Xbox açılmıyor
Merhaba xbox one x konsolum var dün açtım bir problem yoktu ancak cihaz donduğu için restart attım.Konsol power ışığı yanmasına rağmen tv ye görüntü gelmedi hdmi ve tv değişikliği yaptım ama hep siyah ekran tv takılı bir hdmi cihaz bulunamadı uyarısı alıyordum.İnternette araştırmam sonucu power tuşu ve bluray tuşuna basıldığında cihaz açılırken çevrimdışı güncelleme fabrika ayarları gibi bir açılış ekranı geliyor bende bu tuş kombinasyonu denedim tv ye xbox görüntüsü geldi yani hdmi da sanırım bir arıza yok ama cihaz yeşil ekrandan ileri gitmiyor daha önce böyle bir problem yaşayan var mı ne yapmam gerekiyor xbox aradığımda da garantisi bitmiş cihazlara destek vermediklerini ilettiler şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
Xbox one x kulaklık mikrofon sorunu
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır çözüm bulamadığım bir konu hakkında destek istiyorum xbox one x kullanıyorum controller e kabloyla Philips Fidelio L3 kulaklığımı takıyorum sesleri duyabiliyorum ama mikrofonum çalışmıyor ayarlardan donanım ekle veya ayarlardan mikrofon bölümleri dahil herşeyi denedim yok olmuyor mesela ucuz telefon kulaklıklarını taktığım zaman sorun yok ama kafa üstü herhangi bir kulaklık taktığımda mikrofon çalışmıyor bilmediğim veya kaçırdığım bir yer mi var açıkçası 30 TL lik basit kulaklıklar çalışırken Philips sennheiser kulaklıklardan sadece ses gelip mikrofon çalışmaması can sıkıcı yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler.
2+1 çalışmıyor:(
|
visionic 2+1 vs-128L
|
Rezillik doping net
|
plaka sorunu
|
casper tw7 ekran kartı sorunu
wireless sorunu
|
lenovo ??
|
Buffalo AS N300 ADSL2+MODEM ROUTER4XGLAN USB VP
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 47
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.955 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware