Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Z585 Kullanıcı Platformu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
570
Cevap
13
Favori
71.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba,

Tek oynadığım oyun PES 2013 . Bilgisayarı yeni aldım oyunu kurdum heyecanla fakat sürekli oyun içind bir titreme var. Çözümü var mıdır acaba.

Yardım lütfen. @akifs44
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreur

Merhaba,

Tek oynadığım oyun PES 2013 . Bilgisayarı yeni aldım oyunu kurdum heyecanla fakat sürekli oyun içind bir titreme var. Çözümü var mıdır acaba.

Yardım lütfen. @akifs44

valla ben z580 aldım hocam pes 2013 de sorunsuz high modda oynuyorum o bilgisayarı bilmediğim için yorumda bulunamıycam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aemin93

arkadaşlar kablosuz internete çok geç bağlanıyorum. diğer laptop açılır açılmaz odamdaki modeme bağlanıyor internete bağlı açılıyor. z585 ise 8-9 dakike geçtikten sonra ancak bağlanabiliyor hep böyle bu sadece bu laptop geç bağlanıyor telefon bile anında bağlanırken. bunun çözümü yok mu?
    uyku moduna girip çıktıktan sonra da aynısı bağlantı kopuyor tekrar bğalanması 8-9 dk sürüyor

up..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreur

Merhaba,

Yardım lütfen. @akifs44

ocaktan beri z585 kullanıcısyım pes 2013 ü full çöznürlük ve high ta oyunuyorum hiçbir sıkıntı olmadı
  • Arkadaşlar bu cihaza herhangi bir program gerektirmeden fotoğraf yada video çekemezmiyiz packard bell deki bir sistem gibi mesela.
    Kamera için bi eklenti var mı sizde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunar

İyi günler.Kliksa.com dan aldığım LENOVO z585 laptopun hiçbir şekilde(nova tuşu,F12,F2 ve diğer tuşlar) bios ve boot menü ekranlarına giremiyorum.Direk işletim sistemine geçiyor.Yani bu menüler kilitlendi.İlk aldığımda girebilmiştim.İnternette araştırdım bazılarının ana kartı falan değişmiş,servisle görüştüm;recovery yapınca düzelir dediler yaptım değişen bir şey olmadı.bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum(NOT:güncel BIOS yüklü olduğu için tekrar BIOS yüklemesinide kabul etmiyor.)İlginen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

Yapmışsındır herhalde ama Bilgisayarı power tuşundan kapat (5sn beklet) sonra power tuşunun yanındaki küçük tuştan aç olmuyorsa bir sorun var. Götür.
  • merebalar benim Z585 lenova dizüstü bilgisayarım var alalı 1.5 ay kadar oldu,şöyle bir sorun var bu aralar bilgisaar kendini yeniden başlatıyor ve açıldıgında bilgisayarda bir sorun olusştu bu yüzden yeniden başlatıldı dıyor,hata raporu gönder dedigimde touchpad in nasıl kullanılcagını anlatan windows 8 deki lenova tochpad in hata verdigini söylüyor,4-5 kere oldu ne yapmalıyım ve touchpad'i silersem sistem touchpadi tamamen mi siler acaba??

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM,VE İYİ BAYRAMLAR HEPİNİZE :)))
  • şöyle bir şey çıkıyor
     Lenovo Ideapad Z585 Kullanıcı Platformu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerista

quote:

Orijinalden alıntı: tunar

İyi günler.Kliksa.com dan aldığım LENOVO z585 laptopun hiçbir şekilde(nova tuşu,F12,F2 ve diğer tuşlar) bios ve boot menü ekranlarına giremiyorum.Direk işletim sistemine geçiyor.Yani bu menüler kilitlendi.İlk aldığımda girebilmiştim.İnternette araştırdım bazılarının ana kartı falan değişmiş,servisle görüştüm;recovery yapınca düzelir dediler yaptım değişen bir şey olmadı.bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum(NOT:güncel BIOS yüklü olduğu için tekrar BIOS yüklemesinide kabul etmiyor.)İlginen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

Yapmışsındır herhalde ama Bilgisayarı power tuşundan kapat (5sn beklet) sonra power tuşunun yanındaki küçük tuştan aç olmuyorsa bir sorun var. Götür.

İyi Bayramlar.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.Dediğinizi yaptım ama soru hala devam ediyor.Servisin yolu gözüktü...

• arkadaşlar bende bu hafta alacağım ama çok oyun oynayan biri olarak iyi performans istiyorum sizce a10 mu yoksa i7 işlemcili z580 mi a10 sa neden a10 sebebini açıklarsanız sevinirim
  • ACİL YARDIM Lenovo z585 laptop kullanıyorum. Dün arkadaş Grunding laptop getirdi yan yana kullandık onda Onlarca wifi ağı cıkarken bende 5 tane çıktı. Aynı ağa o 5 çizgide ben 1 çizgide bağlandım. Bios ve bradcom güncellemelerini yaptım. Ne yapmam gerekir? Sorun nerededir?

• arkadaşlar bugün lenovo z585 almış bulunmaktayım. windows 8 hakkında pek bilgiye sahip degilim acaba ilk yapılması gereken şeyler varmı güncelleştirme vs. gibi ve bu energy management programında yapılması gereken bişeyler varmı güç planı fln hangi ayarda dursun acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MG07 -- 24 Ağustos 2013; 17:08:20 >
  • arkadaşlar ben de artık z585 kullanıcısıyım. vatan bilgisayardan 1239 tl ye bu haftasonu almış bulunmaktayı.
    ekran kartı 13.8 beta sürümünü ve diğer bütün güncellemeeri yaptım şu an için iki şikayetim var biri hepimizin bildiği wifi çok az çekiyor aynı yerde toshiba laptobum full çekerken bunda 2 ya da 3 diş çekiyor.
    ikincisi ise klavyenin tam x,c tuşlarının altına denk gelen bölge bf3 oynarken aşırı derecede ısınıyor bulunduğum ortamın dercesi yaklaşık 22 derece sizde de bu sorun var mı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbirfurkan

arkadaşlar ben de artık z585 kullanıcısıyım. vatan bilgisayardan 1239 tl ye bu haftasonu almış bulunmaktayı.
    ekran kartı 13.8 beta sürümünü ve diğer bütün güncellemeeri yaptım şu an için iki şikayetim var biri hepimizin bildiği wifi çok az çekiyor aynı yerde toshiba laptobum full çekerken bunda 2 ya da 3 diş çekiyor.
    ikincisi ise klavyenin tam x,c tuşlarının altına denk gelen bölge bf3 oynarken aşırı derecede ısınıyor bulunduğum ortamın dercesi yaklaşık 22 derece sizde de bu sorun var mı acaba.

bende vatandan sipariş verdim halen gelmedi.Bu dolar kurunda en ideal fiyata alınabilecek bilgisayar.
    İlk izlenimleriniz nedir özellikle Amd 10 ile ilgili ve oyun performansı açısından..
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3p3

quote:

arkadaşlar ben de artık z585 kullanıcısıyım. vatan bilgisayardan 1239 tl ye bu haftasonu almış bulunmaktayı.

bende vatandan sipariş verdim halen gelmedi.Bu dolar kurunda en ideal fiyata alınabilecek bilgisayar.
    İlk izlenimleriniz nedir özellikle Amd 10 ile ilgili ve oyun performansı açısından..

bilgisayar tasarım olarak ok güzel bence.
    mesajımda aşırı ısınma var dedim ancak crossfre devre dışı bırakınca öyle bir sorun olmuyor.
    hız olarak gayet iyi.
    hoparlörler ve ses kalitesi ükemmel diyebilirim
    klavyeden çok memnun değilim.
    wifi çekim gücünden pek memnun değilim.
    şu ana kadar ki izlenimlerim böyle zaten genel şikayetler de bu yönde b laptop için.
    bu fiyata alnailecek en iyi model olduğunu düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m3p3

quote:

bilgisayar tasarım olarak ok güzel bence.
    mesajımda aşırı ısınma var dedim ancak crossfre devre dışı bırakınca öyle bir sorun olmuyor.
    hız olarak gayet iyi.
    hoparlörler ve ses kalitesi ükemmel diyebilirim
    klavyeden çok memnun değilim.
    wifi çekim gücünden pek memnun değilim.
    şu ana kadar ki izlenimlerim böyle zaten genel şikayetler de bu yönde b laptop için.
    bu fiyata alnailecek en iyi model olduğunu düşünüyorum.

yorumunuz için teşekkürler.Söylediğiniz gibi forumda genel de wifi şikayet edilmiş ben cuma günü almıştım internetten sanırım salı günü gelir.
    Artık gelince değerlendireceğiz.

• genel olarak memnun kalacağınız bir bilgisaar olacaktır. şimdiden hayırlı olsun.
  • Merhaba arkadaşlar z585 kullanıcısıyım ve foruma yeni üye oldum. bilgisayarımla ilgili bir sıkıntım var .Önce ki sayfalarda ki mesajları okudum ve kullanıcıların yeni oyunların bir çoğunu oynayabildiğini gördüm fakat ben age of empires 3 gibi eski bir oyunu dahi takılarak oynayabiliyorum ekran kartının güncellemesini yaptım,windows güncellemesini yaptım,değiştirilebilir gafik yapılandırma sekmesinde oyuna yüksek performans atadım ama yinede oyunda sağa sola hareket ettiğimde donmalar yaşanıyor
    yardımcı olabilecek arkadaşların cevabını bekliyorum.Bu arada win 8 64bit kullanıcısıyım
  • oz-atasoy O kullanıcısına yanıt
    hocam crossfire i devre dışı bırakıp oynamayı denermisiniz.

arkadaşlar bf3 oynarken işlemci sıcaklıklarınız kaç dereceyi buluyor acaba ben de 70 edayanıyor acaba havalar sıcak diye mi böyle.
  • crossfire açık ve kapalı olarak denedim fakat bir değişme olmadı ayrıca takılma daha da arttı acaba 7670m ekran kartı age of empires 3 gibi bir oyun için yetersiz mi kalıyor .
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.