Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Z585 Kullanıcı Platformu (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
13
Favori
71.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ByLabTek

aradım ama umdugumu bulamadım. garantisi bittiginden midir nedir pek ilgilenmediler. yeni bir lisans almam gerektigini söylediler. neyseki win 10 konusunda bir arkadaşın yönlendirmesi ile win 8 single language yi yükleyerek sorunu çözdük. kendisi otomatik olarak algıladı lisansı.

iyi bari sevindim hocam.
  • Beyler iyi günler bu laptoptaki one key recovery olayından çok memnunum.
    Bu şekilde bir tuşu olan masa üstü oyun bilgisayarı var mı acaba özelliklere bakıyorum ama göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatientZer0 -- 21 Aralık 2016; 15:46:4 >
  • Ürünün şuan vatan fiyatı 3000 TL .

Arkadaslar satmak istiyorum daha üst model için . Zamanında 900 TL Ye almıstım pc yi . Suan kaça gider ?
  • kolay gelsin herkese, kuzenimde bu laptopdan var. win8 kurulu , format atıp win7 geçmek istiyorum ama novo tuşuyla başlatıp Boot menü yada bios menüye falan giremiyorum. Bunlara tıklayınca direk windowsu boot ediyor menülere girmiyor. Bununla ilgili çözüm için bilgisi olan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar lenovo z585 model 20152 mevcut bende fakat ekran kartı sorunum var ne yaptıysam yükleyemedim, programlarla güncellendi diyor fakat aygıt yöneticisinden bakınca ünlem işareti görünüyor. Ne yaptımsa bunun driver bulamadım sitelerden bulup indiriyorum fakat ünlem işareti gidiyor. Çıldıracağım önceden böyle bir sorun olmuyordu format atınca. Oyun oynayamıyorum böyle olunca. Bilen varsa lütfen bana link atsın
  • Malesef kendi programı ile bile güncelleme yaptığım halde, pc yeniden başlatınca mavi ekran hatası veriyor. Onarım yapıp açıyorum tekrar pc yi. Teknik bir arızası mı var acaba çözemedim.

Lenovo Ideapad Z585 Kullanıcı Platformu
  • Arkadaşlar malesef lenovo müşteri hizmetleriyle görüştüğümde AMD RADEON HD 7600M Serisi driverın eski olduğu için kaldırıldığını lenovo üzerinden temin edemeyeceğimi bildirdiler. Malesef amd nin kendi sitesindede bu driver mevcut değil. Böyle saçmalık olamaz driver bulamıyorum, internetten bulduğum sayısız driver indirip denedim hepsi mavi ekran çaktı. Ortada kaldım ufak tefek online oyunlar oynardım hiç birini oynayamıyorum. Allah razısı için elinde bu modelin driver olan bir arkadaş bir yere upload edemez mi kurulum cd veya dvd si olan vardır belki. Yardımcı olursanız vallahi çok makbule geçer.
  • turstar T kullanıcısına yanıt
    Display Driver Uninstaller yani DDU programı ile ekran kartı driverını kaldırıp baştan kurarsan belki sorun çözülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PatientZer0

Beyler iyi günler bu laptoptaki one key recovery olayından çok memnunum.
    Bu şekilde bir tuşu olan masa üstü oyun bilgisayarı var mı acaba özelliklere bakıyorum ama göremedim.
    recovery bölümünü gerçekten sağlam yapmışlar bende gayet memnun kaldım recoveryden
  • Bilgisayarı 2012 yılında aldım. 2016 da da SSD taktım hala kullanıyorum Canavar gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.