Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Z585 Kullanıcı Platformu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
570
Cevap
13
Favori
71.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarı yeni aldım bluetooth nereden açıp kapatılıyor kısayolu yokmu. Birde bilgisayarı derecelendirdim 4,9 verdi düşük değilmi?samsung i5 6gb işlemcili bilgisayara bile 5.9 veriyor
  • arkadaşlar bilgisayarı bugün gördüm bayağı araştırıp yorumları okudum aklımda soru işaretleri kaldı wifi sorunu çözüldü mü ? başka sorunu var mı ? ve hala bağlantı gücü az mı ? benim hem oyunlarla hem wifi ile çok işim var o yüzden önemli eskiden sorun varmış acaba şimdi düzeldi mi merak ediyorum lütfen cevaplayın ona göre alıp almamayı düşünecem teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdordu

arkadaşlar bilgisayarı bugün gördüm bayağı araştırıp yorumları okudum aklımda soru işaretleri kaldı wifi sorunu çözüldü mü ? başka sorunu var mı ? ve hala bağlantı gücü az mı ? benim hem oyunlarla hem wifi ile çok işim var o yüzden önemli eskiden sorun varmış acaba şimdi düzeldi mi merak ediyorum lütfen cevaplayın ona göre alıp almamayı düşünecem teşekkürler

wifi sorunu çözüldü hocam sorun yok ancak az çekme durumu var. şöyle anlatayım ben bir de toshiba laptop a sahibim evde modem üst katta ben alt katta otururken toshiba ile lenovo yu yanyana koyuyorum toshiba full çekerken lenovo 2 diş eksik çekiyor. ancak hıza herhangi bir etkisi yok nasıl oluyor bilmiyorum. yani oradaa az çekiyor görünmesi canımı sıkarken performas kaybı yaşamamam beni mutlu etti şuan hiç takmıyorum. dota2 falan oynuyorum hiç bağlantı kopukluğu yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: benightedd

quote:

arkadaşlar bilgisayarı bugün gördüm bayağı araştırıp yorumları okudum aklımda soru işaretleri kaldı wifi sorunu çözüldü mü ? başka sorunu var mı ? ve hala bağlantı gücü az mı ? benim hem oyunlarla hem wifi ile çok işim var o yüzden önemli eskiden sorun varmış acaba şimdi düzeldi mi merak ediyorum lütfen cevaplayın ona göre alıp almamayı düşünecem teşekkürler

wifi sorunu çözüldü hocam sorun yok ancak az çekme durumu var. şöyle anlatayım ben bir de toshiba laptop a sahibim evde modem üst katta ben alt katta otururken toshiba ile lenovo yu yanyana koyuyorum toshiba full çekerken lenovo 2 diş eksik çekiyor. ancak hıza herhangi bir etkisi yok nasıl oluyor bilmiyorum. yani oradaa az çekiyor görünmesi canımı sıkarken performas kaybı yaşamamam beni mutlu etti şuan hiç takmıyorum. dota2 falan oynuyorum hiç bağlantı kopukluğu yaşamadım.

eyvallah hocam teşekkürler yine de tedirginim acaba bağlanmada ya da çekmede sıkıntı yaratır mı wifi diye çünkü wifi çok önemli benim için olmazsa olmaz öyle deyim performans bakımından tatmin edici fazlasıyla da şu wifi işte !!

• quote:

quote:

quote:

eyvallah hocam teşekkürler yine de tedirginim acaba bağlanmada ya da çekmede sıkıntı yaratır mı wifi diye çünkü wifi çok önemli benim için olmazsa olmaz öyle deyim performans bakımından tatmin edici fazlasıyla da şu wifi işte !!

bende laptobu yeni aldım size tavsiyem wifi ile ilgili olarak dedikleri gibi çok az çekiyor acer'ın 4 çektiği yerde lenovo 1 çekiyor.Birde biraz kaba bir bilgisayar eğer alabiliyorsanız lenovo z500 alın .

• Arkadaslar ben oyun oynarken crossfire I kapali olunca daha iyi performans aliyorum. Acaba kapatinca hangi ekran kartini kullaniyor cihaz 7660g mi 7670m mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evdeki Acer marka bilgisayarım eski olduğu için Lenovo z585'i alımıştım fakat pişman oldum wifi'si bir işe yaramaz acer full çektiği yerde sadece 1 çubuk çekiyor oda bazen kopuyor.
    İnternet için alacaklar kesinlikle almasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: felisbertaaa

şöyle bir şey çıkıyor
     Lenovo Ideapad Z585 Kullanıcı Platformu

aynı hatayı bende aldım birkaç kere.. uğraşmak istemediğim için msconig'ten programı açılışta kullanmasını engelledim :) artık almıyorum :) kesin çözüm değil ama benim gibi uğraşmak istemezsen deneyebilirsin.

• geçen hafta indirimdeyken vatandan almış bulunmaktayım. performans bakımından gayet güzel bilgisayar fakat herkesinde dile getirdigi gibi wifi çekim gücü bazen sıkıntı yaratabiliyor fakat bende kablosus adaptör vardı masaüstünde kullanıyordum onu takınca hiç bi sıkıntı kalmıyor gayet güzel oluyor çok sıkıntı çekenler varsa eger alternatif olarak kablosus adaptör alırsa eger bilgisayardan gayet memnun kalırlar diger bilgisayarlara göre ısınma sorunu yok gibi bişey :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MG07

geçen hafta indirimdeyken vatandan almış bulunmaktayım. performans bakımından gayet güzel bilgisayar fakat herkesinde dile getirdigi gibi wifi çekim gücü bazen sıkıntı yaratabiliyor fakat bende kablosus adaptör vardı masaüstünde kullanıyordum onu takınca hiç bi sıkıntı kalmıyor gayet güzel oluyor çok sıkıntı çekenler varsa eger alternatif olarak kablosus adaptör alırsa eger bilgisayardan gayet memnun kalırlar diger bilgisayarlara göre ısınma sorunu yok gibi bişey :)

önerebileceğin uygun fiyatlı bir wifi adaptörü varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3p3

quote:

geçen hafta indirimdeyken vatandan almış bulunmaktayım. performans bakımından gayet güzel bilgisayar fakat herkesinde dile getirdigi gibi wifi çekim gücü bazen sıkıntı yaratabiliyor fakat bende kablosus adaptör vardı masaüstünde kullanıyordum onu takınca hiç bi sıkıntı kalmıyor gayet güzel oluyor çok sıkıntı çekenler varsa eger alternatif olarak kablosus adaptör alırsa eger bilgisayardan gayet memnun kalırlar diger bilgisayarlara göre ısınma sorunu yok gibi bişey :)

http://www.bimeks.com.tr/urun/124880/tp-link-tl-wn725n-150-mbps-kablosuz-n-nano-usb-adaptor.aspx#comments
    şunu bir deneyin isterseniz fena durmuyor

• quote:

quote:

quote:

http://www.bimeks.com.tr/urun/124880/tp-link-tl-wn725n-150-mbps-kablosuz-n-nano-usb-adaptor.aspx#comments

acaba win8 uyumlumudur.herhangi bir bilgi vermemişler

• quote:

quote:

quote:

quote:

acaba win8 uyumlumudur.herhangi bir bilgi vermemişler

aslında küçük duruyor mouse vericisi kadar büyük ihtimal uyumludur

• quote:

quote:

hocam ben masaüstünde kullanmak için almıştım o yüzdenhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-usb-n13-usb-n13-300mbps-kablosuz-n-usb-adaptor/productdetails.aspx?I_ID=58763 bu var bende gayet güzel sorunsuz bir şekilde çekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MG07 -- 9 Eylül 2013; 2:10:01 >

• fifa 14 demosunu indirdim ama açılmıyor başka bu sorunla karşılaşan oldu mu
  • Bazı oyunlarda oyun tam ekran olmuyor mesela nfs undercover. Ekran kartı kontrol panelinde ayarını bulamadım yardımcı olabilecek var mı?
  • Selamlar, başına böyle bir şey gelen var mı ? Servise yollamayı düşünüyorum.

Lenovo Ideapad Z585 Kullanıcı Platformu
  • numlock tuşunun daima açık durumda kalması için yapılabilecek bir ayar var mı? her seferinde aç kapa can sıkıyor.
  • tunar T kullanıcısına yanıt
    hocam power tuşunun yanındaki ufak tuşa pc kapalı iken bas orada bios recovery menüsü açılıyor oradan seçebilirsin
  • Arkdaşlar vatandan alacağım. z585 ile z50 arasında kaldım hnagisini almalıyım ? Bunun hd 7670m ve gt 740 m karsılastırmasını bulamadım malesef bilgilendirirmisiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.