< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcılar Platformu (445. sayfa)
-
-
hayır menteşelerle ilgili hiç sıkıntı yok. ramleri denemedim doğrusunu isterseniz. sadece takıp çıkardım, yerlerini değiştirdim. farklı ram takmadım.
-
wifi sürekli kopuyor bazende bilgisayarı açıyorum wifi açılmıyor 4 5 dea bilgisayarı açıp kaparsam geliyor
-
bende hiç kapanma olmadı kurtarma bölümündne windows kuruyorum usb ile
-
Hocam çözebildiniz mi sorun bende de ara ara oluyordu. Dün akşam bios pilini çıkarıp biraz bekledikten sonra tekrar denedim bu sefer hiç açılmamaya başladı
-
Merhaba, LG 32" 32SR85U-W myview 5ms 60Hz (HDMI+Type-C) airplay 2 4K UHD IPS akıllı monitör with webOS and built-ın aldım. Laptopta Zoom toplantı uygulamasını kullanıyorum bu monitörün webcam Zoom uygulamasında kullanmak istiyorum. Lenovo Z580 laptop kullanıyorum Type-C çıkışı yok LG Türkiye bilgisi yok bende lg.com sordum aşağıdaki cevap verdiler.
To use the webcam with your laptop, you need to connect your laptop to the monitor using a USB-C cable, not HDMI. The USB-C connection allows for both video output and data transfer, including webcam functionality. HDMI is only for video output and cannot transmit the webcam data from the monitor to your laptop. To use the monitor's built-in webcam for your Zoom meetings, please follow the steps below: 1) connect your laptop to the monitor using a USB-C cable. 2) ensure your laptop recognizes the monitor and its webcam. 3) ın Zoom, select the monitor's webcam as your video Source. Please let us know if you need further assistance.
Hangi adaptörü ve Type-C kabloyu alırsam çalışır? İnternette bilgi bulamadım.
-
type-c şarj girişi olan android telefonun kablosu ile deneyin.
type-c hızı usb 3.0 hızına düşecektir.
Düzgün çalışır mı emin değilim.
Olursa daha kaliteli bir kablo alırsınız.
type-c'den type-c'ye kablo alıp adaptörle usb A'ya dönüştürmekten daha iyi bir yoldur.
-
telefon şarj kablosunu denedim onu taktım monitöre görüntü vermedi hiç algılamadı bile bilgisayar iki ucu typ c kablo almaya karar verdim gibi ama Woxcon - USB C Hızlı Şarj ve Görüntü Kablosu, USB 3.2 GEN2 Standart 20G Bandwith, Thunderbolt 4/3 uyumluluk, 4K 60Hz Çözünürlüğüne kadar destekler, 5A 20V, 100W Şarj Gücü 2 Metre bunu alıp ve dönüştürücü ile bağlayıp deneyeceğim inş görüntü gelir zoom da kamerayı algılar laptop
-
type-C'den usb 3.0'a dönüştürünce de hız 20 Gbps'den 5 Gbps'ye düşecek.
İnşallah dediğiniz şekilde olumlu sonuç alırsınız.
sonucu yazarsanız iyi olur, belki sizin gibi soranlara yardımcı olur.
Asıl iş bilgisayarı yenilemek de ama Z580 ile eşdeğer konumda bir laptop 30-35 bin lirdan aşağı değil maalesef.
Kısmet olur da onu da yenilersiniz diyelim.
-
üstekileri aldım dün geldi akşam denedim benim emektar lenovo z580 ile ağaıdaki monitör aldım üstünde webcam var kızım zoom toplantı uygulamasında derse giriyor daha büyük görsün ve tek cihaza baksın diye uğraştım dönüştürücüler ile ama olmadı görüntü gelmedi tunderbold 4 çıkışlı bilgisayar alırsam olacak gibi
-
Lenovadan memnunsaniz bana 46 bin butceye uygun bir thinkpad onerir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
windows 11 24h2 kurdum sorunsuz hala taş gibi çalışıyor makina
-
Win11 için test yaptığımda; donanım için yetersiz demişti. Siz direk kurup kullanırdınız, değil mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
rufus ile iso yazdırın tmp ve ram isteğini iptal işaretleyin ozaman kurabilirsiniz
-
Şu an seri numarası satılmıyor ya da 10dan yükseltme hakkımız yok diye biliyorum. Ayrıca, kasma falan yapmıyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2013 yılından beri kullanıyorum şuan lenovo z580 den yazıyorum windows 8 ile aldım şuan windows 11 24h2 kullanıyorum 8gb ram var bende 500 gb ssd var kasma yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X