Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Z500 Intel Core i5 3230M 2.6GHz 8GB 1TB 15.6' Taşınabilir Bilgisayar 59-366642 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
5.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Zeen

birde pcdepo'dan alınır mı en uygun fiyat o siteden ? ve kaç güne gelir çok vaktim yok açıkcası.

cumartesi alsan pazartesi elinde olur
  • arkadaşlar aslında ben mayısta bu laptop u alıcaktım dedım 3 4 ay bekleyeyım düşer şimdi daha pahalı oldu kar edelim derken zarara girdikve ben şehir değiştiricem ailem gitmeden alacak. Ben antalyadayım sımdı avm avm gezsem denk gelir mi vatan da bimekste falan hafta sonu ? ne dersiniz internette kargo geç gelirse yanarım. haftaya carsamba ya da persembe gideceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

arkadaşlar aslında ben mayısta bu laptop u alıcaktım dedım 3 4 ay bekleyeyım düşer şimdi daha pahalı oldu kar edelim derken zarara girdikve ben şehir değiştiricem ailem gitmeden alacak. Ben antalyadayım sımdı avm avm gezsem denk gelir mi vatan da bimekste falan hafta sonu ? ne dersiniz internette kargo geç gelirse yanarım. haftaya carsamba ya da persembe gideceğim

Bugun alsan yarın elinde olur cumartesi alsan pazartesi elinde. daha 1 üst mesajda yazdım alırken siteye bugun kargoya verilmesi lazım dersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Bilgisayarin fiyati 1648 tl. Ister havale yap, istersen herhangi bir karta tek cekim veya taksitli al. Her sekilde 1648 tl.
    SADECE world kart ile alirsan ilerde kartina 150 tl degerinde world puan yukleniyor. Onu da istedigin gibi harcayabilirsin. Tabii belli bir tarih araliginda.

hocam ben o na pek ısınıdamadım şunu gözüme kestirdim Lenovo Ideapad Z500 59-366635 Core i5-3230 2.60 Ghz 6 GB 500 GB 2 GB Vga 15.6 Freedos

-si ram hdd işletim sistemi(işletim sistemi o kadarda önemli değil hdd de sorun değil belki ssd alabilirim yaptıgım kar ile) acaba bu modelin 8gb lisi bulabilirmiyim piyasada bide şimdi haswell işlemciler + gtx modeller çıkmaya başlıyor beklesemmi acaba o yöndende biraz tereddsüzüm

• z500 ler yekpare pili bile cıkartamıyorsun ssd alıp takmak kolay degil. kendin takıncada garanti gidiyor.
  • thedealer T kullanıcısına yanıt
    HE O AYRINTIYI DEMEYİ UNUTMUŞUM :D ben eniyisi başka modellere yöneliyim veya bekleme moduna geçiyim
  • arkadaşlar öncelikle konuyu hortlattigim için özür dilerim

elimdebu bilgisayardan var merak ettim bu bilgisyar modelinde m2 ssd slotu var mıdır yok mudur söküp bakmadan öğrenebileceğim bir site vb bir yer kişi kurum var mıdır

teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkca D kullanıcısına yanıt
    m2 ssd ler 5. nesilden sonra çıktı. sata ssd takılabilir.
  • teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.