Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Z500 Intel Core i5 3230M 2.6GHz 8GB 1TB 15.6' Taşınabilir Bilgisayar 59-366642 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
5.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ileri düzey oyunlar ve programlar için kesinlikle 2000 üzeri olmalı.tabi o 2000 üzeri de f/p olmalı :)

z-500'ün kasa da çok hoşuma gitti..hem sağlam hem alüminyum..bir de hava delikleri altta boydan boya uzanıyor..alttan iyi hava çekiyor fanı.

öyle abartı bir ısınma olmadı oyunlarda...

samsung r620 vardı bende.ondaki hava delikleri çok saçma yerlerdeydi..en çok ısınınan ekran kartının olduğu bölümde alt tarafta hava deliği yoktu..ekran kartının chipseti yanmıştı zaten 2. yılında :)
  • serdar6055 kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan bizde 3-4güne alıcaz inşallah
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Saolasın :)

Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun :)
  • Bende almayı düşünüyorum. vatan bilgisayarda felan kampanya olursa burdan yazalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde düşünüyoruz ve kampanyaları takip ediyoruz
  • Sokrates_ kullanıcısına yanıt
    bu işte en güzel şey bir model belirleyip pusu atmak :)

modeli kafanızda belirledikten sonra devamlı o modelin kampanyalarını takip edin.

ben 2 hafta bekledim 100-200 tl arası bir indirime aldım. para kolay kazanılmıyor :)

bekleyin arkadaşlar.mutlaka biryerlerden indirim,kampanya vs geliyor. önemli olan modeli iyi seçip,nokta atışı pusuya yatmak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar6055

bu işte en güzel şey bir model belirleyip pusu atmak :)

modeli kafanızda belirledikten sonra devamlı o modelin kampanyalarını takip edin.

ben 2 hafta bekledim 100-200 tl arası bir indirime aldım. para kolay kazanılmıyor :)

bekleyin arkadaşlar.mutlaka biryerlerden indirim,kampanya vs geliyor. önemli olan modeli iyi seçip,nokta atışı pusuya yatmak :)

Aynen hocam dediğiniz gibi kolay kazanılmıyor, pusudayız artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Merhaba. Tercih doğru. Eger hepsiburadadan ve worldkart kullanarak alirsan 1700-150=1550 tlye denk geliyor.
    Aynisini ben 1400'e màl ederek almıştım.

Bir ustteki verdigin linkteki 1648 tl oluyor. Kdv dahil fiyatina bakmalisin.

nası yani hocam şimdi lağtpon fiiyatı biraz daha düşmüş şimdi o indirim tek çekim değilmi illa o worl kart mı kullancacaz yan
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar6055

KDV Dahil
    : 1.648,99 TL

teknosa turuncu indirimde 1449 tlydi 7 eylül tarihinde.

bu modele yoğunlaşın.veya aynı modelin 8 gb ramli olanı da olabilir. arada çok uçurum farkı olmaz..

eğer 1400-1500 tl gibi fiyatlarda kampanyaları yakaladığınızda çekinmeden alın.

@
    SudaEriyenAspirin

hocamın dediğine göre kart lazımmış galiba şimdi fiyat biraz daha düşmüş hocam ben sipariş vermeyi düşünüyorım sonra başım ağrımasın Metalik kasa ve kaliteli soğutma performansı var ama forum da alan kişilerin kimisi kasa ısınıyor demiş ve birde bataryaya gömülü olmsdı canımı sıktı sizce sorun olurmu ben daha cok asus acer hp gibi modellere sıcak bakıyorum ama onlarında fiyatları yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahsun KraL

şu an 1.397,45 TL tl arkadaşlarhttp://www.hepsiburada.com/liste/lenovo-ideapad-z500-intel-core-i5-3230m-26ghz-8gb-1tb-156-tasinabilir-bilgisayar-59-366642/productDetails.aspx?productId=bd600385&categoryId=98#Yorumlar

Kdv siz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: exponent

quote:

şu an 1.397,45 TL tl arkadaşlarhttp://www.hepsiburada.com/liste/lenovo-ideapad-z500-intel-core-i5-3230m-26ghz-8gb-1tb-156-tasinabilir-bilgisayar-59-366642/productDetails.aspx?productId=bd600385&categoryId=98#Yorumlar

Kdv siz

cevabınıız için teşekkürler

• hocam galiba sizin yanlışınız var : 1.397,45 TL +KDV diyo solda da ibndirimli yazıyo sizin dediğiniz kdv dahil olan notebook un indirimsiz olanı ayrıca sizin yaş kaç
  • quote:

hocam galiba sizin yanlışınız var : 1.397,45 TL +KDV diyo solda da ibndirimli yazıyo sizin dediğiniz kdv dahil olan notebook un indirimsiz olanı ayrıca sizin yaş kaç

Arkadaşım KDV Dahil : 1.648,99 TL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarin fiyati 1648 tl. Ister havale yap, istersen herhangi bir karta tek cekim veya taksitli al. Her sekilde 1648 tl.
    SADECE world kart ile alirsan ilerde kartina 150 tl degerinde world puan yukleniyor. Onu da istedigin gibi harcayabilirsin. Tabii belli bir tarih araliginda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bu laptop'u bekliyorum hafta sonu alacağım çok vaktim kalmadı herhangi bir yerde kampanya gördüğünüzde haber verirseniz sevinirim
  • birde pcdepo'dan alınır mı en uygun fiyat o siteden ? ve kaç güne gelir çok vaktim yok açıkcası.
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Pcdepo'yu cok duyuyorum forumdan, olumsuz birşeye raslamadım. Ancak vaktiniz olsaydı da biraz bekleyebilseydiniz, fiyatlar bugunlerde kur bahanesiyle çok uçtu.
  • Bir ara vatan,gold ve hepsiburada 1499TL ye satıyordu kdv dahil şekilde. Şu an yükselmiş fiyatlar. Bir daha düşer mi bilmiyorum fakat bayram beklenebilir bence. Yada freedos 6gb olan versiyonu da alınabilir. 1400tl civarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey You!

Bir ara vatan,gold ve hepsiburada 1499TL ye satıyordu kdv dahil şekilde. Şu an yükselmiş fiyatlar. Bir daha düşer mi bilmiyorum fakat bayram beklenebilir bence. Yada freedos 6gb olan versiyonu da alınabilir. 1400tl civarı.

Aynen öyle. HB worldpuan kampanyasında 200 lira artırdı fiyatları.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.