Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Z570 Kullanıcı Platformu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.471
Cevap
37
Favori
316.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TRangulity

quote:

Orijinalden alıntı: moral83

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deprem?Varmı Problem?

quote:

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-311142-z570-core-i5-2430m-2.40ghz-6gb-ddr3-750gb-15.6-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=56737

Bu kadar ucuz olmasının nedeni nedir? Tamda laptoba ihtiyacım varken iyi denk geldi.6 Gb Ram 2Gb ekran kartı i5 işlemciyi bu fiyata bulmak imkansız gibi birşey.

Vatan'da kampanya var.%25 indirimli.

Teşekkürler. Ne kadar sürecek kampanya bilginiz var mı? Bide bu bilgisayarla yeni oyunları normal seviyede oynayabilirmiyim ekran kartı nedir bide?

Ben beğendim ama kredi kartım nedeniyle alamıyorum.Kampanyayı tam bilemiyorum.2 gündür bugüne özel %25 indirim yazıyor.Ne zaman biteceği meçhul.
    Oyun konusunda bilen arkadaşlar yardımcı olurlar benim bir fikrim yok.

İnşallah sorunu halledip siz de alırsınız

Kısmet hangisiyle o olsun hocam.

Hakkınızda ne hayırlı ise o olsun

• bu arada diğer bir olumsuz özelliği, cidden ekran paneli çok kötü inanılmaz kötü veriyor görüntüyü o ekran kartına göre, bi samsung rf511 i düşününce diyorum tabi bunu (arkadaşın laptop)

yani o kadar sağlam ekran kartına bu panel olmamış çok soluk (en son driverıda kurdum ama)

bi de 3d vision demiş ne işe yarıyor

moral83 hocam cevabınız için teşekkürler bakmaya çalışıcam şu an yatacağımdan dolayı bakamıyorum

pili bitirdim yarın 12 saatlik dolma olayını yapıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

arkadaslar şu bios güncellemesi hakkında bilgisi olan bir yardımcı olabilir mi? ben ilk kez yapacamda , bazı arklar yanlış birşey yaparsan bozulur deiler tıstım , ilk sayfadaki linkten indirip çalıştıracaz mı ? sadece yanlış bir şey yapmıs olmayayyım, ve yapmak gereklimidir bu bios update ti?

Ben yapmadım hocam. Gerekli midir bilmiyorum. O linkte acıklama yapmıslar. Once lenovo ee boot optimizer'ı yani iyilestirmeyi yapıcaksınız. Daha sonra o ....exe'yi calıstıracaksınız. Ondan sonra bi sey daha yapın diyodu ama su an mobilde oldugum icin goremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geniu.s

saat 12yi geçti artık heralde yarın da devam eder

tv de reklam vardı yarın da sürücek de önemli olan stoklar şahsen zor yetiştim onu da 2430 lu deil de 2410 lusunu aldım çok da farkı yok bence

bu arada pc ısınıyor beklediğimden biraz fazla, sadece chrome açık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~H!ddeN

z570 kullanıcıları hızla artıyor sanki ben de karar aşamasındayım gt540 biraz düşündürüyor ama daha iyi ekran kartlı cihazlar da i7 işlemcili falan oluyor ki ben pek gerek duymuyorum buna.

Ben de bir Sakarya Üniversiteli olarak tavsiye ederim

Bakalım hocam önümüzdeki günlerde netleşir teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: trizor

bu arada diğer bir olumsuz özelliği, cidden ekran paneli çok kötü inanılmaz kötü veriyor görüntüyü o ekran kartına göre, bi samsung rf511 i düşününce diyorum tabi bunu (arkadaşın laptop)

yani o kadar sağlam ekran kartına bu panel olmamış çok soluk (en son driverıda kurdum ama)

bi de 3d vision demiş ne işe yarıyor

moral83 hocam cevabınız için teşekkürler bakmaya çalışıcam şu an yatacağımdan dolayı bakamıyorum

pili bitirdim yarın 12 saatlik dolma olayını yapıcam

Demek ki ben o kadar dikkatli degilim hissetmiyorum :D rica ederim hocam

• quote:

quote:

quote:

z570 kullanıcıları hızla artıyor sanki ben de karar aşamasındayım gt540 biraz düşündürüyor ama daha iyi ekran kartlı cihazlar da i7 işlemcili falan oluyor ki ben pek gerek duymuyorum buna.

Ben de bir Sakarya Üniversiteli olarak tavsiye ederim

Bakalım hocam önümüzdeki günlerde netleşir teşekkürler

Rica ederim

• Recory Yaptık dan Sonra Yaptığınız Güncellemeleri Sonra Karşılaştığınız Hataları Falan Foruma Yazarsanız Çok Daha Faydalı Olacak Bence Hataları Çözdüyseniz de Çözümlerini Resimli Olarak Foruma Eklerseniz İlk Sayfada Toplayabilir Moral83 Sonuçta Alanlar Var , Almaya Niyetliler Var , İkilemde Kalanlar Var Böyle Yaparsak Daha Çok Yardımcı Olabiliriz Şimdiden Teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyCeySaN -- 16 Ekim 2011; 1:00:22 >
  • Merhabalar güzel bir fiyatla güzel bir ürün. Tam parasının karsılıgı bir ürün olsa gerek. Bende 1340 lira vermiştim imzamdaki laptopa. i5 2410 4gbram gt540 500gbhdd
  • arkadaslar yedekleme olayını sag altta bayrak ısaretı cıktı oradan yapsam one key recovery yerıne bır degısıklık olur mu?
  • beni de ekleyin listeye siparişimi sonunda verdim internetten
  • quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-311142-z570-core-i5-2430m-2.40ghz-6gb-ddr3-750gb-15.6-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=56737

Bu kadar ucuz olmasının nedeni nedir? Tamda laptoba ihtiyacım varken iyi denk geldi.6 Gb Ram 2Gb ekran kartı i5 işlemciyi bu fiyata bulmak imkansız gibi birşey.

Vatan'da kampanya var.%25 indirimli.

Teşekkürler. Ne kadar sürecek kampanya bilginiz var mı? Bide bu bilgisayarla yeni oyunları normal seviyede oynayabilirmiyim ekran kartı nedir bide?

NVidia 2GB GT540M ekran kartı var. Normal seviyede değil high ayarlarda oynayabilirsiniz güncel oyunları.

Teşekkürler bilgi için. Sevindim oyunları oynayabileceğime. Alınması gereken ürün umarım alabilirim.

• O Bayrak İşareti Çıkan Yerden Oluyor Mu Bilmiyorum Ama Bilgisayarın Açma Tuşunun Yanında Recory Tuşu Var Siz Gene 3 DVD ile Recory Yapın Garantiye Alın İşinizi
    Eğer Bilgisayara Güncelleme Yaptıysanız Hemen Hemen Hepsini 5 DVD Gibi Doldurabilirsiniz

Recory Kesinlikle YAPIN İlk Sayfada Nasıl Yapacağınız Hakkında Bilgi Var
  • eyvallah kardesım ben simdi dedıgınız gıbı olan yedeklemeyı yaptım 3 dvd tuttu , dun aldım aletı ben aksam sarjını bıtırmek ıcın kullanırken 1.5 ya da 2 saat snra ınternet baglantısı koptu hemen şüpheye düştüm bu sabah 8.30 da açtım çok şükür şimdiye kadar böyle birşey olmadı ama o tarz bi problem yaşayan varmı?
  • .( FRAPS ) oyunda FPS yi ölcen program

.( HW monitör ) Sıcaklık değerlerini gösteren program

Daha Önce Bu Programları Kullanmadım Ama Diğer Forumdaki Arkadaşlara Sordum Bu İki Programı Önerdiler

Sıcaklık Ölçen Programı 1 Saat Oyun Oynayıp Oyun Esnasında , Webde Gezerken , Masaüstündeyken Sıcaklık Değerlerini Yazarsanız Diğer Arkadaşlara da Yardımcı Olmuş Oluruz

( Donanımsal Veya Yazılımsal Bir Sorunla Karşılaştığınız Zaman Açıklayarak Resimlerle Birlikte Çözümlerini de Bulduysanız Foruma Ekleyelim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyCeySaN -- 16 Ekim 2011; 11:14:04 >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-311142-z570-core-i5-2430m-2.40ghz-6gb-ddr3-750gb-15.6-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=56737

Burdaki model lenovo'nun kendi sitesinde yok. İsimleri aynı ama lenovo'nun sitesindeki modelde 4 GB ram var. Sorun nerde acaba?
  • Lenovo'nın Kendi Sitesindeki Ram Miktarı Vede İşletim Sistemi Birbirlerini Tutmuyor Lenovo 'nın Sitesinde Home Premium Yazıyor Vatanın Sitesinde İse Home Basic Yazıyor

Bende Bir Şey Anlamadım Ama Hayırlısı Bakalım 1-2 Güne Bende Bilgisayarı Alacam İns
  • benide ekleyin.bende dun gece aldım kargoyu bekliyoruz,tipi guzel gozukuyor.hayırlısı.
  • lenovanın sitesiyle trdeki satılan model kafanızı karıştırmasın arkadaslar.. en basit msi 63620dx var sitesinde 2630Qm den başka işlemci seçenegi yok 640 gb ve 500 gb harddisk seçenekleri vardı yanlış hatırlamıyorsam.. ama trdeki modeli 2670qm işlemci 750gb 7200 rpm hdd.. böyle şeyler olabiliyor ama bir sıkıntı yok merak etmeyin. Avrupada satılan modelle trdekiler farklılık gösteriyor..

Benimde aklımda bir soru var monster almayı düşünürken onun işlemcileri karşılaştıran bir compare liste oluşturmuştum bugün aralarına bizim i52430m yi koyup tekrar baktım ve monsterın kullandıgı 2 işlemci 16gba kadar ram destekledigini söylüyor ve bizim i5tede aynı ibare var max 16gb diyor. linki atayım birde siz bakın bu işlemcilere ;

http://ark.intel.com/compare/53450,53474,53469,52219

Memory Specifications başlığı altında

• anladığım kadarıyla çift slotu var ama 16gba kadar destekliyor.. ilerde olduki 8gb bireysel 1333mhz ramler çıkarsa 2 tane takıp rami 16gb yapabiliyoruz yanlışmı anladım acaba
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.