Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Z585 Kullanıcı Platformu (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
13
Favori
71.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu bilgisayarı formatlamak istiyorum ama bi bilgisi olan yokmu hiç bu konuda güç tuşunu yanndakı tusa basıyorum ama hiç bişi olmuyor one key recovery de imaj 150 gb gibi bişi gösteriyor yardımlarınızı acil bekliyorum
  • Format derken? içindeki Win8 i tekrar mı kuracaksın yoksa farklı bir işletim sistemi mi kuracaksın?
    Eğerki win8 ise güç düğmesinin yanında ki küçük düğmeye basınca gelen seçeneklerden recovery ile ilgili olanı seçeceksin.
    Eğer başka işletim sistemi kurulumu yapacak isen BIOS a girip UEFI özelliğini kapatman ve harddiskteki bazı bölümleri silmen gerekiyor. Yoksa izin vermiyor.
  • evet içindekini tekrar kurmak istiyorum alalı 1 seneyi gecti biraz virüs falan bulaştı şimdi o recoveryi yapmak bana bişi kazandırmıcak gibi 150 gb gibi bişiyden bahsediyor onda sıfır olması lazm bana öbr laptoplarda acılrıken basınca kendi kendine kuruyor bunda öle bişi yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rude_sehzade

evet içindekini tekrar kurmak istiyorum alalı 1 seneyi gecti biraz virüs falan bulaştı şimdi o recoveryi yapmak bana bişi kazandırmıcak gibi 150 gb gibi bişiyden bahsediyor onda sıfır olması lazm bana öbr laptoplarda acılrıken basınca kendi kendine kuruyor bunda öle bişi yok sanırım

Ben daha önce yapmıştım. Öyle 150gb gibi rakam hatırlamıyorum. Fabrika çıkışı win8'e dönüyor. Ondan sonra baya güncellemeden sonra 8.1 oluyor. Akşam deneyeyim adımları aktarırım.
  • 20 Ekimde Servise verdim şarj yerinden dolayı kasa da da benden kaynaklı çatlama vardı, adamlar kasa alt üst ve şarj bölgesi için ( adaptör dahil ) yurt dışından sipariş verdiler. Bunun üzerine kasanın garanti kapsamında olup olmadığını sordum çünkü sorun benden kaynaklıydı düşürmüştüm evet garanti kapsamında denildi..

21 Kasım günü 1 ay sonra aradığımda ürünün yasal onarım süresi içinde onarılmayacağı kesin olarak anlaşıldığından değişim hakkına sahip olduğum bana iletildi.. onayı verdim bir kaç gün sonra Kendimden kaynaklı bir kaç hata yüzünden servise yolladığım laptop bana sıfır olarak hiç açılmamış kutusunda geri gelecek.. İşte sırf bu yüzden gene olsa gene Lenovo alırım...
  • Hdd bolme hakkinda fikri olan varmi nasi yapcaz bu isi format atmadan yapilabilirmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustim38 kullanıcısına yanıt
    Ben bu revoveryden yaptim bu isi sistem kurtar diyince oluyomus

• beyler bende bu bilgisayarı almayı düşünüyorum şuan dell studio 1557 modeli kullanıyorum i7 720qm işlemci sizce pişman olur muyum yada almalı mıyım yardımcı olur musunuz
  • far cry 4, watch dogs, middle earth shadow of mordor ü deneyen var mı bu bilgisayarda? Çalıştırabiliyor mu?
  • arkadaşlar cihaz m ayarda gta 5 i kaldırabilirmi acil beni bilgilendirebilirmisiniz ona göre alacağım bu laptopu

• http://forum.donanimhaber.com/m_102856743/f_//tm.htm Böyle bir problem yaşadım haftalardır kullanamıyorum bilgisayarımı :(
  • Bu dizüstünü oyun için almak isteyen arkadaşlar, makinenin ekran kartı güçlü ama işlemci maalesef hafif siklet. Bu sebeple işlemci ağırlığı olmayan oyun veya işlemlere göre beklentinizi ayarlayın.
  • Satmak isteyen olursa pm beklerim

• arkadaşlar merhaba.

bu ürünü 2012 kasım'da 1470 tl'ye almıştım, şimdi satmaya kalksam ne kadar eder sizce? makinede herhangi bir sorun, kırık, eksik tuş vs. yok. ısınma problemi zaten yok, pili geçen süreye göre hala çok iyi. internette bahsedilen kronik wifi sorunu yok. world of tanks ve fifa gibi peak gereksinim isteyen oyunları bile açıyor. win 8.1 kurulu. sadece soldaki stickerda biraz silinmeler mevcut ve çok çok küçük, nokta kadar bir girinti var, gözle görülmeyecek derecede. evden pek çıkarmadım zaten. 2,5 sene ayda 1 temizliğini yaptım, resmen kızım gibi baktım ama özel bir sebepten dolayı satmak istiyorum. döviz kurunu göz önüne alırsak 1200 gibi bi fiyat nasıl olur sizce? piyasayı bilmiyorum, o yüzden fiyat az mı çok mu bilemem ama daha aşağısına satmam mantıksız olur zaten.

yorumlarınızı bekliyorum.
  • Arkadaşlar benim laptopta satılıktır tertemiz kullanılmış isteyen olursa 1100 liraya satabilirim ilgilenenler PM atabilir

• merhaba arkadaşlar. benim pc hdd arızası verdi ve yerine ssd aldım ve win 8.1 pro kurdum ama anakarttan orj. windows keyini görmüyor. win 8.0 kurdum yine görmedi. orjnal keyi bir porgram aracılıgıyla aldım bu seferde keyi bu sürümde kullanamazsınız diyor. bu laptoplar ilk geldiginde 8.0 ın hangi sürümüyle geliyor acaba? yardımcı olursanız sevinirim...

laptopun model numarası 20152
    14/12/2012 üretim tarihli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByLabTek -- 1 Ağustos 2015; 23:06:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

merhaba arkadaşlar. benim pc hdd arızası verdi ve yerine ssd aldım ve win 8.1 pro kurdum ama anakarttan orj. windows keyini görmüyor. win 8.0 kurdum yine görmedi. orjnal keyi bir porgram aracılıgıyla aldım bu seferde keyi bu sürümde kullanamazsınız diyor. bu laptoplar ilk geldiginde 8.0 ın hangi sürümüyle geliyor acaba? yardımcı olursanız sevinirim...

laptopun model numarası 20152
    14/12/2012 üretim tarihli.

Pc içinde yüklü olarak gelen yazılım OEM sürümü olduğundan dolayı sıfırdan 8.1 veya 8 kurmaya kalkarsan key işe yaramaz. yani toplu lisans olduğu için sadece lenovonun kurtarma dvdsi veya recovery atarken kullanabilirsin o keyi. onun dışında olmuyor.
  • Zombitch kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkür ederim hocam. laptopla beraber kurtarma dvdsi gelmedi malesef. hdd zarar gördüğü içinde recovery çalışmıyor malesef. laptopta ilk kurulu gelen windows sürümünü kurarsak lisans keyini kendisi çekiyormuş lakin hangi sürüm ile geldigini bilmiyorum. kutusunda ''win8 em'' yazmakta lakin nette bu sürümü bulamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

cevap için teşekkür ederim hocam. laptopla beraber kurtarma dvdsi gelmedi malesef. hdd zarar gördüğü içinde recovery çalışmıyor malesef. laptopta ilk kurulu gelen windows sürümünü kurarsak lisans keyini kendisi çekiyormuş lakin hangi sürüm ile geldigini bilmiyorum. kutusunda ''win8 em'' yazmakta lakin nette bu sürümü bulamadım...

bence lenovo ile iletişime geç durumu anlat belki recovery dvd si yollarlar.
  • Zombitch kullanıcısına yanıt
    aradım ama umdugumu bulamadım. garantisi bittiginden midir nedir pek ilgilenmediler. yeni bir lisans almam gerektigini söylediler. neyseki win 10 konusunda bir arkadaşın yönlendirmesi ile win 8 single language yi yükleyerek sorunu çözdük. kendisi otomatik olarak algıladı lisansı.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.