Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Z585 Kullanıcı Platformu (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
13
Favori
71.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler benim anlamadığım bi husus var milletin bilgisayarında pilde donmadan oyun oynanıyor ama bizde pile geçince donmalar oluyo.Nvidia Optimus diyolar bizimkide destekliyor ama neden donmadan oynayamıyoruz.
  • Yucuklu Sumurta kullanıcısına yanıt
    LENOVO Z500 daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veap

Beyler benim anlamadığım bi husus var milletin bilgisayarında pilde donmadan oyun oynanıyor ama bizde pile geçince donmalar oluyo.Nvidia Optimus diyolar bizimkide destekliyor ama neden donmadan oynayamıyoruz.

Pildeyken görüntü bağdaştırıcısını değiştirirsen düzeliyor. Şuan tam nasıl yapıldığını hatırlamıyorum pc e geçince anlatırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.GordonFreemaN

quote:

Orijinalden alıntı: Veap

Beyler benim anlamadığım bi husus var milletin bilgisayarında pilde donmadan oyun oynanıyor ama bizde pile geçince donmalar oluyo.Nvidia Optimus diyolar bizimkide destekliyor ama neden donmadan oynayamıyoruz.

Pildeyken görüntü bağdaştırıcısını değiştirirsen düzeliyor. Şuan tam nasıl yapıldığını hatırlamıyorum pc e geçince anlatırım

Abi 3 gündür bekliyorum bi cevap yazmadın hala :D
  • Kardeşim kusura bakma vize haftasındayım aklımdan çıkmış;

Lenovo Ideapad Z585 Kullanıcı Platformu

@Veap
  • quote:

Kardeşim kusura bakma vize haftasındayım aklımdan çıkmış;

Lenovo Ideapad Z585 Kullanıcı Platformu

@Veap

Hocam eyvallah ama benim ekran kartı Nvidia ve bu mesajı okurken Z580 yerine Z585 Platformuna yazdığımı gördüm k.b ama bilgi sahibiysen yinede yorumunu alabilirirm Teşekkürler
  • Kardeşim bayadır nvidia kullanmıyorum ama o da böyle oluyordur heralde @Veap
  • quote:

Kardeşim bayadır nvidia kullanmıyorum ama o da böyle oluyordur heralde @Veap

yok bundan bende :D neyse saol yinede hocam
  • Beyler 8.1 de de böyle bir sorunla karşılaşınca recovery atıp 8.0 a düşmüştüm. Laptopun parlaklığı kısılmıyor hiçbir şekilde göstergede kısılıyor ama görüntüde birşey değişmiyor ve dokunmatik paneldeki toz süpürme tuşu çalışmıyor. 8.1 de byle birşeyle karşılaşmıştım düştüm düzeldi derken tekrar baş gösterdi bilgisi olan var mı?
  • quote:

Beyler 8.1 de de böyle bir sorunla karşılaşınca recovery atıp 8.0 a düşmüştüm. Laptopun parlaklığı kısılmıyor hiçbir şekilde göstergede kısılıyor ama görüntüde birşey değişmiyor ve dokunmatik paneldeki toz süpürme tuşu çalışmıyor. 8.1 de byle birşeyle karşılaşmıştım düştüm düzeldi derken tekrar baş gösterdi bilgisi olan var mı?

ben de windows 8.1 e geçince aynı sorunla karşılaştım çözümü bulamadım henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdussamet.

quote:

Beyler 8.1 de de böyle bir sorunla karşılaşınca recovery atıp 8.0 a düşmüştüm. Laptopun parlaklığı kısılmıyor hiçbir şekilde göstergede kısılıyor ama görüntüde birşey değişmiyor ve dokunmatik paneldeki toz süpürme tuşu çalışmıyor. 8.1 de byle birşeyle karşılaşmıştım düştüm düzeldi derken tekrar baş gösterdi bilgisi olan var mı?

fn+üst/alt tuş kombinasyonuyla parlaklık değişiyor ama diğer yerlerden değişmiyor
  • kimse kalmadı heralde
  • Takipteyiz dostum ekran kartı hala performans gösteremiyor.
  • Benimki aerviste 18 gun oldu. Lcd siparis etmisler hala bekliyorm degistitecekler siparis gelecek. Kac gunde bir geliyor bu delirten siparis? Deli olacam harbiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle cümleten selamün aleyküm.Alacak olanlar dikkatle okusun.11.04.2012 tarihinde Vatan pcden z585'i aldım.Fiyat performans açısından mükemmel bir notebook.Amd işlemci olmasına en başta ön yargılıydım.Fakat işlemlerde i5'in çok üstünde bir yapısı var i7'nin altında bir noktaya geliyor.İlk servise bilgisayar çok takıldığı donduğu için göndemiştim.Bir sorun bulunamadı.2. defa yine aynı sebepten ayrıca klavye touchpadi çalışmadığı için gönderdim.Üçüncü defa servise tekrar touchpadi ve klavyesi çalışmadığı için işlemcisi takıldığı için gönderdim.Buraya kadar olan tüm servise göndermelerde bir sorun bulunamadı parça değişmedi.Ayrıca wifi da yan odadaki nete bağlanamıyordu,çekmiyordu.Windows 8.1 yükledim bilgisayar kafayı yedi.Dokunmatik tuşlar çalışmıyordu, eskiden takılmadan oynadığım oyunlar donar çalışmaz oldu.Ekran menteşelerinden çıt çıt diye kırılacakmış gibi ses geliyordu.İşlemcisi takılıyordu yine, klavyenin esc tuşu aşırı hassas hale gelmişti parmağınızı üzerine getirdiğinizde tuş işlem yapıyordu.Değişim yapılması için bir daha servise gönderdim.Klavyesi değişecek parça yurtdşından bekleniyor dediler.20 iş günü geçti parça gelmemiş hala benim şansıma ürün değişimi için faturasını e postayla gömderdim.Değişim onaylandı.Pazartesi günü gelecek bilgisayar vatan bilgisayardan z510 almayı düşünüyorum i7 işlemcili olanı.Şimdi neden diyeceksiniz bu kadar şey çektikten sonra tekrar lenovo alıyorsun?Bir bakıma doğru soru olacak ama lenovonun servis kalitesini müşteri anlayışını hiç bir firmada görmedim yalan yok.Tüm yaşadıklarım bir tecrübe oldu eksi şeyler ama lenovo servisi bir numaradır,öğrenci dostudur.Saygılar.

• League of legends oynarken büyük sıkıntı çekiyorum. Fps 45-50 arasında geziyor.
  • Yarin 20 is gunu dolacak serviste. Bakalim degisim isteyince nasil bi muamele gorcem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdussamet.

quote:

Arkadaşlar kısılmama sorunu amdnin catalyst programından dolayı ve güncelleme gelmedikce bu sorun çözülmicek.Eğer çok acil ekran parlaklıpını kısmam lazım diyorsanız programı kaldırıp tekrar kurun düzelebilir.Ama yinede sorunlar devam edecektir...

• Ardakaşlar benim wireless de büyük sıkıntılarım var.cs 1.6 oynuyorum ve kopmalar yaşıyorum sürekli.Adaptör aldım ama laptop için pek uygun bi cihaz değil malesef.
    buna bi çözim biliyormusunuz kopmaları önleyecek ??
  • Fifa 14 ü high da oynayan var mı? Bende görüntü kalitesini high yapsamda oyun içinde grafikler low gösteriyor yok mu acaba çözümü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rappapompom -- 11 Mart 2014; 5:59:32 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.