Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Z585 Kullanıcı Platformu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
13
Favori
71.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihazı gaza gelip elden 900tlye aldım garantisi devam ediyor sıfır ayarında.İyi kazık yemişim zamanında 1050tlye satılmış.Araştırmadan alırsan hemen olacağı buydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Bu cihazı gaza gelip elden 900tlye aldım garantisi devam ediyor sıfır ayarında.İyi kazık yemişim zamanında 1050tlye satılmış.Araştırmadan alırsan hemen olacağı buydu.

Bu bir ölçüt olmamalı çünkü aynı bilgisayar vatanbilgisayar' da aylarca 2 bin lira üstüne satıldı. Şu an da pcdepo da 1700 lü bir fiyata satılıyor.
  • amylee kullanıcısına yanıt
    Pc depoda yok zaten stok.1025tlye zamanında almışlarmı ben onu baz alırım.Zaten fiyatı aniden inanılmaz düşmüş.Bende i5 3210m ve 630mli bir cihaz daha var sanırım o donanım olarak daha iyi.Çift gpulu olmasına rağmen oyun performans yerlerde sürünüyor.
  • quote:

Pc depoda yok zaten stok.1025tlye zamanında almışlarmı ben onu baz alırım.Zaten fiyatı aniden inanılmaz düşmüş.Bende i5 3210m ve 630mli bir cihaz daha var sanırım o donanım olarak daha iyi.Çift gpulu olmasına rağmen oyun performans yerlerde sürünüyor.

Sürünmesine ben de katılıyorum ama sanırım sürünmesinin nedeni işlemcisi.
  • meraba arkadaşlar siz z585 den mi bahsediyosunuz bence mukemmel bi pc 1 yıldır kullanıyorum ve hiç bir sorun yasamadım oyun kalitesi mukemmel nba2k13 ve wrc 4 u en mukemmel sekilde oynuyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasann01

meraba arkadaşlar siz z585 den mi bahsediyosunuz bence mukemmel bi pc 1 yıldır kullanıyorum ve hiç bir sorun yasamadım oyun kalitesi mukemmel nba2k13 ve wrc 4 u en mukemmel sekilde oynuyorum .

Oyun performansı incelemelerde hep yerlerde.Cpu olarak çok kötü gpu olarak ise orta seviyenin altında bir gpu var sanırım cihazda. 4 çekirdekli cpu ve çift ekran kartı reklamdan başka bir şey değil gibi.
  • sana katılmıyorum bu pc de her turlu oyunu donmadan rahatlıkla oynayabilirm .son derece hızlı ve sessiz calısıyor ayrıca .
  • milleti kandirmayin arkadas yok oyun performansi yerde surunuyormus falan. Ben Dota2 yi 70 fps ile oynuyorum her grafik ayari yuksek iken diger birvok oyunu 60 fps civarinda oynuyorum zaten daha fazlasi genelde masaustulerde olur laptop icin gayet iyi performans aliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende neredeyse 1 sene oldu hiç sıkıntısız her oyunu oynadım. film ve müzik konusunda da memnunum. 1.150 falan almıştım Vatan'dan kampanyalı. F/P olarak mükemmel bir ürün aldım. Tek sorunum var aslında sorun Laptop'tamı yoksa modemde mi anlamadım Wireless yavaş geliyor bana. Bu konuda var mı sıkıntı yaşayan? bunu çözen oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercio7

Bende neredeyse 1 sene oldu hiç sıkıntısız her oyunu oynadım. film ve müzik konusunda da memnunum. 1.150 falan almıştım Vatan'dan kampanyalı. F/P olarak mükemmel bir ürün aldım. Tek sorunum var aslında sorun Laptop'tamı yoksa modemde mi anlamadım Wireless yavaş geliyor bana. Bu konuda var mı sıkıntı yaşayan? bunu çözen oldu mu ?

sorun windows 8 ile alakalı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benightedd

quote:

Bende neredeyse 1 sene oldu hiç sıkıntısız her oyunu oynadım. film ve müzik konusunda da memnunum. 1.150 falan almıştım Vatan'dan kampanyalı. F/P olarak mükemmel bir ürün aldım. Tek sorunum var aslında sorun Laptop'tamı yoksa modemde mi anlamadım Wireless yavaş geliyor bana. Bu konuda var mı sıkıntı yaşayan? bunu çözen oldu mu ?

Düzeltilebilme şansı var mı ? sistem değiştirmekten başka?
  • Sercio7 S kullanıcısına yanıt
    ben wifide sorun yasamadım modemde sorun olabilir.yavaşladıgı zaman wifi yi kapa aç hızlanabilir
  • hasann01 H kullanıcısına yanıt
    wi-fi sorunlu değil, çalışıyor ancak yeteri kadar hızlı değil. Telefonlardan çektiğim Wi-Fi, PCden çektiğimden daha hızlı. Anormal bir durum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: benightedd

quote:

Düzeltilebilme şansı var mı ? sistem değiştirmekten başka?

hocam düzelme şansı sanırım lenovonun vereceği güncellemelere bağlı sanırım ancak ben de bazen wifi çekme sorunu yaşıyorum mesela yan odada modem 3-4 diş çekiyor ancak hız anlamında hiçbir sorun yaşamıyorum sizin gibi. Online oyunlarda falan da sıkıntı çıkarmıyor.

• Sercio7 S kullanıcısına yanıt
    kardeş wifi den baglantıyı kes tekrar baglan o zmaan hızlanıyor internet
  • @hasann01
    yavaşladığında bunu deneyeceğim teşekkürler.

@benightedd
    Normalde ben masaüstü misali kullanıyorum Harici kablosuz klavye ve mouse ile kullanıp Ethernet girişi ile internet sağlıyorum . O yüzden Wi-Fi yavaşlığı etkilemiyor gün içinde. Ancak arasıra farklı odalara gidince fazlaca hissediyorum yavaşlığı. Full çekiyor ama internet yavaş geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercio7 -- 27 Mart 2014; 0:57:56 >
  • quote:

@hasann01
    yavaşladığında bunu deneyeceğim teşekkürler.

@benightedd
    Normalde ben masaüstü misali kullanıyorum Harici kablosuz klavye ve mouse ile kullanıp Ethernet girişi ile internet sağlıyorum . O yüzden Wi-Fi yavaşlığı etkilemiyor gün içinde. Ancak arasıra farklı odalara gidince fazlaca hissediyorum yavaşlığı. Full çekiyor ama internet yavaş geliyor.

o hız farkı kablolu-kablosuz bağlantı arasındaki farktır o zaman hocam
  • ben 10 aydır kullanıyorum.z585 i.performans gerçekten çok güzel..1300 tl almıştım.hiç bir sorun da yaşamadım..fakat win 8.1 pro temiz kurulum yaptığım için.heralde.z585 te sorun yaşayan arkadaşlar bence win 8.1 temiz kurulum yapsınlar...fakat formatlarken oem bölümünü silmeyin..8.1 de driverlar otomatik yükleniyo zaten..sadece energy menegament ve cart okuyucu nun driverini lenovonun sitesinden win 8.1 64 bit olarak inrip kursunlar..
  • 8.1 kullanıyorum halen ekran parlaklığını düşüremiyorum.Konu AMD olunca ümitsizim açıkcası.Uptade ile AMD düzeltirmi emin değilim nede olsa artık satılmayan ve eskimeye başlamış bir cihaz.
  • quote:

8.1 kullanıyorum halen ekran parlaklığını düşüremiyorum.Konu AMD olunca ümitsizim açıkcası.Uptade ile AMD düzeltirmi emin değilim nede olsa artık satılmayan ve eskimeye başlamış bir cihaz.

dün bilgisayara format attım ekran parlaklığı sorunu yoktu daha sonra güncel ekran kartı driverinı yükleyince yine bozuldu.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.