Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Z585 Kullanıcı Platformu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
570
Cevap
13
Favori
71.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bahadiry_61

@Elessar61 Anladım dostum teşşekkür ederim. ben de öyle düşündüm ama sessiz modunu merak ediyorum açıkçası eski sürümü denemeyi düşünüyorum bunun için.

Bu arada wifi ile ilgili aygıt yöneticisinden broadcom 802.11n ağ bağdaştırıcısını güncelledim. Son 3 saattir internet kesilmedi umarım sorun çözülmüştür

umarım düzelmiştir :) tabi deneyim ama ben aşırı bir farklılık gözleyeceğinizi ummuyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar61

quote:

Orijinalden alıntı: bahadiry_61

@Elessar61 Anladım dostum teşşekkür ederim. ben de öyle düşündüm ama sessiz modunu merak ediyorum açıkçası eski sürümü denemeyi düşünüyorum bunun için.

Bu arada wifi ile ilgili aygıt yöneticisinden broadcom 802.11n ağ bağdaştırıcısını güncelledim. Son 3 saattir internet kesilmedi umarım sorun çözülmüştür

umarım düzelmiştir :) tabi deneyim ama ben aşırı bir farklılık gözleyeceğinizi ummuyorum..

mesajı 1 ocakta atmışım yani 2 gündür bi daha netim kesilmedi. ama ilginç bi durumdu gerçekten ağa bağlı gözüküp de internete girememek ilk defa karşılaştığım bi sorundu. sanıyorum halloldu

• bende haftasonu vatandan aldım uzun araştırmalarım sonucu o fiyata en iyisi oydu çünkü herneyse bu recoveryden format atmayı nasıl yapıcaz arkadaşlar bilen varmıdır ?
  • Bende almayı düşünüyorum ancak soru işaretleri oluştu kafamda benim alıcağım model Z580A (hepsiburada) sizce nasıl

Ayrıca oyunlarda kastığı ve windows 8 de sorunlar yaşanabileceği söylenmiş acaba vaz mı geçmeliyim ? bunlar çok önemli yoksa küçük sorunlar mı ve oyunlarda kasıyorumu (örn: sims 3 ve eklentileri, battlefield 3 ,gta 4 vs.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan1990

Bende almayı düşünüyorum ancak soru işaretleri oluştu kafamda benim alıcağım model Z580A (hepsiburada) sizce nasıl

Ayrıca oyunlarda kastığı ve windows 8 de sorunlar yaşanabileceği söylenmiş acaba vaz mı geçmeliyim ? bunlar çok önemli yoksa küçük sorunlar mı ve oyunlarda kasıyorumu (örn: sims 3 ve eklentileri, battlefield 3 ,gta 4 vs.)

2. sayfada oyun testleri var incelemenizi tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar ben bu laptopu almayı düşünüyorum ama bazı sorularım var yardımcı olursanız.?

1) Oyun performansı nasıl? Fifa 2013,Bt3,far cry 3 dirt, vb oyunları nasıl oynatıyor? Özellikle Fifa 2013 son ayarda sorunsuz oynanıyor mu? z580 le kıyaslarsak oyun performansı iyi diyebilirmiyiz?

2)2. ekran kartı crossfire olayı yani biraz sorunlu diye duydum, tek ekran kartı mı kullanmaya devam etmeli oyunlarda yoksa crossfire'ın faydası oluyor mu?

3)Ekranda kumlanma var mı? Isınma durumu nasıl?

4) Gözünüze çarpan donanımsal/yazılımsal eksiklikler var mı?

5) Kliksa da fiyatlar ucuz görünüyor, garanti durumu nasıl? Resmi distribütor garantisi mi yoksa paralel ithalat yada ithalatçı garantisi mi?
  • Arkadaşlar Black Ops 2'yi en yüksek ayarlarda oynuyorum. Yüksek performansa almama ragmen ısınma oluyor blgisayarda. ÖZellikle farenin saol tarafınad ve o taraftaki harflerde hissedilecek derecede oluyor. Most Wanted 2'yi falan da en üksek modda oynuyorum ama böyle birşey olmuyor. Sİzce dengelide dahi kasmayan oyunun yüksek performansta bu kadar ısınması normal mi? Bi de ısı ölçmek için ne kullanıyorsunuz? Win 8de birçok bilindik programı çalıştıramadım da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leathy

Arkadaşlar Black Ops 2'yi en yüksek ayarlarda oynuyorum. Yüksek performansa almama ragmen ısınma oluyor blgisayarda. ÖZellikle farenin saol tarafınad ve o taraftaki harflerde hissedilecek derecede oluyor. Most Wanted 2'yi falan da en üksek modda oynuyorum ama böyle birşey olmuyor. Sİzce dengelide dahi kasmayan oyunun yüksek performansta bu kadar ısınması normal mi? Bi de ısı ölçmek için ne kullanıyorsunuz? Win 8de birçok bilindik programı çalıştıramadım da.

bende de ısınma oluyo ama öyle dediğin gibi abartılcak şekilde değil ve biraz yavaştı mc afee antivirüs vardı onu sildim biraz daha hızlandı .Win8 de çalıştıramdığın uygulamlara gelincede sağ tuş yönetici olarak çalıştır dediğinde çalışacağını umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rappapompom

Arkadaşlar ben bu laptopu almayı düşünüyorum ama bazı sorularım var yardımcı olursanız.?

1) Oyun performansı nasıl? Fifa 2013,Bt3,far cry 3 dirt, vb oyunları nasıl oynatıyor? Özellikle Fifa 2013 son ayarda sorunsuz oynanıyor mu? z580 le kıyaslarsak oyun performansı iyi diyebilirmiyiz?

2)2. ekran kartı crossfire olayı yani biraz sorunlu diye duydum, tek ekran kartı mı kullanmaya devam etmeli oyunlarda yoksa crossfire'ın faydası oluyor mu?

3)Ekranda kumlanma var mı? Isınma durumu nasıl?

4) Gözünüze çarpan donanımsal/yazılımsal eksiklikler var mı?

5) Kliksa da fiyatlar ucuz görünüyor, garanti durumu nasıl? Resmi distribütor garantisi mi yoksa paralel ithalat yada ithalatçı garantisi mi?

1.) oyun performansı gayet iyi bt3 medium ayarlarda gayet akıcı birşekilde oynuyosun zaten oyunun grafikleri üst düzeyde fifa 2013 en üst seviye sorunsuz oynarsın ben pes oynuyorum hepsi en üstte ve gayet akıcı ben oyun performansını beğendim
    2.)ekran kartını crossfire çok iyi bilmiyorum ama aktif ettim bi kere sürekli öyle kullanyrm bi sorunda yaşamadım.
    3.)ekranda kumlanma yok tam tersi led ekran olduğu için parlak ve beyaz bi ekran
    4.)gözüme çarpan yazılımsal eksiklik ise win8 10 snde açılıyo gayet iyi ama masaüstü sekmesine tıkladığımızda aynı win7 deki gibi biraz bekletiyo oda arkaplanda çalışan program sayısının fazla olmasından dolayı
    5.)kliksa yada bir başka int. sitesinden almana gerek yok vatanda haftasonu yüzde 25 indirime giriyo peşin fiyatına 10 taksitle alabilirsin bonus yada axess varsa ben 1450 tl ye 10 taksitle almıştım gayette uygun kafanda rahat oluyo.

• merhaba arkadaşlar bende dün aldım , bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler diyince derecelendirme puanı 5,0 bu normal mi yoksa nasıl arttırırım ? şimdiden teşekkür ederim , ayrıca bende hiç wifi problemi ws çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkjudasx

merhaba arkadaşlar bende dün aldım , bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler diyince derecelendirme puanı 5,0 bu normal mi yoksa nasıl arttırırım ? şimdiden teşekkür ederim , ayrıca bende hiç wifi problemi ws çıkmadı.

öncelikle hayırlı olsun iyi tercih benim de puanım 5.0 ve bence sıkıtı değil bu. ben alalı 1 ay oldu ve inanır mısın güncelleme vs hepsini kapattım..wi-fi sorunu yeni gelen bilgisayarlarda düzeltildi diye duymuştum demek ki doğruymuş..şu an bende aynı ürünü kullanıyorum ve hiç bi sıkıntım yok şükür

• Arkadaşlar Lenovo z585 var elimde. Bu bilgisayarı ilk aldığımda kurulu gelen programlar vardı. Ben bu bilgisayara elimdeki orjinal windows8 pro 64bit kurdum. Tüm driverlerini kurdum ama yardımcı programlar çıkmadı. O programlardan biriside intelligent touch pad bu programı indirme linkini bulamadım. Elinde olan rica etsem bir yere ekleyip download linki verebilirmi yada lenovo sitesindeki linkini yazabilirmi . . . Teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkjudasx

merhaba arkadaşlar bende dün aldım , bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler diyince derecelendirme puanı 5,0 bu normal mi yoksa nasıl arttırırım ? şimdiden teşekkür ederim , ayrıca bende hiç wifi problemi ws çıkmadı.

hocam pcyi nerden aldınız ve ürün kodu nedir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun bi need for speed most wanted 2 yi kurdum. oynamak ne mümkün. oynayabilen var mı? bende cok takılıyor kasılıyor. bilgisayar pişti. fan ucak moduna gecti :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: besteci2002

bugun bi need for speed most wanted 2 yi kurdum. oynamak ne mümkün. oynayabilen var mı? bende cok takılıyor kasılıyor. bilgisayar pişti. fan ucak moduna gecti :S

hocam bende var ve oynuyor full ayarlarda bile takılma olmuor ki nfs carbonda yükledim onda bile takılma olmadan oynuyorum sadece normal seviyede bir ısınma oluyor o kadar.
  • quote:

bugun bi need for speed most wanted 2 yi kurdum. oynamak ne mümkün. oynayabilen var mı? bende cok takılıyor kasılıyor. bilgisayar pişti. fan ucak moduna gecti :S

Eğer korsan yazılım kullanıyorsanız problemin kaynağı bu olabilir. Ati yeni sürücü yayınlamış. Oyunu ve ekran kartı sürücüsünü güncellemek yardımcı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M60!

quote:

Eğer korsan yazılım kullanıyorsanız problemin kaynağı bu olabilir. Ati yeni sürücü yayınlamış. Oyunu ve ekran kartı sürücüsünü güncellemek yardımcı olabilir.

yok korsan diil, win8li almistim bu laptop u zaten. bi de ekran kartını tekrar güncelleyeyim ama oyunu nasıl güncellicem?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M60!

quote:

yok korsan diil, win8li almistim bu laptop u zaten. bi de ekran kartını tekrar güncelleyeyim ama oyunu nasıl güncellicem?

Bildiğim kadarıyla Most Wanted, origin üzerinden çalıştırılıyor. Origine girip oyunun simgesine sağ tıklayıp update derseniz oyun güncellenir ama oyun korsansa nasıl yapılır bilmiyorum

• Arkadaşlar bu bilgisayarda ekran kumlanması ya da buna benzer bir sorun varmı?Çünkü bu markanın intel işlemcili z850 adlı bir alt model bilgisayarında bu şekilde sorunlar varmış.Umarım bunda öyle bi sorun yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44fthhkn44

Arkadaşlar bu bilgisayarda ekran kumlanması ya da buna benzer bir sorun varmı?Çünkü bu markanın intel işlemcili z850 adlı bir alt model bilgisayarında bu şekilde sorunlar varmış.Umarım bunda öyle bi sorun yoktur.

Kum falan yok hocam, varsada çok önemsiz bir detayki ben farkedemedim.

Ekran fazla yansıma yapıyor ama samsung hariç öyle zaten genelde.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.