Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
13
Favori
64.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ram ve ssd için ekstra slotu olduğuna dair duyumlar aldım doğru mudur? buncacık şeye bide ekstra boş slot bırakabilmişler mi?

Ayrıca bu ürünü yazılım program geliştirme veya adobe programlarıyla kullanan arkadaşlar performanslarından memnun mu:)

EDİT: Dayanamadım aldım artık ben test eder sonucunu bildiririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charlie.brown -- 29 Haziran 2013; 22:45:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

bende ultrabook almayı düşünüyorum. yoga13 fena gözükmüyor. dokunmatik alıp almamakta kararsızım. ekran dokunmatiğini çok kullanıyor musunuz? birde yoga13 hakkında fan sesi ve menteşe şikayetleri okudum. doğru mudur?

Menteseleri cok saglam fan sesi seni rahatsiz ede egisini dusunmuyorum dokunmatik ekran kullanmak gercekten keyif verici kullanmaya baslayinca kullanim rahatligini anlayacaksin dokunmatil ekran bence cok buyuk keyif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: charlie.brown

arkadaşlar ram ve ssd için ekstra slotu olduğuna dair duyumlar aldım doğru mudur? buncacık şeye bide ekstra boş slot bırakabilmişler mi?

Ayrıca bu ürünü yazılım program geliştirme veya adobe programlarıyla kullanan arkadaşlar performanslarından memnun mu:)

EDİT: Dayanamadım aldım artık ben test eder sonucunu bildiririm

İlk mesajda yazıyor hatta videolar bile mevcut ssd ve ram takviyesiyle ilgili.
  • Arkadaşlar yoga intel widi (wireless display) yada miracast destekliyor mu? Bizde widi özelliği olan bir led tv var, acaba yogadan görünütü tv ye kablosuz olarak aktarılabilir mi? Yada widi desteği veren bildiğiniz bir notebook yada ultrabook modeli tavsiye edebilir misinizi?
  • quote:

bende ultrabook almayı düşünüyorum. yoga13 fena gözükmüyor. dokunmatik alıp almamakta kararsızım. ekran dokunmatiğini çok kullanıyor musunuz? birde yoga13 hakkında fan sesi ve menteşe şikayetleri okudum. doğru mudur?

normal ultrabooklarda dokunmatiği kullanacağını hiç sanmıyorum, ben de masaüstü gibi yoğun kullandığım zamanlarda dokunmatiği hiç kullanmıyordum ama şuan deniz kenarında resmen keyfini sürüyorum, üstelik acil bir şey için laptop lazım etse, anında değiştirebilmek de haha büyük keyif, öantama mause koydum her ihitimal karşı gerekirse anında kullanmaya başlarım ama dalazım etmedi.
  • bende turuncu bir yoga13 alarak aranıza katıldım. win8 e pek alışık olmadığım için sıkıntı olacak başta ama olsun. yüklememi önerdiğiniz programlar var mı?
  • quote:

bende turuncu bir yoga13 alarak aranıza katıldım. win8 e pek alışık olmadığım için sıkıntı olacak başta ama olsun. yüklememi önerdiğiniz programlar var mı?

hocam sıkıntı yaşamazsınız klasik alıştığımız masaüstü mutlaka windowsun tüm bulunacaktır, bulunmalıdır da, onun dışında açılış ekranında ki uygulamalar da artı bir avantaj sağlıyor en fazla 2 saat kurcalamadan sonra eski sistemlere dönmeniz çok zor olacak :D bırakamıyacaksınız.
  • millet ben bunu İstanbul da vatan computer harici nerelerde bulabilirim acaba. dünden beri beylikdüzü civarındaki bütün mağazaları gezdim neredeyse. vatan harici bi yerde bulamadım vatanda da axess le alındığında daha pahalı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: todash

millet ben bunu İstanbul da vatan computer harici nerelerde bulabilirim acaba. dünden beri beylikdüzü civarındaki bütün mağazaları gezdim neredeyse. vatan harici bi yerde bulamadım vatanda da axess le alındığında daha pahalı oluyor.

ben dartyden almıştım ama dartyı hiç bir şekilde önermiyorum kürdan almam birdaha.....
  • ekranda oluşan parmak izlerini silmek için ne kullanıyorsunuz? çizmeyeyim ekranı.
  • quote:

ekranda oluşan parmak izlerini silmek için ne kullanıyorsunuz? çizmeyeyim ekranı.

solusyon kullnaıyorum ben satılıyo teknomarketlerde beziyle birlikte en etkilisi o
  • quote:

ekranda oluşan parmak izlerini silmek için ne kullanıyorsunuz? çizmeyeyim ekranı.

aynen, buyur;http://www.isinegelir.com/the-solution-i-clean-organik-inox-temizleyiciparlayici-ve-koruyucusolutex-microfiber-havlu-hediyeli.html
  • merhaba

YOGA 13 FAN SESİNDEN RAHATSIZ OLANLAR İÇİN ÇÖZÜM BULUNDU.. DENEDİM VE GAYET BAŞARILI.

Aşağıya

http://forums.lenovo.com/lnv/board/message?board.id=Idea_Slate&message.id=22950#M22950

adresinden alıntı yapıyorum.

Instructions:

Download NoteBookFanControl(NBFC)http://sdrv.ms/P6RKKe
    Download "Lenovo Yoga132191.config"http://sdrv.ms/14nWZLL

"Lenovo Yoga 13 2191.config" adlı dosyayı 'configs' dosyasına kopyalayın.

NoteBook FanControl programını çalıştır, config i aç ve "Lenovo Yoga 13 2191.config" bu seçeneği bularak seç. Apply ile uygula. 5 sn sonra fan sessizleşecek ve Auto Fan control ü seç (hemen yanındaki tuş).. Listede görülen ayarlara göre kendisi çalışma hızını seçecektir artık.

Süper oldu böylece. Zira sessiz bir ortamda dikkatimi çekiyordu fan sesi.

Programı yapan eğer bir biralık bağışta bulunursanız çok sevinirim diye not düşmüş program penceresinde. Paypal ile 5-10 tl yollamak adettendir ;))

Emin

Not: olası hardware bozulmalarında kimseyi sorumlu tutmayın. Zira Böyle bir program ancak siz istedğinizin için bilgisayarınıza yükleniyor ve sizin tarafınızdan çalıştırılıyor. Dolayısı ile sorumluluk ta size ait.

• quote:

Orijinalden alıntı: meliii

quote:

Orijinalden alıntı: todash

millet ben bunu İstanbul da vatan computer harici nerelerde bulabilirim acaba. dünden beri beylikdüzü civarındaki bütün mağazaları gezdim neredeyse. vatan harici bi yerde bulamadım vatanda da axess le alındığında daha pahalı oluyor.

ben dartyden almıştım ama dartyı hiç bir şekilde önermiyorum kürdan almam birdaha.....

Ben hepsiburada'dan aldım, çok ucuza ve çok hızlı gelmişti, şu an nasıl bilmiyorum.
  • sağolun arkadaşlar. forum İstanbul teknosa da buldum aldım 5 - 6 gün önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi todash -- 14 Temmuz 2013; 11:51:04 >
  • Güncel kampanya, indirim falan var mı acaba?
    Bekleye bekleye yaz geldi ama halen fiyat düşmedi sanki.
  • merhaba ben yoga 13ü yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve bilgisayarım normal işlemlerde bile ısınıyor daha doğrusu bana biraz sıcak gibi geldi. sizce aşağıdaki değerler normal mi?
     LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad_van

Güncel kampanya, indirim falan var mı acaba?

ben de bu ürünü düşünüyorum ama nerden almalı bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaistlinXX

quote:

Yaz gelince düşer diye bekledik ama hiç tık yok.
    en iyi kampanya hepsiburada nın hediye çekli kampanyasıydı sanırım, kaçırdık. 2000tl idi ve 200tl de hediye çeki vardı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RaistlinXX

quote:

Yaz gelince düşer diye bekledik ama hiç tık yok.
    en iyi kampanya hepsiburada nın hediye çekli kampanyasıydı sanırım, kaçırdık. 2000tl idi ve 200tl de hediye çeki vardı.

Evet Hepsiburada satmıyor artık, muhtemelen stok sorunu yaşıyorlar, Turuncu model arada bir satışa çıkıyordu hemen tükeniyordu.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.