Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcı İncelemesi (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
20
Favori
125.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: himan

Ben ekran kalitesinden memnun değilim farklı açılardan bakınca görüntü kaltesi çok kötü. Doğru açıyı bulup kafanızı hi oynatmamanız gerekiyor :))

Bende pc depodan 6 gb nakit havale aldim. Memnunum tavsiye ederim, hic bir eksigi yok. En onemli avantaji Home Theater olmasi. Film izlerken yada oyun oynarken dehset ses cikiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkobey

Merhaba arkadaşlar 8GB Z580'im var Win7 Home ile birlikte gelmişti, bugün formatlayıp Win7 Ultimate kurdum. nVidia driverlarını kurarken önce Intel driverını kur diyor. Lenovonun sitesinde nvidianın driverı var sadece Inteli bulamadım. Teşekkürler.

Edit: Hem son versyonunu inf dosyasıyla hemde son WHQL (306.97) inf dosyalarıyla denedim

Slimdrivers indirin hepsini hallediyor
  • ben memnun kalmadım üründen çok ısınıyor menteşeleri çok dandik touhpad i çok aşırı büyük keşke almasaydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eqoist_1905

ben memnun kalmadım üründen çok ısınıyor menteşeleri çok dandik touhpad i çok aşırı büyük keşke almasaydım

Isınıyor derken nasıl bir kullanımda? Bendeki saatlerce acık kalmasına rağmen üst kısmında hiç ısı hissetmiyorum neredeyse.
  • quote:

ben memnun kalmadım üründen çok ısınıyor menteşeleri çok dandik touhpad i çok aşırı büyük keşke almasaydım

hocam bu pcyede ısınıyor diyorsan diyecek söz bulamıyorum :D bende novadan aldım çok güzel pc çok sessiz çalışıyor ve 0 ısınma
  • Dostum kucağına alıp 30 dk oynayıp sıcaklığına bak bi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dostum kucağına alıp 30 dk oynayıp sıcaklığına bak bi

Laptop kucağımdayken yaklaşıl 3.5 saat Hitman Absolution'ı High ayarlarda oynadım ve sıcaklık normal değerlere ancak geldi. Sizin alette bir sıkıntı olabilir derim. Ayrıca sürekli benimle beraber gezmesine rağman bir problem yok menteşelerde ya da kasasında. Servise göndermenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadirony

quote:

Laptop kucağımdayken yaklaşıl 3.5 saat Hitman Absolution'ı High ayarlarda oynadım ve sıcaklık normal değerlere ancak geldi. Sizin alette bir sıkıntı olabilir derim. Ayrıca sürekli benimle beraber gezmesine rağman bir problem yok menteşelerde ya da kasasında. Servise göndermenizi tavsiye ederim.

Neresinde sorun olabilir lenovo yu aradığımda problemi ne şekilde açıklamalıyım ki sorun halledilsin.Muhtemelen benimkinde bi problem var.Çünkü 30 dk pes 2013 oynayınca fan çalışmayı kesiyor ve dit dit sesler geliyor
  • quote:

quote:

quote:

Neresinde sorun olabilir lenovo yu aradığımda problemi ne şekilde açıklamalıyım ki sorun halledilsin.Muhtemelen benimkinde bi problem var.Çünkü 30 dk pes 2013 oynayınca fan çalışmayı kesiyor ve dit dit sesler geliyor

PES ile alakalı bir sorun olabilir. Bildiğim kadarıyla PES nVidia olan kartı algılamıyor. Sonuç olarak tümleşik olan kart aşırı ısınıyor. Battlefield 3 gibi yeni dönem oyunlarında da aynı durum söz konusu olursa servise götürmeniz gerekebilir.

• quote:

quote:

quote:

Oyunun simgesine sağ tıkla grafik işlemci ile çalıştıra gel oradan yüksek performanslı grafik işlemciyi seç ve oyna.Yine aynı durum söz konusu olur ise bir an önce servise gönderin.Ben kendim kullanıyorum ve 6-7 arkadaşımada sattım hepside oyun hastası ve laptop hakkında buz gibi ısınmıyor diyorlar.Ben her cumartesi en yüksek ayarda gece 11 den sabah 6-7 ye kadar fifa13 oynuyorum ve 60-70 arası zaten 70-80 arası bile yüksek grafikli oyunlarda normal.80 i geçiyorsa ısındı demelisin.Ben teknik servisime casper ya da hp geldiğinde bu soğuk havalarda ellerimi ısıtıyorum :) gerisini sen düşün.Bizim cihaz buz gibi hava üflüyor ellerim donacak bu havada.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostefe

quote:

quote:

quote:

Oyunun simgesine sağ tıkla grafik işlemci ile çalıştıra gel oradan yüksek performanslı grafik işlemciyi seç ve oyna.Yine aynı durum söz konusu olur ise bir an önce servise gönderin.Ben kendim kullanıyorum ve 6-7 arkadaşımada sattım hepside oyun hastası ve laptop hakkında buz gibi ısınmıyor diyorlar.Ben her cumartesi en yüksek ayarda gece 11 den sabah 6-7 ye kadar fifa13 oynuyorum ve 60-70 arası zaten 70-80 arası bile yüksek grafikli oyunlarda normal.80 i geçiyorsa ısındı demelisin.Ben teknik servisime casper ya da hp geldiğinde bu soğuk havalarda ellerimi ısıtıyorum :) gerisini sen düşün.Bizim cihaz buz gibi hava üflüyor ellerim donacak bu havada.

O şekilde oynuyorum zaten devamlı sıcaklığı kontrol ediyorum 65 70 lerde seyrediyor ama 71 72 civarlarında stabil kalıyor bi süre sonra fan duruyor fan duruncada çalışmaya devam ederse 100 dereceye ulaşıyor. Sorun tam olarak ne anlamadım fan neden duruyor?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O şekilde oynuyorum zaten devamlı sıcaklığı kontrol ediyorum 65 70 lerde seyrediyor ama 71 72 civarlarında stabil kalıyor bi süre sonra fan duruyor fan duruncada çalışmaya devam ederse 100 dereceye ulaşıyor. Sorun tam olarak ne anlamadım fan neden duruyor?

Fanın durması normal değil.Durumu anlatan açıklayıcı bir not ile garantiye yolla hemen.Aksi halde 100 derece gibi sıcaklıkta çipset ya da ekran kartı zarar görebilir.

• Fan laptop kapansn diye duruyor diyen var doğru mu

• quote:

Fan laptop kapansn diye duruyor diyen var doğru mu

Öyle bir şey olamaz.Fan ölümüne çalışır.Fakat fan yetersiz kalabilir laptop hava almayabilir , bu gibi durumlarda cihaz 90 dereceleri gördüğünde cihaz kendini korumaya alır kapatır.Bu işlemciye veya bios a önceden bildirilmiştir.Ama siz bir an önce garantiye yollayın cihazı.Ama kesinlikle durumu açıklayan gerekirse bir sayfa not yazın ve herhangi bir recovery , format istemediğinizi söyleyin silmesinler her şeyinizi.Birde laptopun son halini güzelce fotoğraflayın ( sıcaklık derecelerinizi ve kasasının resmini çekin) sonra siz laptopu düşürmüşsünüz yok bizde o kadar ısınmıyor demesin servis.Siz her şeyi garantiye alın belgeleyin!..
  • Merhabalar arkadaşlar. bende aldım bu pcden. 1-2 gün içinde elimde olacak sanırım. ben freedos aldığım için kendim kuracağım ancak ne kuracağımı düşünmekteyim.

bilgisayar satışı ve tamiri yapan bir arkadaşım var win8 çok güzel ve hızlandırıyor bilgisayarı win8 kur dedi. forumda bazı konularda win8 kurulduğunda soğutma modlarının çalışmandığı söylendi bu ne kadar doğru? fan modları win8 dede çalışıyorsa 64bit win7mi 32bit win8 mi kuran arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim. ve ilk alan kuracak kişilere ne gibi önerileri var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hibo40

Merhabalar arkadaşlar. bende aldım bu pcden. 1-2 gün içinde elimde olacak sanırım. ben freedos aldığım için kendim kuracağım ancak ne kuracağımı düşünmekteyim.

bilgisayar satışı ve tamiri yapan bir arkadaşım var win8 çok güzel ve hızlandırıyor bilgisayarı win8 kur dedi. forumda bazı konularda win8 kurulduğunda soğutma modlarının çalışmandığı söylendi bu ne kadar doğru? fan modları win8 dede çalışıyorsa 64bit win7mi 32bit win8 mi kuran arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim. ve ilk alan kuracak kişilere ne gibi önerileri var?

Win7 64bit kurarsan tüm lenovo yazılımları sorunsuz çalışıyor ama win8 64 bit kurarsan bilgisayar daha hızlı çalışıyor.Ben win8 kullanıyorum ama win7 kullan kafan rahat olsun.Aşağıdaki vereceğim linkte sürücüler mevcut.Bu linki bugün buldum burada daha düzenli görünüyor sürücüler.Diğer arkadaşlarda bir baksınlar aşağıdaki linke!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostefe -- 18 Aralık 2012; 21:36:38 >

• quote:

quote:

Fan laptop kapansn diye duruyor diyen var doğru mu

Öyle bir şey olamaz.Fan ölümüne çalışır.Fakat fan yetersiz kalabilir laptop hava almayabilir , bu gibi durumlarda cihaz 90 dereceleri gördüğünde cihaz kendini korumaya alır kapatır.Bu işlemciye veya bios a önceden bildirilmiştir.Ama siz bir an önce garantiye yollayın cihazı.Ama kesinlikle durumu açıklayan gerekirse bir sayfa not yazın ve herhangi bir recovery , format istemediğinizi söyleyin silmesinler her şeyinizi.Birde laptopun son halini güzelce fotoğraflayın ( sıcaklık derecelerinizi ve kasasının resmini çekin) sonra siz laptopu düşürmüşsünüz yok bizde o kadar ısınmıyor demesin servis.Siz her şeyi garantiye alın belgeleyin!..

eyvallah sağol dostum her şeyi garantiye alıp yollayım pc yi

• nvidia'nın son (310.70) sürücüsünü kurabilen varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar!

nvidia'nın son (310.70) sürücüsünü kurabilen varmıdır?

hayır ben de yükleyemiyorum. yukarda bir arkadaş inf dosyasını değiştirip yükleme yapmayı önermiş onu da denedim ancak yüklemeyi tam yapamayıp hata veriyor.
  • Laptop almayı düşünüyorum biraz araştırınca bu fiyatlara alınabilecek en iyi notebook gibi duruyor kullananlar da genel olarak memnun.

Birkaç farklı modeli mevcut sizce hangisini nereden almalıyım var mı önerisi olan?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.