Şimdi Ara

LENOVO İDEAPAD Z510 [Ürün İncelemesi] [Sorunlar ve Çözümleri] [Kullanıcı Platformu] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.523
Cevap
60
Favori
239.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu durum dijital sesi çözemediği anlamı taşımaz üretici bunu yardımcı olabilecek çıkış koymamış harici usb üzerinden çalışan 5.1-7.1 destekli ses kartları oluyor onlardan takarsanız bu özelliği kullanabilirsiniz.Bu sayede sinema ses sistemide takabilirsiniz.
  • Beyler bu notebook'u dün aldık kardeşime. Windows 8'i hiç sevemediği için Windows 7 istiyor. HDD'yi tamamen silip Windows 7 yüklersem garanti dışı kalır mı ?
  • Beyler z510 59-391771 kodlu ürünü almayı düşünüyorum, yanlış değilsem i7 4702MQ işlemcili olan model bu değil mi? Ağırlıklı olarak çizim programları (Autocad, 3ds Max, Zbrush, Photoshop gibi) için kullanacağım bu cihazı. Boş vakitlerimde de oyun oynarım ama normal bir oyuncu sayılırım. Tavsiye eder misiniz bu laptopu? Herkes bir şeyler yazmış konuda ama bu model için çok konuşan yok (ve doğrusu okumaya üşendim ) kısaca tavsiye eder misiniz ve artılarından bahseder misiniz?
  • Hocam internette gezerken fanın devreye girmesi bende de vardı.

İşlemci soğutma ilkesini prizde edilgen, pilde edilgen diye ayarladım düzeldi. Şimdi chrome'da 20 tane sekme açıyorum, fanın hiç sesi çıkmıyor. Önceden 20 sn'de bir fan devreye giriyordu. Sende de böyle olması lazım aslında.
  • pwasp kullanıcısına yanıt
    Bu fiyat aralığında daha iyi bir cihaz yok diyebiliriz. Eğer o programları kullanacaksan z510 alabilirsin.
  • Ed Vedder kullanıcısına yanıt
    Benim normal zamanda da fan devreye giriyordu. Daha laptop un açma düğmesine bastığım anda fan sesli bir biçimde çalışmaya başlıyordu. Bakalım verdim servise değişim için. Eğer rapor çıkarsa tekrar bu modelden alıcam gibi.
  • Anladım, umarım değiştirirler. Cihazdan bunun haricinde memnunsun o zaman.
  • Z510 i5 islemcili model için 8gb ssd takılı, vatan 1794 dedi fiyat olarak. En son alan arkadaşlar ne kadara aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cehennemden_Cennete -- 10 Nisan 2014; 19:58:28 >
    Çok memnun olmasamda yinede güzeldi alternatiflerine göre. Ekran kapağı kalitesiz,ince ve kırılgan gibi duruyordu. Kapağı yanlarından açarken esneme yapıyordu. Kapak ve kasanın altı parmak izi bırakıyor. Ekranın kenarlarıda kötü duruyordu. Kasa kalitesi çok iyi diyemem ama bu fiyat aralağında da daha iyisi yok gibi.
    Siz kullandınız mı bu programları bu cihazda? Fazla bir ısınma falan oluyor mu render alırken cihazda yoksa sadece fan mı devreye giriyor?
  • Salvadorx kullanıcısına yanıt
    Ya bi sorum olucak bende i5 8gb ram li modeli var crysis 2 yi bile kararlı efektlerde akıcı oynuyamıyorum nvidiadan fln bütün ayarları yaptım yardımcı olabilrmisnz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayır hocam kullanmadım ama i7 4702MQ ile sıkıntı olacağını sanmıyorum. Çok üst seviye bir işlemci bu. Bende z510'un i5 4200M işlemcili olanı var.

Soğutma olarak iyi bir cihaz.
  • Slm;
    Win7 64 bit işletim sisteminde çalıştıramadım.Siz hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?
    İşlemciyi bende araştırdım biraz ve notebookcheck.net te 36. sırada ve iyi bir sıralama gerçekten. Bence de çok büyük bir sıkıntı çıkmaz işlemci açısından ama ısınma problemi var mı? Render alırken özellikle işlemci zaten çok çalışıyor. Bu tür programları kullanan arkadaşlar varsa beni bilgilendirirlerse çok güzel olur. Ama yüzde 99 ihtimal bu cihazı alacağım zaten. Hayırlısı bakalım.
  • Wi-fi sorunu çok bunaltıcı mı ? :) almayı düşünüyorum ama bu wi-fi probleminin bir çözümü yoksa vazgeçeceğim sanırım
  • Beyler aklıma bir fikir geldi. Bana göre cihazın çözünürlüğü çok düşük. Bu yüzden 1920*1020 bir Led panel bulup (tabii pinleri ve ölçüsü uyacak şekilde) değiştirilebilir mi? Fiyatları da oldukça uygun bir şekilde aslında. Cihazı Full HD yapıpta, 120 GB + 1 TB HDD olduktan sonra bu bilgisayar tadından yenmez bence. Hatta yemede yanında yat Ama sizce panelle ilgili söylediğim şey yapılabilir mi?
  • ARKADAŞLAR ACABA BUNU MU ALSAM IŞIKLI KLAVYE İŞLEMCİSİ ARASINDADA PEK FARK YOK GİBİhttp://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z500-59-379846-notebook-urun10922.html YOKSA BUNU MUhttp://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z510-59-391771-notebook-urun11180.html BU DA İŞLEMCİ ARASINDAKİ ÇOK KÜÇÜK Bİ FARKhttp://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4702MQ-vs-Intel-Core-i7-3612QM

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan253

ARKADAŞLAR ACABA BUNU MU ALSAM IŞIKLI KLAVYE İŞLEMCİSİ ARASINDADA PEK FARK YOK GİBİhttp://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z500-59-379846-notebook-urun10922.html YOKSA BUNU MUhttp://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z510-59-391771-notebook-urun11180.html BU DA İŞLEMCİ ARASINDAKİ ÇOK KÜÇÜK Bİ FARKhttp://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4702MQ-vs-Intel-Core-i7-3612QM

Eğer 3d çizim falan yapmıyorsan, z500 iyidir. 3. nesil işlemcisi var ama haberin olsun. Ama zaten 3d çizim yapmıyorsan i7 işlemci de önermem, diğer işlemler zaten fazla cpu kullanmıyor.

O programları kullanmadım ama lenovo'da ısınma probleminin pek olmadığını biliyoruz. Çevremde de kullananlar var. Genelde memnun herkes.

Yine de programı kullanıp test edenler cevap verirse daha iyi olur tabi.

Bundan önce hp, asus ve toshiba kullanma fırsatım oldu. Kullanım zevki olarak lenovo bana keyif veriyor, klavyesi gerçekten çok rahat.
    YA ZATEN BEN Z510 KESİN ALICAMDA Bİ Z500 E BAKIYIM DEDİM Bİ BAKTIM IŞIKLI KLAVYE VAR ÇOK HOŞ DURUYO İŞLEMCİ FARKI DIŞINDA GERİSİ AYNI Z500 MÜ ALSAM NAPSAM :D
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.