Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Z570 Kullanıcı Platformu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.471
Cevap
37
Favori
316.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anatomie

eurotrip hocam ayrıca bir garanti belgesi yok mu yan ?i yalnız faturanın üstündeki garanti yerine geçmez ibaresi var bende sizde de varmı?

montaj bölümündeki adam garanti için kutu içindekilerle birlikte faturayı saklayın dedi, faturayı kaybetmeyin dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatomie

garanti belgesinin hangisi olduğunu biri söylesin yoksa benim mi çıkmadı kutudan netten kontrol ettim seri numarası ile garanti bitiş süresine bakınca 1 sene 3 aylık garanti gösteriyor.

ekstra bi garanti belgesi yok hocam. kutuyu anca bulabildim lenovo ululararası garanti bildirimi diye bir kitapçık var. Kaşe falan yok üzerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyCeySaN

Moral83 Resimleri Eklemişsin Teşekkürler Birde Recory İşlemini Nasıl Yaptığını Sırayla Resimli Olarak Anlatırsan vede Oyunları FRAPS Programı İle FPS Değerini Yazarsan

HW Monitör Bu Program İle de Oyun Oynarken , Webde Gezinirken , Masaüstündeyken Sıcaklık Değerlerini Yazarsan Çok İyi Olur

Bende 1-2 Haftaya Kadar Alacağım Bu Bilgisayarı Aksilik Çıkmasa Alır Almaz Detaylı İnceleme Falan Ekleyeceğim Ama Birazda Ön İzlenim Şart Pişman Olmayayım Aldığıma :=)

tamamdır
  • beyler ben asus sx144d almayı düşünüyodum 1380 tl falandı
    o da aynı işlemci gt540 ekran kartı 4gb ram 320 gb harddisk

bu fırsat çok iyi gibi gözüküyo onla aynı ekran kartı aynı işlemci ve 3 katı harddisk 6 gb ram
    sanırım tekrar stoğa girdiyse bundan alıcam

şuan 59-311142 olanını internetten alabiliyomuyum moral83

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geniu.s -- 15 Ekim 2011; 21:37:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geniu.s

beyler ben asus sx144d almayı düşünüyodum 1380 tl falandı
    o da aynı işlemci gt540 ekran kartı 4gb ram 320 gb harddisk

bu fırsat çok iyi gibi gözüküyo onla aynı ekran kartı aynı işlemci ve 3 katı harddisk 6 gb ram
    sanırım tekrar stoğa girdiyse bundan alıcam

şuan 59-311142 olanını internetten alabiliyomuyum moral83

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-311142-z570-core-i5-2430m-2.40ghz-6gb-ddr3-750gb-15.6-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=56737
    burada şu anda 1395 TL'ye satışta olarak gözüküyor.

• İntel Core İ5 2430M ve İntel Core İ5 2430M İşlemcilerin Özellikleri
    http://b1110.hizliresim.com/11/10/15/18070.png

Nvidia Geforce GT 410M Özellikleri

http://c1110.hizliresim.com/11/10/15/18090.png

Nvidia Geforce GT 520M

http://c1110.hizliresim.com/11/10/15/18184.png

Nvidia Geforce GT 540M

http://b1110.hizliresim.com/11/10/15/18198.png

Belki Yardımcı Olmuşumdur Bu Yorumu İLK sayfaya Taşırsan İyi Olur moral83 arkadaşlar da Daha Kolay Seçim Yapabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyCeySaN -- 15 Ekim 2011; 21:49:09 >

• vatana noldu böyle ya :D
    kitlendi site
  • quote:

vatana noldu böyle ya :D
    kitlendi site

Hadi ya Bence bir yolunu bulun ve alın
  • @CeyCeySaN
    Linkleri o şekilde değil de direkt link olarak kopyalarsan ve o linki [simage][/simage] bu kodun ortasına yazarsan daha iyi olur.
  • Düzeltim sen gene kendine göre ayarlama yap
  • quote:

Düzeltim sen gene kendine göre ayarlama yap

tamamdır sağolasın
  • beyler bir laptopta i72630qm işlemci ile i52430m işlemci arasında hangi açılardan fark olur

aynı anda çalışan program sayısı dışında ne gibi hissedilir farklar görülür
    mesela oyun performansları çok farklı olur mu
    ya da güçlü programları çalıştırıken mi fark hissedilir ???
  • 2410 işlemcinin 2430 lara göre çok büyük bi kaybı olurmu 30 lira fark vardı aralarında ama stokta yoktu umarım performans kaybı yaşamayız bir de garanti olay için aydınlatan arkadaşlara teşekkürler demek ki herkeste aynı şekilmiş kutu içeriği.
  • quote:

beyler bir laptopta i72630qm işlemci ile i52430m işlemci arasında hangi açılardan fark olur

aynı anda çalışan program sayısı dışında ne gibi hissedilir farklar görülür
    mesela oyun performansları çok farklı olur mu
    ya da güçlü programları çalıştırıken mi fark hissedilir ???

Ben farkı hissetmeyeceğimi düşünerek i5 2430 aldım. i7 2630 alan arkadaşımla aynı işlemleri yapıyoruz şu an için pek bir fark hissetmedik aradaki fiyat farkı ise 750 Tl
  • Moral83 Daha Önce 2 tane program adı verdim gene veremde onları sen bir uygular mısın

.FRAPS oyunda FPS yi ölçen program

.HW monitör Sıcaklık değerlerini gösteren program

Sıcaklık Değerlerini 1 Saat Kadar Oynadık dan Sonra Oyun Esnasında Programı Acın , Webde Gezerken , Masaüstündeyken Programı Denersen Sıcaklık Programı Bu Esnalarda Deneyip Resimlerini Foruma Koyarsan Daha İyi Olur

Daha Önce o 2 Programı Hiç Kullanmadım Diğer Forumdaki Arkadaşlardan Öğrendim Onlarda Bunları Kullanıyormuş
  • quote:

Moral83 Daha Önce 2 tane program adı verdim gene veremde onları sen bir uygular mısın

.FRAPS oyunda FPS yi ölçen program

.HW monitör Sıcaklık değerlerini gösteren program

Sıcaklık Değerlerini 1 Saat Kadar Oynadık dan Sonra Oyun Esnasında Programı Acın , Webde Gezerken , Masaüstündeyken Programı Denersen Sıcaklık Programı Bu Esnalarda Deneyip Resimlerini Foruma Koyarsan Daha İyi Olur

Daha Önce o 2 Programı Hiç Kullanmadım Diğer Forumdaki Arkadaşlardan Öğrendim Onlarda Bunları Kullanıyormuş

Bugün yapmam çok zor işlerim var. Fakat yarın uygularsam S.S. alıp buraya koyarım.
  • Beyler şu anda vatancomputer de internet sitesinbden alışveriş yaptığımız da z570 modelini 1360 alabiliyor muyuz. acill cevap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0x

Beyler şu anda vatancomputer de internet sitesinbden alışveriş yaptığımız da z570 modelini 1360 alabiliyor muyuz. acill cevap.

Z570'in birden fazla çeşidi var hangi ürünü soruyorsunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.