Şimdi Ara

LENOVO İDEAPAD Z510 [Ürün İncelemesi] [Sorunlar ve Çözümleri] [Kullanıcı Platformu] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.523
Cevap
60
Favori
239.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyat şu anda vatan'da çok iyi bence ama internete özel diyor mağazalarda farklı olabilir ben i5, 8 gb ramli modelini mağazadan 1810 tl ye aldım 5. gününde çok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakirtlerinefendisi

Beyler bilgisayarı alalı 3 hafta falan oluyor gayet memnunum fakat şu akıllı touchpad özelliği nasıl çalışıyor bir türlü çözemedim ?
    Bir de bu One Key Recovery açtığım da işletim sistemi desteklemiyor diyor windows 8.1 kullanıyorum.
    ve yeni kullanıcılara bir ipucu olarak Bios ekranına Fn+F2 ile giriyor sırf bunu arayana kadar yarım saat uğraşmıştım...

güç grişinin yanındaki başlatma tuşuyla boot bios menüsüne rahatlıkla girebilirsiniz
  • arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. i5 8gb ram li modelinden aldım.Suanlık bir sıkıntısı yok.
  • Hocalarim genel bi kiyaslama ile z510 mu drll 7537 mi sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanrap

Hocalarim genel bi kiyaslama ile z510 mu drll 7537 mi sizce

http://www.pcdepo.com/asus-k451ln-wx071h-notebook-urun11552.html
    hocalarım bu iki laptoba ilave bunu buldum.ekran kartı gt840m diyor ama doğrumudur?doğruysa ne zaman piyasada olur bu laptop ve fiyat 2500leri bulurmu?linkteki laptobu beklemeye değermi?
  • Arkadaşlar 2 gün önce z510 i5 Freedos' lu modeli aldım. Öğrenciler için olan Windows 8.1 Embedded Industry Pro sürümünü kurdum. Yalnız sürekli fan hızlanıyor. Arada bir fan sesi azalsada 10-15 sn anca sürüyor. Görev yöneticisinden incelediğime göre hız 2,50 ghzı geçince yada ona yakın geldimi hemen fan devreye giriyor. Ara sırada 1 ghz gösterdiği halde bile fan hızlanıyor. Hiç bişi yapmadığım halde yapıyor bunu, herhangi bir programla işlemciyi zorlamıyorum. Driverları lenovonun sitesinden win 8.1 olanları indiripde kurdum. Sanırım turbo moduna girdiği için yapıyor bunu ama oyun falan açmadığım halde neden yapıyor. Windows 8.1 ile uyumsuz mu bu model ? Ne yaptıysam çözemedim. Laptopda şu anlık başka hiç bir sorunum yok ama sürekli fan hızlanma sesi rahatsız ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 2 Nisan 2014; 19:04:07 >
  • Hocam virüs girma ihtimali olacağını sanmıyorum. Ben şahsen win 8.1 den şüphelenyorum.
    Wifi sorunu, mvi ekra v.s hç bir şikayetim yok. Hatta ilk kurulum bitince driver bile gerekmeden tüm herşey aktif çalııyordu. Daha sonra installation CD den driverleri kurunca bir gariplik oldu. En son resmi siteden güncel driverleri yükledim ama düzelmedi.
  • z510 bataryası gömülü mü yoksa çıkartılabiliyor mu acil yazar mısnıız
  • LENOVO Z510 NOTEBOOK INTEL CORE İ7 4702MQ

Lenovo Ideapad Z510 59-391782

Bu modeli bende araştırdım , almak istiyorum .... Fiyat aralığı nedir arkadaşlar , en düşük aldığınız fiyat nedir ?

Bu modele yakın başka önerebileceğiniz laptop varmıdır?
  • Arkadaşlar bu konuya bakar mısınız?

http://forum.donanimhaber.com/m_90031902/f_//tm.htm
  • Bu pil koruma modu her kapatıp açtığımda kapalı moda geri dönüyor. Bunu sürekli açık duruma getiremiyor muyuz?

@cinoza pil gömülü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLgan -- 3 Nisan 2014; 4:05:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

Arkadaşlar 2 gün önce z510 i5 Freedos' lu modeli aldım. Öğrenciler için olan Windows 8.1 Embedded Industry Pro sürümünü kurdum. Yalnız sürekli fan hızlanıyor. Arada bir fan sesi azalsada 10-15 sn anca sürüyor. Görev yöneticisinden incelediğime göre hız 2,50 ghzı geçince yada ona yakın geldimi hemen fan devreye giriyor. Ara sırada 1 ghz gösterdiği halde bile fan hızlanıyor. Hiç bişi yapmadığım halde yapıyor bunu, herhangi bir programla işlemciyi zorlamıyorum. Driverları lenovonun sitesinden win 8.1 olanları indiripde kurdum. Sanırım turbo moduna girdiği için yapıyor bunu ama oyun falan açmadığım halde neden yapıyor. Windows 8.1 ile uyumsuz mu bu model ? Ne yaptıysam çözemedim. Laptopda şu anlık başka hiç bir sorunum yok ama sürekli fan hızlanma sesi rahatsız ediyor.
    Arkadaşlar var mıdır bunun bir çözümü yoksa normal mi ? . Netde gezinirken sürekli fan hızlanıyor ve kasada hafif ısınıyor. Netde gezinir 40-50 derece arası işlemci sıcaklığı. Normal mi bu sıcaklık değeri ve fan hızlanması ?

• Valla bu teknooji isinin sans isi oldugunu soyleyenler hakli. İki haftadir kullaniyorum z510 i5 islemcilisini.win 8.1 yuklu. Ben fan sesini sadece assasins creed 4te duyuyorum. Normal kullanimda da internet film vs. Sicaklik 25-30 derecelerde. Bir sicaklik hissetmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parc kullanıcısına yanıt
    Sanırım öyle. Banada sorunlu bi model denk geldi herhalde. Isınma o kadar sorun deil, ılık oluyor klavyenin sol tarafı ve kasanın altıda biraz sıcak oluyor. Ama fan sesi sinir ediyor beni. Sürekli fan bi hızlanıyor bi kesiliyo internetde gezerken. Garantiye mi versem ki laptopu ?
  • göktürk kullanıcısına yanıt
    bilgisayarın yanında gelen cd dekiler çok eski sürümleri yeni sürümleri indirip formattan sonra ilk kurulumu onlarla yap
  • Şu an mediamarkt'ta z510 i7yi inceliyorum, satın almaya gelmiştim ama hayal kırıklığıyla dönüyorum resmen bu ne ya bu nasıl bi ekran yiğenimin oyuncak laptobunun ekranı bundan daha güzel çok sinir oldum yaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce laptop boştayken masaüstünde tekrar test ettim. Arka planda hiçbir program açık deil. Cpu kullanımı %0 Harddisk de %0 iken fan sürekli hızlanıp kesiliyor. 10 sn sessiz çalışıyor sonraki yaklaşık 10 sn boyunca fan hızlanıp ses çıkarıyor. Döngü böyle sürekli devam ediyor. Sanki uçuşa geçer gibi. Bu sürede de laptopun altı biraz sıcak. Çok rahatsız ediyor beni bu ne film izleyebiliyorum ne başka bişi.
    Neden yapıyor arkadaşlar sizce bunu denemediğim şey kalmadı. Linux-Win8-Win7 hepsinde de aynı. Yorumları okuduğuma göre sizde bunu sadece oyundan çıkınca yapıyormuş. Bende ise sürekli. Var mıdır bir fikri olan deli olucam bu ses yüzünden.
    Laptopu Ebrarbilgisayar dan internet üzerinden almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 3 Nisan 2014; 21:37:20 >
  • Selamlar bende laptopu alalı bir hafta oldu, bahsetmiş olduğunuz fanın arada sırada devreye girip aniden durması benim cihazda da var aynı şekilde ortalama sıcaklık internette vs. 40 derece civarında ben fazla kafaya takmadım o fan çalışırken bile ses rahatsız etmiyor şu anlık tek sıkıntım ekranın mat olmasıydı ama bugun dışarda kullandım ve halime şükrettim gerçekten dış mekanda işe yarıyormuş
  • numenorian kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Sizdeki ses belki biraz azdır. Ben sesli ortamda kullanırken bile duyuyorum. Sanki birden işlemciyi aşırı soğutmaya çalışıyor gibi. Boştayken 40 derece civarı ama internetde gezerken 50 derece civarı oluyor. Windows update yaparken 60 derece civarı oluyor. Az ses çıkarsa yada ara sıra yapsa kafaya takmıcamda sürekli 10 sn de bir yapıyor. Birde internetde gezerken işlemci turbo boosta geçiyor sürekli. Mat ekranı ise güzel sevdim parlaklık denildiği gibi az deil bana fazla geldi en sondayken.
  • Fanın sesi çok yüksek demişsiniz de ben odamda hiç ses yokken duyuyorum devamlı o fanın çalışıp durma sesini ama tv nin veya radyonun sesi en kısıkta bile olunca duymuyorum siz gürültülü ortamda bile duyuyorum demişsiniz ayrıca şimdiye kadar dikkatimi çekmemişti nette gezinirken hatta boştayken bile işlemci turbo boostta 3000 kusur mhz lerde ilginç
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.