Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Z570 Kullanıcı Platformu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.471
Cevap
37
Favori
316.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten Bugün İçin İndirim Vardı Yarın İndirim Bitiyor Bütün Ürünlerde Geçerliydi İndirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyCeySaN

İlk Kullanımda : NOTEBOOK'UN Şarjı Bitirildikten Sonra Bir Defaya Mahsus Olmak Üzere Notebook Kapalı Şekilde 12 Saat Şarj Edilmesi Gerekmektedir.

Ürünü Sabit yerde Kullanırken Pil Ömrü Açısından Notebook'u Bataryasız Kullanmanız Tavsiye Edilir.

Sabit Duran Bataryanızı 15 Günde Bir Doldurup Boşaltınız Sürekli Şarjda Bırakmayınız.

Kullandığınız Yerde Elektirik Sorunu Varsa UPS Güç Kaynağı Kullanmanız Tavsiye Edilir.

Cihazınızı Kullanırken Düz Zeminde Kullanmanız Isınma Olasılığını Azaltmak Adına Tavsiye Edilir.

Ürüne Ait Garanti Belgesi,Kutu,Köpük Ve Aksesuarlarının Garanti Süresince Saklamanız Gerekmektedir

Sağol ama ben boyle bir sey yapmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: trizor

hayırlı olsun yeni alan arkadaşlara

bana speaker siyah geldi ve bedava verilen bi speaker a göre çok iyi ses veriyor

şimdi pc yi kapatıp pili takıp şarj edicem

bilgisayar kapalıyken şarj edilcek denmişti deil mi mağazada?

speaker'ın performansı bence çok iyi.
  • Daha Bilgisayarı Acmadım Sabırsızlanıyorum :)

Recory Yaptıkdan Sonra Ne Yapmam Gerekli Güncelleştirmeler Falan Varsa Onları Yapayım mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyCeySaN -- 16 Ekim 2011; 18:34:58 >
  • arkadaşlara vatandan aldım hatta kredi kartım yuetersiz kaldı 1250 tl sini cektirdim kalan 144 tlsini nakit ödedim 1394 maal oldu inşallah opişman olmam mause ve aparlör harici bir hediyesi yok zati mause ve aparlörüde kalmadıgı için ilerde verriz dediler :D alanlar allah pişman etymesin
  • vatandan son 2 gün içinde sipariş veren arkadaşlar yanında verdiği spekarı ben tükendi yazmasından dolayı alamadım.. ama sonuçta bunu almak bizim hakkımız bunun bir çözümü yokmu ?
  • quote:

Daha Bilgisayarı Acmadım Sabırsızlanıyorum :)

Recory Yaptıkdan Sonra Ne Yapmam Gerekli Güncelleştirmeler Falan Varsa Onları Yapayım mı ?

ben sadece ekran kartının güncelleştirmesini yaptım.
  • Şuan PC acık antivürüs Programı Güncelledikden Soran Recory mu yapam
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

vatandan son 2 gün içinde sipariş veren arkadaşlar yanında verdiği spekarı ben tükendi yazmasından dolayı alamadım.. ama sonuçta bunu almak bizim hakkımız bunun bir çözümü yokmu ?

bi süre onra gidip faturayla birlikte sormak lazım.
  • quote:

Şuan PC acık antivürüs Programı Güncelledikden Soran Recory mu yapam

ben öyle yaptım gerisi size kalmış
  • Şuan Recory Yapıyorum Ama Yardım Edin Doluyor Suan Birde Recory Başlatmadan Önce Boş DVD TAKTIM BAŞLAT DEDİM

Disk Oluşturma İşlemi Sırasında Gücü Kapatmayın. Aksi Halde Disk Oluşturma Tamamlanmayabilir

Ben GÜCÜN aktif olup olmadığını nasıl anlayabilirim hiç bir program felan acmadan nete girmeden bir güçü aktif etmeden direk recory başlattım Yardım Edin Gücün Aktif olup olmadığını nasıl anlayacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: moral83

quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

vatandan son 2 gün içinde sipariş veren arkadaşlar yanında verdiği spekarı ben tükendi yazmasından dolayı alamadım.. ama sonuçta bunu almak bizim hakkımız bunun bir çözümü yokmu ?

bi süre onra gidip faturayla birlikte sormak lazım.

benim buralarda vatan bilgisayar yok kardeş. benim öyle bir imkanım yok :( hoparlörlerde çok güzel duruyordu şimdi onlardan alacam zaten o çok iyi olacaktı. şimdi hoparlör mouse fiyata dahil değil diyor ama ben alırken dahil yazıyordu.
  • quote:

Şuan Recory Yapıyorum Ama Yardım Edin Doluyor Suan Birde Recory Başlatmadan Önce Boş DVD TAKTIM BAŞLAT DEDİM

Disk Oluşturma İşlemi Sırasında Gücü Kapatmayın. Aksi Halde Disk Oluşturma Tamamlanmayabilir

Ben GÜCÜN aktif olup olmadığını nasıl anlayabilirim hiç bir program felan acmadan nete girmeden bir güçü aktif etmeden direk recory başlattım Yardım Edin Gücün Aktif olup olmadığını nasıl anlayacam

Gücü kapatmayın derken laptopu kapatmayın diyor.
  • O İyi Teşekkürler Bende Korktum Başlatmadan Önce Turbo Bost Gibisinden Bir şey Mi Etkinleştircektim Diye :) Moral83 Sende Olmasan Recory Bitikten Sonra Ne Yapmam Gerekli Ekran Kartı Güncelleştireyim mi Sen Ne Yaptıysan Sırayla Yazar Mısın :)
  • Ben Mouse Almadım Hoparlör Aldım Mouse Veriyoruz Dediler Kasa Gidince Vermediler :) Benimde Aklıma Gelmedi Hoparlörleri Görünce Mouse Unuttum Eve Gelince Faturaları İncelerken Dikkat mi Çekti
  • quote:

O İyi Teşekkürler Bende Korktum Başlatmadan Önce Turbo Bost Gibisinden Bir şey Mi Etkinleştircektim Diye :) Moral83 Sende Olmasan Recory Bitikten Sonra Ne Yapmam Gerekli Ekran Kartı Güncelleştireyim mi Sen Ne Yaptıysan Sırayla Yazar Mısın :)

Bunu yazmıştım zaten önceki sayfalarda. McAfee etkinleştirme, Recovery ve Ekran Kartı Driverı güncelleştirme.
  • Aha Ben Daha O Antivürüsü Güncellemedim :) Direk Recory Gectim :)
  • quote:

Aha Ben Daha O Antivürüsü Güncellemedim :) Direk Recory Gectim :)

Sorun olmaz. Bence makinenin tek eksi yanı USB 3.0 olmaması.
  • O Benim İçin Hiç Sorun Değil Boş ver Olmasında :)

Daha Recory Bitmedi Bi Bitse :)

Mc İle Norton Yüklü Olsa Performans Düşer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyCeySaN -- 16 Ekim 2011; 20:10:37 >
  • quote:

O Benim İçin Hiç Sorun Değil Boş ver Olmasında :)

Daha Recory Bitmedi Bi Bitse :)

Mc İle Norton Yüklü Olsa Performans Düşer mi ?

O konuda bilgim yok
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.