle önermiyorum kendi içindeki office yi açıp, kapatırken bile hata veriyor

• quote:

quote:

Masaüstünde sağ tıklayıp ekran kartı ayarlarına gelirsen orda ses ile ilgili bir sekme olması gerekiyor, ordan sesin nerden çıkacağını seçebiliyorsun. Tam yerini şu an bilemiyorum ama eve gidince bakayım.

cevabın için teşekkürler nrdgnn.
    ancak dediğin gibi ses çıkış cihazını düzeltmeme rağmen hala tv'den ses alamıyorum.
    büyük ekranda online tv izleyelim dedik ama yoga13'un kendi ses seviyesi de malum.

• quote:

quote:

quote:

cevabın için teşekkürler nrdgnn.
    ancak dediğin gibi ses çıkış cihazını düzeltmeme rağmen hala tv'den ses alamıyorum.
    büyük ekranda online tv izleyelim dedik ama yoga13'un kendi ses seviyesi de malum.

Hmm ilginç bir durum, ben ses çıkışı olarak TV'yi seçtiğimde direk olmuştu, artık kabloyu takar takmaz algılıyor tekrar ayar yapmama da gerek kalmıyor.

• arkadaşlar ben flashdan bt5 çalıştıracağımda hani f12 yapıyodukya bilgisayar açılırken bunda yapamıyorum fikri olan varmı nasıl yapacağıma dair?
  • quote:

ya arakdaşlar bu ideapad ta bios yokmu? ben içindeki windowsu silip kendi windowsu mu yüklemek istiyorum ama yapamıyorum nasıl yapabilirim?

yoga 13 içinde ki sistem windows rt değil, windows 8'dir.

Ama eğer yoga 11 aldı iseniz o evet windows 8 görünümlüdür ama windows rt'dir... Defalarca uyardım windows rt bir windows işlwtim sistemi sayılmaz, arm tabanlı bir işletim sistemidir, tabletler için üretilmiştir ama windostta kullandığınız .exe gibi uzantılar burda çalışmaz. O yüzden alınmasını önermem. Eğer alacaksanız mutlaka windows 8 yüklü intel tabanlı bir işletim sistemi alamnız gerektiğidir, yoga için bu işletim sistemi yoga 13'tür ve kesinlikle yoga 13 almanız gerekmektedir...Ama haklısınız, bilgisayar üreticilerinin arm tabanlı bir işlemciyle laptop üretmemeleri gerkirdi, o sadec tabletler içindir ve bana göre bilgisayar sınıfında bile değildir. Sadece daha küçük boyutlar ve soğutma gerekmemesi sebebiyle daha küçük tabletler(bana göre oyuncaklar, ipad ve diğer modeller gibi üst düzey oyuncak) üretilmesine yarar arm taban ve windos-rt(ios, android ve bada'dan hiçbir fakı yok çünkü)

bazı firmalar sanki ucuzmuş gibi yoga 11'in reklamını yapmakta ve bazı arkadaşlar bilmeden almaktadır... Lütfen dikkat edin ve bizim forumda bu bilgisayarları nerelerden aldığımıza dikkat ederek almanız gerekmektedir, lütfen başka yerlerden bu ürünü almayın 3-5 kuruş için, yoksa arm tabanlı geliverir elinize...

Benim şuan önerdiğim ürün;

turuncu almak için(özellikle önerdiğim)
    http://www.isinegelir.com/yoga-13-59-367765-i5-3337-4-gb-128-gb-13.3-win-8.html

siyah almak için;
    http://www.isinegelir.com/yoga13-59-367764-i5-3337-4-gb-128-gb-13.3-win-8.html

bir de hepsi burada'da var bir tane ama 1.7 GHz modeli olduğu için sanırım daha ucuz. Diğerleri 1.8 GHz ve Turbo Boost ile 2.7 GHz'e kadar çıkıyor.
    http://www.hepsiburada.com/liste/lenovo-yoga-13-intel-core-i5-3317u-17ghz-4gb-128gb-ssd-133-ultrabook-bilgisayar-59-352512/productDetails.aspx?productId=bd302471&categoryId=3018951&SKU=BD302471&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbd302471%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dLENOVO%255cu0020IDEAPAD%255cu0020YOGA%255cu002013%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 16 Haziran 2013; 11:47:38 >

• Merhaba arkadaşlar,

Lenovo Yoga 13 aldım Hepsiburada'dan. 2 ay olmuştur. Cihazı kesinlikle tavsiye ediyorum, gerek hafifliği ve portatifliği gerekse şıklığı parmak ısırtıyor. Fandan biraz ses geliyor çoğu kişi de şikayet ediyor forumlarda ancak gerçekten dikkat etmezseniz duyulacak bir ses değil. Yalnız ısınma sorunu mevcut bende. Boştayken (9-10 sekmeli browser açık bir kaç resim ve klasör açık, %15-20 arası kullanımda gözüküyor) CPUID HW Monitor programı 59-60 dereceleri gösteriyor. Cihaz da kesinlikle sıcak. Kucağa koymayı geçtim masada koyduğum yeri yakıyor.

Nasıl yapsak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper35.5

Merhaba arkadaşlar,

Lenovo Yoga 13 aldım Hepsiburada'dan. 2 ay olmuştur. Cihazı kesinlikle tavsiye ediyorum, gerek hafifliği ve portatifliği gerekse şıklığı parmak ısırtıyor. Fandan biraz ses geliyor çoğu kişi de şikayet ediyor forumlarda ancak gerçekten dikkat etmezseniz duyulacak bir ses değil. Yalnız ısınma sorunu mevcut bende. Boştayken (9-10 sekmeli browser açık bir kaç resim ve klasör açık, %15-20 arası kullanımda gözüküyor) CPUID HW Monitor programı 59-60 dereceleri gösteriyor. Cihaz da kesinlikle sıcak. Kucağa koymayı geçtim masada koyduğum yeri yakıyor.

Nasıl yapsak?

hocam başka birşey olmasın, bende ne ısınma var ne ses, üstelik bir yanda kayıt programları, öbür yanda ağır çizim programları, sürekli birkaç sekme browser açık mal alıp mail veriyorum ve sürekli birşeyler indirip birşeyler yüklüyorum, 2 tane harici ekran takılı, telefonum aracılığı ila kablosuz olarak nete bağlanıyorum, bir tane USB 3.0 çoğaltıcı takılı üzerinde harici harddisk, harici cd sürücü, yazıcı, tv kartı, üstündeki kameranın haricinde ikinci bir kamera sürekli kayıtta ve devamlı çektiğim fotoğrafları yükleyip üzerinde çizimler yapıp çıktı alıyorum. Sesi sadece dikkatlice dinlersem duyuyorum, ısınma o kadar çok yok ve günde aralıksız 18 saat çalışıyor. hafta sonları da herşeyi bırakıp yanıma alıp tatile çıkıyorum, çoğu zaman kucağımda tablet formunda kullanıyorum tatildeyken.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.