Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Z585 Kullanıcı Platformu (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
13
Favori
71.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: benightedd

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

8.1 kullanıyorum halen ekran parlaklığını düşüremiyorum.Konu AMD olunca ümitsizim açıkcası.Uptade ile AMD düzeltirmi emin değilim nede olsa artık satılmayan ve eskimeye başlamış bir cihaz.

dün bilgisayara format attım ekran parlaklığı sorunu yoktu daha sonra güncel ekran kartı driverinı yükleyince yine bozuldu.

8.1 mi yükledin ? AMD driver'ını kurmayalım diyecem ama bu seferde oyun ve başka bir şeylerde problem çıkarırmı sonuçta 2 tane ekran kartı var ama dediğim gibi iş AMD'ye düştü ise hiçbir zaman düzeltemez yazılım özürlüsü AMD.

• quote:

quote:

quote:

8.1 kullanıyorum halen ekran parlaklığını düşüremiyorum.Konu AMD olunca ümitsizim açıkcası.Uptade ile AMD düzeltirmi emin değilim nede olsa artık satılmayan ve eskimeye başlamış bir cihaz.

dün bilgisayara format attım ekran parlaklığı sorunu yoktu daha sonra güncel ekran kartı driverinı yükleyince yine bozuldu.

8.1 mi yükledin ? AMD driver'ını kurmayalım diyecem ama bu seferde oyun ve başka bir şeylerde problem çıkarırmı sonuçta 2 tane ekran kartı var ama dediğim gibi iş AMD'ye düştü ise hiçbir zaman düzeltemez yazılım özürlüsü AMD.

bilgisayarın kendi ayarlarında herşeyi sil fabrika ayarlarına dön diye bir seçenek var bilgisayardaki herşeyi sildi tamamen sıfırlandı bilgisayar. win 8.0 a dönmüş oldum ve 8.1 e geçmeyi düşünmüyorum. Bu haliyle parlaklık olayı düzgün çalışıyor ancak ekran kartı driverını yükleyince bozuluyor. parlaklığı değiştirebilitorum ama uzun süre basılı tutmam gerekiyor fn+yön tuşuna.

• arkadaşlar benim sorunumda windows 8,1 yükseldikten sonra başlayan sorunlar ekran ışıgı herkesinki gibi benimkide çalışmıyor çok sorun etmiyorum bu durumu ama can sıkıcı olan kablosuz internet hızı 1 mbit te takılıp kalıyor sorun modemden ve servis sağlayıcıdan olmadıgını 1 ay ugraşmam sonunda anlamış bulunuyorum eternet kablosunda sorun yok 10 mbit hızı alıyor wireless de bir sorun var ve sorunu bir türlü çözemedim benim gibi bu sorunla karşılaşan varmı acaba
  • yahu 8.1 le felan niye uğraşıyorsunuz. yükleyin win 7, takın bir ssd keyfinize bakın
  • merhaba bende forumda yazılanları okudum lenovo z585 fiyatta uygun ama kararsız kaldım bazı arkadaslar ekran bazıları wifi dan şikayetçi acaba yakın zamanda alan arkadaslarda da aynı sorun var mı yoksa giderildi mi bende ona gore karar vereceğim iyi forumlar...
  • kimseden ses çıkmadıgına gore herkes gozden çıkarmıs herhalde lenovo yu :)
  • 9 Aylık Lenovo Z585 bilgisayarımı satıyorum . Kutu ve kutu içeriği eksiksiz tamdır . Elimde fazla bilgisayar olmasından sebep satılıktır.
    Fiyat 950 TL İrtibat : 5544808288 Tayfun Askeroğlu
  • yaklaşık 15 aydır kullanıyorum iyi makina ama wifi problemi cidden sorun.Evde eski msı marka dizüstü var yaklaşık 7-8 senelik o aynı wifi ağında problem yaşamazken bu makinenin bağlantısı kopuyor
  • Win 7 ve wireless ile aldığım günden beri sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Wireless kopma problemleri win8 ile alakalı diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar z585 bilgisayarıma kingston hyperx 3k 120gb ssd ürününü hdd'nin olduğu yere taktım. Hdd'yi de aparat ile dvd sürücünün yerine taktım. Paragon migrate osd programı ile sistemi aktardım sistem gene hdd'den açıldı(sadece c: sürücüsünü aktarmıştım.). Olmayınca Macrium reflect isimli program ile c sürücüsünün yanında gizli olan 3 partitionu daha aktardım. Bundan sonra sürekli olarak lenovo otomatik repair başlıyor klavye dili soruyor onarım yapamıyor cd-dvd medyası istiyor. Sistemi ssd'ye nasıl aktarabilirim bilgisi olan var mı?
  • quote:

milleti kandirmayin arkadas yok oyun performansi yerde surunuyormus falan. Ben Dota2 yi 70 fps ile oynuyorum her grafik ayari yuksek iken diger birvok oyunu 60 fps civarinda oynuyorum zaten daha fazlasi genelde masaustulerde olur laptop icin gayet iyi performans aliyorum.

Dota 2 gibi bir oyun için 70 fps iyi mi sizce ? Lolde 45-60 arasında değişiyor benim. Eski bir laptop değil bu o yüzden oyun performansı gayet kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amylee

quote:

milleti kandirmayin arkadas yok oyun performansi yerde surunuyormus falan. Ben Dota2 yi 70 fps ile oynuyorum her grafik ayari yuksek iken diger birvok oyunu 60 fps civarinda oynuyorum zaten daha fazlasi genelde masaustulerde olur laptop icin gayet iyi performans aliyorum.

Dota 2 gibi bir oyun için 70 fps iyi mi sizce ? Lolde 45-60 arasında değişiyor benim. Eski bir laptop değil bu o yüzden oyun performansı gayet kötü.

Neyi karşılaştıdınız anlmadım hocam ama herhangi bir oyundan alınan 60 ve üzeri fps her zaman iyidir. Ayrıca önemli olması stabil olması ve hiç sıkıntı yaşamadım. Lol de oynadım 1-2 oyun onda da performansla ilgili hiç bir sorun göremedim.

• Eğer 60 fps sabit kalsaydı zaten sıkıntı etmezdim problem orada. Minyonların arasında fps düşüyor veya takım savaşlarında kendinden geçiyor.
  • quote:

Eğer 60 fps sabit kalsaydı zaten sıkıntı etmezdim problem orada. Minyonların arasında fps düşüyor veya takım savaşlarında kendinden geçiyor.

Öyle sorunlarla hiç karşılaşmıyorum çok rahat oynuyorum. Dota da oyunun kendisinden kaynaklanan bir problemden dolayı hero picklerinden sonra play dediğinizde anlık bir fps düşüyor ama bu her bilgisayarda olan birşey. Aynı özelliklere sahip HP marka bilgisayara sahip arkadaşım da Lol oynuyor onda da hiç bir sorun yok. Bence sizin ayarlarınızda ya da bilgisayarınızda bir problem olabilir.
  • quote:

quote:

Eğer 60 fps sabit kalsaydı zaten sıkıntı etmezdim problem orada. Minyonların arasında fps düşüyor veya takım savaşlarında kendinden geçiyor.

Öyle sorunlarla hiç karşılaşmıyorum çok rahat oynuyorum. Dota da oyunun kendisinden kaynaklanan bir problemden dolayı hero picklerinden sonra play dediğinizde anlık bir fps düşüyor ama bu her bilgisayarda olan birşey. Aynı özelliklere sahip HP marka bilgisayara sahip arkadaşım da Lol oynuyor onda da hiç bir sorun yok. Bence sizin ayarlarınızda ya da bilgisayarınızda bir problem olabilir.

Biz aynı bilgisayardan üç kuzen aldık, hepimiz lol oynuyoruz hepimizde problem var dostum.

• quote:

quote:

quote:

Biz aynı bilgisayardan üç kuzen aldık, hepimiz lol oynuyoruz hepimizde problem var dostum.

hocam yanlış anlamayın ama dediğim gibi lol de oynadım hiç bir sorun yaşamadım çok rahat oynanıyor. arkadaşımda hiç sorun olmadan oynuyor.
    Acaba ekran kartınız güncel mi? crossfire kapalı ise açarak oynamayı deneyi bir de. Dediğim gibi hiç sorun olmadan oynadık.

• arkadaşlar amd işlemcili notebook almak istediğim için bu sayfaya yazıyorum. forumda çok fazla amd kullanıcı yok. aşağıdaki bilgisayarla ilğili yorumlarınızı bekliyorum.
    özellikle amd a10 işlemcisinin performansı nasıl dır.

fakat şu notebookcheck sitesine göre amd a10 işlemcileri i3 işlemcilerinin 3. nesillerinin altında gözüküyor. evde i3 370m var bundan kötü ise hiç almayım. almayı düşündüğüm bilgisayarlar sunlar. yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler. bu arada bu iki bilğisayarda da ekran kartı paylaşımlı geliyor.

www.istanbulbilisim.com.tr
    Acer Aspire V5 V5-552-8677 Notebook
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/acer-aspire-v5-v5-552-8677-notebook-fiyati,114340.html
    ( 1200 TL DV-RW YOK )

( 1200 TL VE 100 TL axess chip para var )

oyun falan oynamıyorum. sadece internet, film ofis proğramları ( word,exel,powerpoint ) için kullanılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi science40 -- 16 Ağustos 2014; 22:28:13 >

• Arkadaşlar merhaba, yukarıda ki konulara cevaben ve kendi sorumla da alakalı olarak bende bir kaç şey söylemek istedim..İki yıllık bi z585 kullanıcısı olarak cihazdan fazlasıyla memnun kaldım..Özellikle fazla oyun oynayan ve yüksek kaliteyi seven bir kullanıcı olarak oyun performansı beni fazlasıyla tatmin etti, ta ki bugüne kadar.

Bir günümü vererek indirdiğim Call of Duty Ghostta takılmalar yaşıyorum..Sistem olarak yeterli olmasına rağmen, ciddi fps düşüşleri yaşıyorum..Crossfire ya da başka nedenlerden kaynaklanıyor olabilir mi?

Oyunu kurup oynayan ya da çözüm hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

iyi günler.
  • win 8 nasıl yedek ala bilirim acaba yardımcı olabilir misiniz dvd yazdırmak istiyorum
  • merhabalar. bu cihazın kronik wifi sorunuyla ilgili olarak servise gönderen var mı? varsa ne gibi sonuçlar aldılar? ben gönderdim ve cigazın wlan adaptorunun degistigi soylendı ancak sorun hala devam ediyor, çekim gücü az ve sık sık kopmalar yasanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.