Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Z570 Kullanıcı Platformu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.471
Cevap
37
Favori
316.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben şuan için yedekleme yapmadım elimde dvd yok yarın yapmayı düşünüyorum zaten bilgisayara birşey yüklemedim adobe ve winrar dışında yedekleme yaparken sonradan kurduğum herşeyi silip öyle mi yapayım ? bir de bu verdiğiniz driverların hepsini mi kurmamız gerekiyor makineyi güncel tutmamız için?
    Son olarak masaüstüne tarih göstergesini ekledim bende ama açılmıyor sadece simge halinde takvim yok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 15 Ekim 2011; 23:22:23 >
  • Daha Önce Yapmadım Ama Diğer Forumlardan Gördüklerim Duyduklarım Kadar Yardımcı Olayım Güncellemeleri Yapıldık dan Sonra 5 Dvd Gibi Tutuyormuş Siz Güncelleme Yapmazsanız Gene 3 Dvd Tutacak Ama Size Tavsiyem Bugün Bilgisayarı Fazla Kurcalamayın Antivirüs Programı Falan Yoksa Webde Gezinmeyin Recory İşlemi Yapıldık dan Sonra Bilgisayarı Kullanmaya Başlayın Derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyCeySaN -- 15 Ekim 2011; 23:24:02 >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-311142-z570-core-i5-2430m-2.40ghz-6gb-ddr3-750gb-15.6-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=56737

Bu kadar ucuz olmasının nedeni nedir? Tamda laptoba ihtiyacım varken iyi denk geldi.6 Gb Ram 2Gb ekran kartı i5 işlemciyi bu fiyata bulmak imkansız gibi birşey.
  • "Fabrika varsayılan kurtarma diski" seçeneği ile bilgisayarı aldığınız ilk günkü hale dönüştürecek olan kurtarma diskleri oluşturmuş olursunuz, yani yükleyip sildiğiniz programların bir önemi yoktur ancak "Geçerli sisteme sahip kurtarma diski" oluşturursanız bilgisayarınızın o anki haliyle bir kurtarma diski oluşturmuş olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deprem?Varmı Problem?

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-311142-z570-core-i5-2430m-2.40ghz-6gb-ddr3-750gb-15.6-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=56737

Bu kadar ucuz olmasının nedeni nedir? Tamda laptoba ihtiyacım varken iyi denk geldi.6 Gb Ram 2Gb ekran kartı i5 işlemciyi bu fiyata bulmak imkansız gibi birşey.

Vatan'da kampanya var.%25 indirimli.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

"Fabrika varsayılan kurtarma diski" seçeneği ile bilgisayarı aldığınız ilk günkü hale dönüştürecek olan kurtarma diskleri oluşturmuş olursunuz, yani yükleyip sildiğiniz programların bir önemi yoktur ancak "Geçerli sisteme sahip kurtarma diski" oluşturursanız bilgisayarınızın o anki haliyle bir kurtarma diski oluşturmuş olursunuz.

çok açıklayıcı oldu teşekkürler.
  • yaklaşık bir aydır o mu şu mu bu mu derken ve son kararımıda monsterdan yana vermişken bugün bir anda devrelerim attı bu pcyi 1 saat kadar önce sipariş verdim. Yani monster p150hmden lenovo z570e karar değiştirme çok farklı bir durum oldu :) Umarım pişman olmam bu konuda.. ama sonuçtada kişiselleştireceğim pcde ön sipariş indirimide içinde 2600e falan gelecekti ve bu laptopu sipariş etmemle birlikte yaklaşık 1.200 lira cebimde kalmış oldu. nerdeyse bir z570 parası daha.. Artık oyun falan oynarım sevdamdan vazgeçerim yada biraz düşük kalitede cevaplarım bu sevdamı. Monster hemen alda olsa dakika düşünmeyecem ama bir pc almak istiyorsun birde üstüne 40 gün bekliyorsun.. Herneyse uzatmadan en azından aldığım pc gerçekten içime sindi.. buda meslektaşım sayesinde bana i5 1600ü geçmeyecek şekilde bir laptop bakarmısın dedi bizde baktık ettik derken dün bu pc %25e girince dedim aman kaçırma bunu alalım.. onuda bugün anca alabildik.. derken derken dedim bir an dedim senin neyine 2500lik laptop al gitsin aldık z570 :) Benide ekleyebilirsiniz z570 kullanıcılarına inşallah tabi kargomuzun başına yolda birşey gelmezse.. Bayan arkadaşımada aldık ama onu eklemeye gerek yok forum donanım falan bilmez o. Herkese hayırlı olması dileğimle. bildiklerimizi paylaşırız esirgemeden inşallahh :)

• z570 kullanıcıları hızla artıyor sanki ben de karar aşamasındayım gt540 biraz düşündürüyor ama daha iyi ekran kartlı cihazlar da i7 işlemcili falan oluyor ki ben pek gerek duymuyorum buna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-311142-z570-core-i5-2430m-2.40ghz-6gb-ddr3-750gb-15.6-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=56737

Teşekkürler. Ne kadar sürecek kampanya bilginiz var mı? Bide bu bilgisayarla yeni oyunları normal seviyede oynayabilirmiyim ekran kartı nedir bide?

• Niçin Böyle Ucuz Sanırsam İndirim Var Vatan Bilgisayarda Yazan Fiyat İndirimli Halimi Bilemiyorum

Ama Bu Bilgisayara Eş Değer Veya Aynı Özelliklere Sahip Diğer Markaların Fiyatları Hemen Hemen Lenovo İle Aynı

Bilgisayar Güzel Bende 1-2 Haftaya Kadar Alacağım Bir Çok Masaüstü Bilgisayarda Oyunlarda Alamadığınız Performansı Bu Bilgisayarda Alabilirsiniz İlk Sayfada İşlemcilerin Ekran Kartlarının Özellikleri Resimle Belirtilmiş Oradan da Bakarak İşlemci Ve Ekran Kartına Göre Bir Model Seçebilirsin.Bilgisayarın Özellikleri Ortada Zaten

Arkadaşlar Birde Sizden Ricam Karşılaştığınız Hatalarda Foruma Resimlerini Vede Açıklayarak Çözümlerini Foruma Eklerseniz Çok İyi Olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyCeySaN -- 15 Ekim 2011; 23:53:30 >
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler. Ne kadar sürecek kampanya bilginiz var mı? Bide bu bilgisayarla yeni oyunları normal seviyede oynayabilirmiyim ekran kartı nedir bide?

Ben beğendim ama kredi kartım nedeniyle alamıyorum.Kampanyayı tam bilemiyorum.2 gündür bugüne özel %25 indirim yazıyor.Ne zaman biteceği meçhul.
    Oyun konusunda bilen arkadaşlar yardımcı olurlar benim bir fikrim yok.

• quote:

quote:

quote:

Bilgisayar bende mevcut.1 hafta önce vatan'dan hediye çeki kampanyası ile almıştım 1.850 TL'ye. Fifa 11 high ve F1 2011'i ultra detaylarda rahat oynadım.Tek kötü yanı F1 2011 de optimus teknolojisi çalışmıyor.yani oyunu anca low da oynarsınız öyle Buda nvdia denetim masasından düzeltiliyor. Şahsen bilgisayardan memnunum.Hele 1.350 ye inmişken kaçırmayın derim.1-1.5 saat Formula 1'i ultrada oynadım sıcaklık 67 derece oldu en fazla(altta 25 TL lik soğutucu var)

• Daha Demin Televizyonda Vatan Bilgisayarın Reklamını Gördüm de Baştan Sona Kadar İzleyemedim Bir Çok Ürün Resmi Vardı Birde Reklamda Geçen Ürünlerde Marka Olarak Değil (Televizyonlarda - Bilgisayarlarda - Telefonlarda )gibi % 25 İndirim Var Dedi :) Ne Zaman Bitiyor Onuda Bilemiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyCeySaN

Niçin Böyle Ucuz Sanırsam İndirim Var Vatan Bilgisayarda Yazan Fiyat İndirimli Halimi Bilemiyorum

Ama Bu Bilgisayara Eş Değer Veya Aynı Özelliklere Sahip Diğer Markaların Fiyatları Hemen Hemen Lenovo İle Aynı

Bilgisayar Güzel Bende 1-2 Haftaya Kadar Alacağım Bir Çok Masaüstü Bilgisayarda Oyunlarda Alamadığınız Performansı Bu Bilgisayarda Alabilirsiniz İlk Sayfada İşlemcilerin Ekran Kartlarının Özellikleri Resimle Belirtilmiş Oradan da Bakarak İşlemci Ve Ekran Kartına Göre Bir Model Seçebilirsin.Bilgisayarın Özellikleri Ortada Zaten

Arkadaşlar Birde Sizden Ricam Karşılaştığınız Hatalarda Foruma Resimlerini Vede Açıklayarak Çözümlerini Foruma Eklerseniz Çok İyi Olur.

Hocam tek kötü yanı dediğim gibi Optimus teknolojisi bazı oyunlarda Ana ekran kartına geçmiyor.Ancak bunu Nvdia Denetim Masasından rahat bir şekilde çözebilirsiniz.

• Param olsa alırdım, ASUS manyağı olmama rağmen ÖZELLİKLER çok cazip, İ-5 işlemci, 6 GB RAM 720 GB hard disk, 2 GB ekran kartı uçuk bir makina ancak, bir önceki mesajda EMSAL PC lerde aynı fiyatta sözüne katılmıyorum HİÇBİR 6GB RAM lı 2 GB Ekran kartı (harddisk kapasitesini geçtim) İ-5 işlemci bu fiyata zor gibi, ancak varsa da LİNK olarak paylaşılırsa süper our TEŞEKKÜRLER...

Alanlara hayırlı uğurlu olsun kullansınlar...
  • Vatan Bilgisayara Gidip Biraz Nakit ve Kredi Kartı İle Ne Kadara Alabiliriz Sizce Gene 1394 T.L ye Alabilir miyiz ?
  • BENCE alablirsiniz
  • Arkadaşlar ben çözemedim de Turbo Boost'un devreye girdiğini nasıl öğrenicez ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

yaklaşık bir aydır o mu şu mu bu mu derken ve son kararımıda monsterdan yana vermişken bugün bir anda devrelerim attı bu pcyi 1 saat kadar önce sipariş verdim. Yani monster p150hmden lenovo z570e karar değiştirme çok farklı bir durum oldu :) Umarım pişman olmam bu konuda.. ama sonuçtada kişiselleştireceğim pcde ön sipariş indirimide içinde 2600e falan gelecekti ve bu laptopu sipariş etmemle birlikte yaklaşık 1.200 lira cebimde kalmış oldu. nerdeyse bir z570 parası daha.. Artık oyun falan oynarım sevdamdan vazgeçerim yada biraz düşük kalitede cevaplarım bu sevdamı. Monster hemen alda olsa dakika düşünmeyecem ama bir pc almak istiyorsun birde üstüne 40 gün bekliyorsun.. Herneyse uzatmadan en azından aldığım pc gerçekten içime sindi.. buda meslektaşım sayesinde bana i5 1600ü geçmeyecek şekilde bir laptop bakarmısın dedi bizde baktık ettik derken dün bu pc %25e girince dedim aman kaçırma bunu alalım.. onuda bugün anca alabildik.. derken derken dedim bir an dedim senin neyine 2500lik laptop al gitsin aldık z570 :) Benide ekleyebilirsiniz z570 kullanıcılarına inşallah tabi kargomuzun başına yolda birşey gelmezse.. Bayan arkadaşımada aldık ama onu eklemeye gerek yok forum donanım falan bilmez o. Herkese hayırlı olması dileğimle. bildiklerimizi paylaşırız esirgemeden inşallahh :)

Hayırlı olsun hocam hoşgeldiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ~H!ddeN

z570 kullanıcıları hızla artıyor sanki ben de karar aşamasındayım gt540 biraz düşündürüyor ama daha iyi ekran kartlı cihazlar da i7 işlemcili falan oluyor ki ben pek gerek duymuyorum buna.

Ben de bir Sakarya Üniversiteli olarak tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.