Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Z570 Kullanıcı Platformu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.471
Cevap
37
Favori
316.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fabrika ile yedekledik de o zaman işletim sistemini de yedekliyo mu??
  • dostum bence kartını guvene al limit kısıtlama felan gibi.bide sanal kart kullan netten alısverişlerde.ben elimdeki aletlerin cogunu netten aldım hiçbirinde boyle bişey istenmedi zaten alışveriş sırasında hepsini giriyorsun üstüne bide 3d guvenlik var,ilginç geldi bana bi arayıp sor istersen
  • ben o 3D güvenlik meselesini yapamadım zaten normal yoldan onayladım
    3d olayını da denedim ama numaramı sisteme yanlış kaydetmiş banka
    akıllı sms başka numaraya gidiyo

bi de koskoca vatanbilgisayarın benim kartıma bişey yapacağını sanmıyorum
  • eger isteyen onlarsa,bide kart dolandırıcıları genelde boyle yerlerde calısan adamlarından satın alıyor bu bilgileri ben bu devirde bankanın kendisi arayınca bile kıllanıyorum.umarım bişey cıkmaz ben boyle konularda supheciyimdir,
  • ama kartın arkasındaki numaraları bilemeyecekler
  • çok yararlı bir konu olmuş "moral83" tebrikler kardeşim
  • ya arkadslar bı tek bendemı d: surucusu bos alan 6 gb gorunuyor ya bı yardımcı olun :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

çok yararlı bir konu olmuş "moral83" tebrikler kardeşim

Tesekkurler kardesim Bu konunun eksikligi hissediliyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: trizor

fabrika ile yedekledik de o zaman işletim sistemini de yedekliyo mu??

evet hocam amac o zaten. İsletim sistemi artı ilk gunku driverlar.
  • Sonunda Aldım Bilgisayarı :)

1408 T.L + Paket Aldık 100 T.L lik Bilgisayarın Kutu İçeriğini Video Çekip Foruma Koycam MORAL83 Sen Gerisini Halledersin

Gerekli İncelemeleri Bu Akşam Yada Yarın Akşam Yapacağım

Beni Kullanıcılar Kulübüne Ekleyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyCeySaN -- 16 Ekim 2011; 16:37:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geniu.s

internetten siparişi verdim
    onaylamaları için nüfus cüzdan fotokopisi kredi kartı fotokopisi falan istediler
    onları da fakslayınca tamamdır bu iş

hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyCeySaN

Sonunda Aldım Bilgisayarı :)

1408 T.L + Paket Aldık 100 T.L lik Bilgisayarın Kutu İçeriğini Video Çekip Foruma Koycam MORAL83 Sen Gerisini Halledersin

Gerekli İncelemeleri Bu Akşam Yada Yarın Akşam Yapacağım

Beni Kullanıcılar Kulübüne Ekleyin :)

Sonunda aldın 100TL'lik paket dediğin çanta + mouse + antivirüs mu ?
    ve yanında speaker verdiler mi ?
    Bu arada hayırlı olsun
    Edit : Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moral83 -- 16 Ekim 2011; 16:41:31 >
  • Teşekkürler moral83 :)

Ewet Yanında Bilgisayar Çanta + Temizleme Malzemeleri + Mouse + Kulaklık + Antivürüs Programı + 10-15 Tane Boş Dvd + 4 GB USB Bellek

Levono Kutu İçeriğinde İse Hoparlör + Adaptör + Pil + Adaptör Ve Pilin Arasındaki Uzatma Kablosu Gibi Bir şey + SetupPoster Diyede Bir Kılavuz Çıktı :)

Kutu İçeriklerinin Videosunu Akşama Çekeceğim

Orada Kasa Bilgisayarı Teslim Aldık dan Sonra Fiziksel Kontrolünü de Yaptılar Orada

1408 T.L ye Aldım

2 Güne Kadar Kalmaz Oyun Testlerini Foruma Eklerim

Şimdi Benim Ne Yapmam Gerekiyor Daha Bilgisayarı Açmadım Bile Sırayla Söyler misiniz Ne Yapmam Gerektiğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyCeySaN -- 16 Ekim 2011; 16:57:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyCeySaN

Teşekkürler moral83 :)

Ewet Yanında Bilgisayar Çanta + Temizleme Malzemeleri + Mouse + Kulaklık + Antivürüs Programı + 10-15 Tane Boş Dvd + 4 GB USB Bellek

Levono Kutu İçeriğinde İse Hoparlör + Adaptör + Pil + Adaptör Ve Pilin Arasındaki Uzatma Kablosu Gibi Bir şey + SetupPoster Diyede Bir Kılavuz Çıktı :)

Kutu İçeriklerinin Videosunu Akşama Çekeceğim

Orada Kasa Bilgisayarı Teslim Aldık dan Sonra Fiziksel Kontrolünü de Yaptılar Orada

1408 T.L ye Aldım

2 Güne Kadar Kalmaz Oyun Testlerini Foruma Eklerim

Şimdi Benim Ne Yapmam Gerekiyor Daha Bilgisayarı Açmadım Bile Sırayla Söyler misiniz Ne Yapmam Gerektiğini

speaker'ı satmayı dusunursem talibim Şaka bir yana da o 100tl'lik paket iyi gibi. Cantanın, mouse'un, usb'nin ve kulaklıgın marka ve modelini yazarsan sevinirim. Tabi antivirusun markasını da.
    Ben alır almaz actım Recovery yaptım, sonra McAfee'yi update ettim yani etkinlestirdim. daha sonra kullanmaya basladım. Sarjı bitince de sarj ettim. Alalı 2 hafta oluyor daha hic 12 saat sarj etmedim. Haftada 2 ya da 3 kez bataryayı tamamen bosaltıp dolana kadar sarj ediyorum ve cogunlukla prize takılı olarak bataryayı cıkarıp kullanıyorum.

• 100 T.L'lik Paket İçeriği Bunlar

.Çanta ( Belkın )

.Mouse ( Logaritmik )

.Kulaklık ( Sonpy )

.DVD ( Verbatim ) x30

.4GB USB Bellek ( Toshıba )

.Temizlik Malzemeleri ( Addison )

.Antivirüs Programı İse ( Norton )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyCeySaN -- 16 Ekim 2011; 17:12:05 >
  • Biraz dan Bilgisayarı Açacağım İnşallah Recory Falan Yapabilirim İlk Sayfadan Biraz Yararlanayım :)
  • hayırlı olsun yeni alan arkadaşlara

bana speaker siyah geldi ve bedava verilen bi speaker a göre çok iyi ses veriyor

şimdi pc yi kapatıp pili takıp şarj edicem

bilgisayar kapalıyken şarj edilcek denmişti deil mi mağazada?
  • Ben Mağazadan Bir Kağıt da aldım onu birazdan yazarım saol bu arada
  • Bu fiyata daha iyisini yok bence....

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-311142-z570-core-i5-2430m-2.40ghz-6gb-ddr3-750gb-15.6-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=56737

Hiç durmayın hemen alın.Hem oyun hem masaüstü işlemler için bu özelliklerde en iyi f/p oranı...Çok uygun bir ürün...

Bir eksiği var mı diye düşünüyorum tüh diyeceğiniz hiçbir eksik yok....

ÖZellikle vatan bu laptopu çok ucuza satıyor.Hemen alın bece.Ben 2 hafta önce 1500e aldım şimdi 1400 olmuş...Ben aldıktan 2 gün sonra 1700 olmuştu...Tekrar çıkabilir acele edin...

• İlk Kullanımda : NOTEBOOK'UN Şarjı Bitirildikten Sonra Bir Defaya Mahsus Olmak Üzere Notebook Kapalı Şekilde 12 Saat Şarj Edilmesi Gerekmektedir.

Ürünü Sabit yerde Kullanırken Pil Ömrü Açısından Notebook'u Bataryasız Kullanmanız Tavsiye Edilir.

Sabit Duran Bataryanızı 15 Günde Bir Doldurup Boşaltınız Sürekli Şarjda Bırakmayınız.

Kullandığınız Yerde Elektirik Sorunu Varsa UPS Güç Kaynağı Kullanmanız Tavsiye Edilir.

Cihazınızı Kullanırken Düz Zeminde Kullanmanız Isınma Olasılığını Azaltmak Adına Tavsiye Edilir.

Ürüne Ait Garanti Belgesi,Kutu,Köpük Ve Aksesuarlarının Garanti Süresince Saklamanız Gerekmektedir
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.