Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
13
Favori
64.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onu nasil kontrol ediyorsun bende bakayim bi ne durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batterybar programı pil kapasitesi ve pildeki yıpranmayı gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -cyanide

http://www.pcdepo.com/lenovo-yoga13-pro2-59-391624-ultrabook-urun11215.html

Burdaki ürünü almak istiyorum ama kullanan var mı acaba, site güvenilir mi mesela, çünkü yeni dolar kuruyla vergileri de eklersek amerika fiyatından daha ucuza geliyor neredeyse..

Sitelerde PRO 2 konusunda bir karmaşa var.

gerçekten de PRO 2 mi yoksa yazım yanlışı mı anlamak zor.
    Alışveriş yapan birisi yada bir uzman bizi aydınlatırsa seviniriz.

saygılar...

• Hepsiburada ve bilumum sitelerde genelde yoga 2 satıldı. Tavsiyem model numarasını (59-xxxxxx den) kontrol etmeniz. Geçen hafta bestbuy dan i7 ve 256 SSD li modeli alarak inceleme ve bekleme çılesinden kurtuldum.

Amerika fiyatı 1199 $ + Eyalet vergisi (%9) ile 1310,99 $ a aldım. TL olarak 2949 TL ye bana maal oldu. Ürün linki;http://www.bestbuy.com/site/ideapad-yoga-2-pro-ultrabook-2-in-1-13-3-touch-screen-laptop-8gb-memory/1817254.p;jsessionid=E2F3DC61F90E76C5357A21C17BCF711F.bbolsp-app03-191?id=1219065404810&skuId=1817254&st=lenovo yoga&cp=1&lp=7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangeraus -- 9 Şubat 2014; 21:19:19 >

• Yaklaşık 2 hafta önce aşağıdaki linkten gittigidiyr %5 indirim kuponu ile 1899 tl ye taksitle aldım.
    world kard sahiplerine 100 tl puan da veriyor.
    cihaz gayet iyi ve kullanışlı. hele ki 360 derece dönen ve dokunmatik ekranı harika. tablet gibi kullanabiliyorum
    alttaki link fiyatı da gayet iyi. başka yerde bulmanız çok zor olabilir. ben haftalarca araştırdım ve öyle aldım.(benim aldığım link farklıydı ama satıcı ve ürün modeli aynı)

cihazın kötü yanı tuş takımında alttan ışıklandırma yok. ama batarya ömrü harika. hiç endişem olmadan yolculuk sırasında kullanabiliyorum. usb girişi için 2 yuva var.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/lenovo-yoga-13-59377309-i5-3337u-4g-128g-13-3-w8-104709712

• Arkadaşlar kılıf konusunda halen bir gelişme yok.
    Ben birkaç defa lenovayı ve distribitörlerini şikayet var .com da şikayet ettim. Her defasında yeni urun oldugu için gelmiyordur dediler. Bence herkes şikayet etmeli. Madem satıyolar destek olsunlar. Yoga 2 de çıktı.
    Yurtdışı sitelerinden isteyebiliriz tabiki ama niye bizleri hiç takmıyorlar ve arkapılana atıyorlar. Gidip gorup mağazalarda inceleyip almak varken, yurtdışına bizi mecbur ediyorlar.

• http://www.pcdepo.com/lenovo-yoga13-pro2-59-391624-ultrabook-urun11215.html
    Bugün bunun siparişini verdim, donanım olarak çok üst seviye olmasada 4 modda kullanılabilir olması nedeniyle tercih ettim, daha üst seviye bir ultrabooklara da baktım ama aklım ters çevrilip tablet veya tente vs. şeklinde kullanılan lenovoya gitti. Umarım aldığıma pişman olmam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: headhuntergs

Bugün bunun siparişini verdim, donanım olarak çok üst seviye olmasada 4 modda kullanılabilir olması nedeniyle tercih ettim, daha üst seviye bir ultrabooklara da baktım ama aklım ters çevrilip tablet veya tente vs. şeklinde kullanılan lenovoya gitti. Umarım aldığıma pişman olmam :)

Pişman olmayacağına emin olabilirsin :) bizim ilk modelden farklı ve üstün özellikleri var. Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: yenilmez26

quote:

Orijinalden alıntı: -cyanide

Burdaki ürünü almak istiyorum ama kullanan var mı acaba, site güvenilir mi mesela, çünkü yeni dolar kuruyla vergileri de eklersek amerika fiyatından daha ucuza geliyor neredeyse..

Sitelerde PRO 2 konusunda bir karmaşa var.

gerçekten de PRO 2 mi yoksa yazım yanlışı mı anlamak zor.
    Alışveriş yapan birisi yada bir uzman bizi aydınlatırsa seviniriz.

saygılar...

ilgili ürünün özelliklerinde ekran çözünürlüğü 3200X1800 ve alttan aydınlatma gibi farklılıklar var. Ağırlığı da 1.5 kg. olarak görünüyor (pro modelden daha hafif)

Yani linkteki ürün pro 2

• quote:

Orijinalden alıntı: drlevent

quote:

Orijinalden alıntı: headhuntergs

Pişman olmayacağına emin olabilirsin :) bizim ilk modelden farklı ve üstün özellikleri var. Hayırlı olsun.

Teşekkürler, çok oyun oynayan biri değilim ama ara sıra 1-2 saat oyun oynamak istesem filan acaba pes2014 ve bu sene yeni çıkacak oyunları sorunsuz oynatabilirmi acaba ? Ayrıca aklımdaki diğer şey 128 gb hafıza az geliyor insana, bugün sırf bunu düşünerek birde 64 gb usb 3.0 flash bellekte satın aldım. Bu katlanma özelliğine filan acayip heveslendim, film izlerken ya da nette dolaşırken, ne bileyim işte kanepede uzanırken çeşitli şekilde katlanabilir olmasını düşününce çok konforlu geldi :)) sen bir süredir kullanıyorsun, gerçekte kullanırkende benim daha almadan düşündüğüm kadar konforlu oluyormu katlanması ve tente modu filan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhuntergs -- 18 Şubat 2014; 19:33:30 >

• Arkadaşlar Lenovo Yoga13 Pro 2 İçin Ekstra Bir SSD Disk Almayı Düşünüyorum, Hangi SSD Disklerin Uyumlu Olduğu Konusunda Fikri Olan Varmı ? Birde Mevcut 128 GB SSD Diski Çıkarıp Yenisini mi Takmak Lazım ? Yoksa Yeni Bir SSD Diski Takacak Boş Bir Slot Daha Varmı ?
  • ben pek oyun oynayan biri değilim onun için oyun kısmını bilemeyeceğim..film izlemek vs. gerçekten rahat..göz 13.3" ekrana çabuk alışıyor ve ekran gayet yeterli..Açıkçası128 GB HDD beni de çok düşündürmüştü, fırsat bulursam ben de ekstra bir 256 GB hdd taktıracağım. ancak 128 GB herşey için yeterli sayılır. usb 3.0 yüksek kapasiteli bir bellek veya usb 3.0 hardisk ile depolama gereksinimlerinizi karşılarsınız. ben lenovoyu aldığım gün bir de 32 gb sdkart alıp takmıştım bu arada :)
    bunun yanında evimde fibernet var sınırsızından..bir çok kez günlerce açık bırakıp film filan indirdiğim oldu şimdiye kadar bir sorun çıkmadı

Bu arada 128 GB ssd diski çıkartmana gerek yok. ikinci hdd disk için boşta bir slot var..ilk mesajda bu konuda bilgiler ve video linki var (nasıl takılacağını gösteren)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drlevent -- 18 Şubat 2014; 21:33:33 >
  • Yoga 2 Pro alanlar bir inceleme hazırlasalar çok iyi olurdu ???
  • Arkadaşlar bu tabletin şuan en güncel satılan versiyonu hangisidir ? Nereden ucuza edinebiliriz ? :)

5 GHz wifi desteği var mı ?
    Wifi gücü iyi olmalı, ağ üzerinden dosya transferi yapacağım sorunları varmı ?
    Arkadan aydınlatmalı klavye gerekiyor
    Birde batarya ömrü kullanımda nasıl ? (Web/Film izleme)

Cevaplayan olan olursa şimdiden teşekkürler
  • yoga cıdden guzel bı ultrabook
  • Şu günlerde 2-2,5 aylık yoga 11s ile sorun yaşıyorum.Cihazın arka kısmındaki vidalar tek tek düşüyor şuan iki vidası düştü inş. garantide sorun çıkarmazlar buna ilave gene bugün ekranda sorun yaşıyorum.Klavye açıkken C-X-D-F arası 0,5mm yarçaplı alan kullanılamıyor bu yüzden söylediğim harfleri zar zor yazıyorum buna ilave bazen söylediğim bölgeden sanki dokunuluyormuş gibi gösteriyor ve örneğin webde gezerken yukarı veya aşağı tek parmağımla kaydırmak istediğimde ekran büyüyor ve takılıyor.Haftaya servise vericem.
  • Yoga 2 Pro alan bir arkadaşımız inceleme yayınlasa?
  • Fiyatına az önce baktım ve tam anlamıyla kazık bir ürün olduğunu söylemem gerek. dokunmatik ekran ise gereksizliğin zirvesine oynar. Herşeyi neyse de 2600 lira civarında satıyorlar. Ayıp ya. Ben 500 liraya i3 GMA ekran kartlı bilgisayar aldım canavar gibi de çalışıyor. Sen 2600 liraya bunu satıyorsun ama içine koyduğun ekran kartı İntel 4000. Ya bir gidin işinize ya!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihkan -- 25 Mart 2014; 15:23:35 >
  • fatihkan F kullanıcısına yanıt
    2600 TL ??? Çöp ??? Aynı üründen mi bahsediyoruz :)
    Ben 2600 TL ödemedim bu ürüne ve ayrıca sanırım şimdiye kadar sahip olduğum en iyi laptoplardan biri...sanırım ürünün iyi olması kişinin ihtiyacına göre değişebilir...yeri gelir macbook pro'ya bile iyi değil , çöp diyebilirsiniz. Örneğin şu anda yoga 2'de mevcut olan ekran kartı ve işlemci her ihtiyacıma yettiği için bunun ötesinde bir donanım benim için gereksiz harcamadır..
    Dokunmatik ekranın gereksizliğin zirvesi olması yorumuna kesinlikle katılmıyorum..Dokunmatik ekranlı bir laptop kullanmaya başladıktan sonra alışkanlıklarınız oldukça değişiyor ve dokunmatik ekranı sık kullanıyorsunuz..o sizin yorumunuz..önümüzdeki aylarda ve kısa vadede dokunmatik olmayan ürün de kalmaz zaten..Saygılar..

fiyata gelince ..vatan da baktım fiyat 2600 TL diyor..bu durumda tüm laptoplarda bir fiyat artışı var sanırım bu dönemde..hem de i3 işlemcili olanına 2600 TL verilmez..2600 ₺ vermezdim ben..alacaklar biraz beklesin derim.. Hem de i3 işlemcili olanına 2600 TL fiyat biçmişler..yuh diyorum başka bir şey demiyorum..umarım o ürüne o fiyatı veren birileri çıkmaz...bu anlamda arkadaş kızmakta haklı ki bende kızdım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drlevent -- 25 Mart 2014; 11:07:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drlevent

2600 TL ??? Çöp ??? Aynı üründen mi bahsediyoruz :)
    Ben 2600 TL ödemedim bu ürüne ve ayrıca sanırım şimdiye kadar sahip olduğum en iyi laptoplardan biri...sanırım ürünün iyi olması kişinin ihtiyacına göre değişebilir...yeri gelir macbook pro'ya bile iyi değil , çöp diyebilirsiniz. Örneğin şu anda yoga 2'de mevcut olan ekran kartı ve işlemci her ihtiyacıma yettiği için bunun ötesinde bir donanım benim için gereksiz harcamadır..
    Dokunmatik ekranın gereksizliğin zirvesi olması yorumuna kesinlikle katılmıyorum..Dokunmatik ekranlı bir laptop kullanmaya başladıktan sonra alışkanlıklarınız oldukça değişiyor ve dokunmatik ekranı sık kullanıyorsunuz..o sizin yorumunuz..önümüzdeki aylarda ve kısa vadede dokunmatik olmayan ürün de kalmaz zaten..Saygılar..

fiyata gelince ..vatan da baktım fiyat 2600 TL diyor..bu durumda tüm laptoplarda bir fiyat artışı var sanırım bu dönemde..hem de i3 işlemcili olanına 2600 TL verilmez..2600 ₺ vermezdim ben..alacaklar biraz beklesin derim.. Hem de i3 işlemcili olanına 2600 TL fiyat biçmişler..yuh diyorum başka bir şey demiyorum..umarım o ürüne o fiyatı veren birileri çıkmaz...bu anlamda arkadaş kızmakta haklı ki bende kızdım..

Fiyat olarak zaten değerlendirdim. İçindeki ekran kartı 128 bit ve ortalama işleriniz için fazlasıyla yeterli. Son baktığımda bir sitede i5 işlemcili olanını 1900 civarında satıyorlardı. i3 için ise 1500 liradan fazlası soygundur. İkinci el olarak 1000 liraya bulsam bal gibi olur. :) ama fiyata bakınca tabiki dokunmatik gereksiz ekran kartı da yetersiz gelir bana. O fiyata emin ol ultra taşınabilir ve mükemmel ekran kartı olan 13 inç MacBook Air en son nesil alınabilir. Elektriğe bağlamadan bir iPad kadar çalışabilir. Yaklaşık 10 saat. Yani bunları bilmeden bir insanın gidip buna 2600 lira vermesi beni üzer. Dokunmatik ekran kalmaz demeniz ise sadece gereksiz bir yorum. İkisinin de kullanım alanı farklı. Bana gore bilgisayar diye aldığım bir cihazda dokunmatik olması iyi ama olmazsa da olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihkan -- 25 Mart 2014; 12:08:44 >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.