Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Z570 Kullanıcı Platformu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.471
Cevap
37
Favori
316.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aeroow

kardeşim biriniz ekran panelini söylerse seinirim aida64 programından bakabilirsiniz buna

bu arada ben sanırsam 1700tl ye alıcam indirim bittigi icin mecbur

belki tekrar indirime girerse o zamanda alabilirim belli olmaz

hocam panel kötü

Bencede usb 3.0 olmaması kötü olmuş sonuçta 2 3 yıl gidecek, hdd alcaktım 3.0 alamıyorum

Harddisk 5400 rpm sormuştum ben

Isınma yok ama super sessiz modu ile standart mod arasında fark yok

Otomatik nvidia ya geçmemesi saçma olur umarım geçiyordur

Çok aceleye getirdim, asus ya da toshiba gibi kalitelidir umarım

Özellikleri iyi diye daldık ama dandik malzeme kullanıp satmalarından da tırsmıyo deilim

Sz007v de fazla pahalıydı, 1500 tl olan asus ram duşuktu sadece
    Gerçi hp 7200rpm falan kullanıyor da noluyor hp 6020et alıcaktım millet hep sorun yaşamış

Bu arada 6 sayfa olmuş guzel gdiyor konu

Umarım kimse pişman olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: trizor

quote:

Orijinalden alıntı: aeroow

kardeşim biriniz ekran panelini söylerse seinirim aida64 programından bakabilirsiniz buna

bu arada ben sanırsam 1700tl ye alıcam indirim bittigi icin mecbur

belki tekrar indirime girerse o zamanda alabilirim belli olmaz

hocam panel kötü

Bencede usb 3.0 olmaması kötü olmuş sonuçta 2 3 yıl gidecek, hdd alcaktım 3.0 alamıyorum

Harddisk 5400 rpm sormuştum ben

Isınma yok ama super sessiz modu ile standart mod arasında fark yok

Otomatik nvidia ya geçmemesi saçma olur umarım geçiyordur

Çok aceleye getirdim, asus ya da toshiba gibi kalitelidir umarım

Özellikleri iyi diye daldık ama dandik malzeme kullanıp satmalarından da tırsmıyo deilim

Sz007v de fazla pahalıydı, 1500 tl olan asus ram duşuktu sadece
    Gerçi hp 7200rpm falan kullanıyor da noluyor hp 6020et alıcaktım millet hep sorun yaşamış

Bu arada 6 sayfa olmuş guzel gdiyor konu

Umarım kimse pişman olmaz

toshiba yı bilmiyorum ama asus dan çok büyük bir rpoblem yaşadım evet kaliteli ürünleri var ama ufan bir sorun yaşadınızmı işiniz çok zor geri dönüşü olmuyor zaten servisi o kadar kötü ve ilgisiz ki böyle bir şey olamaz hiç bir sorunuza telefonlarınıza cevap alamıyosunuz yüz yüze görüşmeye gidiyosunuz muhattap bulamıyosunuz çünkü vericek cevapları yok

• cumartesi günü de bir tane ben aldım vatandan listeye beni de eklerseniz sevinirim :)
  • bende asus 007 ile bu arasında gidip geliyorum ama son kararım bu olacak gibi.bir de işlemcide 2410 ile 2430 arasındaki 0,1 hız farkı 35 liraya değerr mi? ucuz olanı almayı düşünüyorum.teşekkürler
  • Beyler z570ler(genelde vatan bilgisayardan alınanlar),malumunuz üzere işletim sistemi home basic olarak geliyor.Aero,xp mod vs bazı önemli özelliklerden yoksun olan home basic can sıkıcı bir işletim sistemi.Eminim ki pek çoğumuz clean install yaparak,ultimate vs üst sürümleri kurmayı deneyecek.Tam da bu noktada pek çok kullanıcı clean install (sıfırdan yeni işletim sistemi) kurmak istediğinde,wireless driverın çalışmadığını belirtmiş.Bu durumu ancak windows üzerinden anytime upgrade ile halledebileceğimizden bahsedilmiş.ee bu durumda yükseltme işlemi için yeni bir anahtar satın almamız gerekecek.(legal yol)(i)
    İşletim sistemi yükseltmede;anahtar olayında farklı bir yol da denenebilir tabi(ii)Ancak forumda bu tarz şeyler paylaşmak yasak olduğundan,google biraz araştırma yapmanızı tavsiye ederim.Böylece ücretsiz bir şekilde hem işletim sistemini upgrade edersiniz,hem de malum wireless sorunsalından paçayı kurtarmış olursunuz.
    Şahsen benim laptop yarın elimde olacak.(kargoda şu an)Alır almaz işletim sistemini yükseltme işini halledip,ardından recovery dvdleri oluşturacağım.Zaten en mantıklısı da bu gibi.

• Sevgili Arkadaşlar,
    Pazar günkü indirimi yakaladım ve ne büyük şanstır ki bir word kart buldum ve uzun süredir peşinde olduğum lenovo-59-311142-z570-core-i5-2430m-2.40ghz-6gb-ddr3-750gb-15.6-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=56737 kodlu ürünü satın aldım. Bugün yarın teslim edilir.
    Sizden dileğim bu ürün elime ulaşır ulaşmaz yapmam gerekenleri benim gibi teknoloji engelli birinin anlayacağı basitlikte yazmanız. Forumunuzu (artık forumumuzu) okudum. recovery 3dvd falandı filandı kafam almadı. Garanti konusuna gelince hepinizin bildiği gibi faturalar artık yasal zeminde garanti yerine geçmiyor. Elimizde 2 yıllık garanti belgesinin olması gerek. Bu konuda ne yapabilriz? Bu arada yapmam gerekenleri lütfen atlamayın. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Yanıt bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: bekir33

bende asus 007 ile bu arasında gidip geliyorum ama son kararım bu olacak gibi.bir de işlemcide 2410 ile 2430 arasındaki 0,1 hız farkı 35 liraya değerr mi? ucuz olanı almayı düşünüyorum.teşekkürler

Usta kesinlikle 2430 olan modeli tercih et.(hız farkı önemli değil)Forumda sandy bridge sorunsalı olarak aratırsan anlarsın.İntelin 2. jenerasyon i serisi işlemcilerinde (özellikle 2011 ilk çeyreği kapsayan) chipset problemi olduğundan bahsediliyor.Dahası bu bir iddaa değil intelin kabul ettiği,asus başta olmak üzere bazı firmaların,ilk piyasaya sürülen sandy bridgeleri toplattığını biliyoruz.Sorunun daha çok i7 lerde gözlendiği belirtilmiş ancak i5 lerde de olmadığına nasıl emin olabiliriz ki?
    Kısaca 2410 modeli 2011'in ilk çeyreğinde üretilmiş.(yani riskli bölümde).2430 ise 2011'in 3.çeyreğinde.Yani eğer 2430'u tercih edersen sandy bridge sorunu başını ağrıtmaz.Özellikle lenovo'nun aldığımız z570 lerde new revision(sorunlu chipsetlerin toplatılıp yenileri ile piyasaya sunulması.) stiker ları olmadığını düşünürsek,2430 olan modeli 30-40 tl fazla vererek tercih etmek akıllıca olacaktır.

• Gittim bugün inceledim bir kere kasası ve tuş takımı süper kaliteli bir makine özellikleri de harika ben çok beğendim açıkçası 1400 TL ye mükemmel bir cihaz almışsınız (Şu anki fiyat 1700 TL) hepiniz iyi günlerde kullanın... Satış elemanıda yok sattıklarını söyledi indirim zamanı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 17 Ekim 2011; 22:44:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuX Aeterna

quote:

Orijinalden alıntı: bekir33

bende asus 007 ile bu arasında gidip geliyorum ama son kararım bu olacak gibi.bir de işlemcide 2410 ile 2430 arasındaki 0,1 hız farkı 35 liraya değerr mi? ucuz olanı almayı düşünüyorum.teşekkürler

Usta kesinlikle 2430 olan modeli tercih et.(hız farkı önemli değil)Forumda sandy bridge sorunsalı olarak aratırsan anlarsın.İntelin 2. jenerasyon i serisi işlemcilerinde (özellikle 2011 ilk çeyreği kapsayan) chipset problemi olduğundan bahsediliyor.Dahası bu bir iddaa değil intelin kabul ettiği,asus başta olmak üzere bazı firmaların,ilk piyasaya sürülen sandy bridgeleri toplattığını biliyoruz.Sorunun daha çok i7 lerde gözlendiği belirtilmiş ancak i5 lerde de olmadığına nasıl emin olabiliriz ki?
    Kısaca 2410 modeli 2011'in ilk çeyreğinde üretilmiş.(yani riskli bölümde).2430 ise 2011'in 3.çeyreğinde.Yani eğer 2430'u tercih edersen sandy bridge sorunu başını ağrıtmaz.Özellikle lenovo'nun aldığımız z570 lerde new revision(sorunlu chipsetlerin toplatılıp yenileri ile piyasaya sunulması.) stiker ları olmadığını düşünürsek,2430 olan modeli 30-40 tl fazla vererek tercih etmek akıllıca olacaktır.

yardımcı olduğunuz için teşekkürler.bir daha ki indirimde limit olursa ben de düşünüyorum iyi akşamlar

• kargoya verilmiş bu akşam
  • quote:

Beyler z570ler(genelde vatan bilgisayardan alınanlar),malumunuz üzere işletim sistemi home basic olarak geliyor.Aero,xp mod vs bazı önemli özelliklerden yoksun olan home basic can sıkıcı bir işletim sistemi.Eminim ki pek çoğumuz clean install yaparak,ultimate vs üst sürümleri kurmayı deneyecek.Tam da bu noktada pek çok kullanıcı clean install (sıfırdan yeni işletim sistemi) kurmak istediğinde,wireless driverın çalışmadığını belirtmiş.Bu durumu ancak windows üzerinden anytime upgrade ile halledebileceğimizden bahsedilmiş.ee bu durumda yükseltme işlemi için yeni bir anahtar satın almamız gerekecek.(legal yol)(i)
    İşletim sistemi yükseltmede;anahtar olayında farklı bir yol da denenebilir tabi(ii)Ancak forumda bu tarz şeyler paylaşmak yasak olduğundan,google biraz araştırma yapmanızı tavsiye ederim.Böylece ücretsiz bir şekilde hem işletim sistemini upgrade edersiniz,hem de malum wireless sorunsalından paçayı kurtarmış olursunuz.
    Şahsen benim laptop yarın elimde olacak.(kargoda şu an)Alır almaz işletim sistemini yükseltme işini halledip,ardından recovery dvdleri oluşturacağım.Zaten en mantıklısı da bu gibi.

tamda arkadaşın paylaştığı şekilde upgrade ettim ve wireless problemi yok gayet güzel şuan kullanıyorum ultimate versiyonumu :) sizede tavsiye ederim google amcamızın herşeye bir cevabı vardır unutmayın :D

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyWalker85

quote:

Beyler z570ler(genelde vatan bilgisayardan alınanlar),malumunuz üzere işletim sistemi home basic olarak geliyor.Aero,xp mod vs bazı önemli özelliklerden yoksun olan home basic can sıkıcı bir işletim sistemi.Eminim ki pek çoğumuz clean install yaparak,ultimate vs üst sürümleri kurmayı deneyecek.Tam da bu noktada pek çok kullanıcı clean install (sıfırdan yeni işletim sistemi) kurmak istediğinde,wireless driverın çalışmadığını belirtmiş.Bu durumu ancak windows üzerinden anytime upgrade ile halledebileceğimizden bahsedilmiş.ee bu durumda yükseltme işlemi için yeni bir anahtar satın almamız gerekecek.(legal yol)(i)

tamda arkadaşın paylaştığı şekilde upgrade ettim ve wireless problemi yok gayet güzel şuan kullanıyorum ultimate versiyonumu :) sizede tavsiye ederim google amcamızın herşeye bir cevabı vardır unutmayın :D

hocam pm.

• quote:

Orijinalden alıntı: c0x

Arkadaşlar Bende aldım z570 :) kargo bekliyorum

Hoş geldiniz aramıza, hayırlı olsun
  • quote:

Ben cuma günü siparişimi vermiştim.(lenovo z570 59-311142 )Bugün birkaç saat öncesinde kargoya verilmiş .Muhtemelen sipariş sırasına göre kargoya veriyorlardır.Böylece siparişlerin ne zaman kargoya verileceği konusunda ön bilgi sahibi olabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ketenpelarus

2 tane de ben aldım ve bu sitedeki yorumlar, sorunlar, cevaplar sayesinde aldım.Forumlardan bi süredir uzaktım sırf bu konuyu açıp ilgilenen arkadaşlara teşekkür etmek için üye oldum diyebilirim:) Ancak forum çok hoş burda kalırım ben:)
    Benide listeye ekleyin:)

Hoş geldiniz aramıza, hayırlı olsun Ayrıca teşekkürler iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: colin_sezer

bende iki gün önce aldım. ismimi eklerseniz sevinirim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: 1129839

cumartesi günü de bir tane ben aldım vatandan listeye beni de eklerseniz sevinirim :)

• quote:

Hocam bu ayrıntılı anlatım ve detaylı bilgilendirme için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Gittim bugün inceledim bir kere kasası ve tuş takımı süper kaliteli bir makine özellikleri de harika ben çok beğendim açıkçası 1400 TL ye mükemmel bir cihaz almışsınız (Şu anki fiyat 1700 TL) hepiniz iyi günlerde kullanın... Satış elemanıda yok sattıklarını söyledi indirim zamanı..

Teşekkürler darısı başınıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: moral83

quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Gittim bugün inceledim bir kere kasası ve tuş takımı süper kaliteli bir makine özellikleri de harika ben çok beğendim açıkçası 1400 TL ye mükemmel bir cihaz almışsınız (Şu anki fiyat 1700 TL) hepiniz iyi günlerde kullanın... Satış elemanıda yok sattıklarını söyledi indirim zamanı..

Teşekkürler darısı başınıza

İnşallah hocam şu masa üstünü bir satsaydım alacaktım bir daha ki indirime artık.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.