Merhaba xbox one x konsolum var dün açtım bir problem yoktu ancak cihaz donduğu için restart attım.Konsol power ışığı yanmasına rağmen tv ye görüntü gelmedi hdmi ve tv değişikliği yaptım ama hep siyah ekran tv takılı bir hdmi cihaz bulunamadı uyarısı alıyordum.İnternette araştırmam sonucu power tuşu ve bluray tuşuna basıldığında cihaz açılırken çevrimdışı güncelleme fabrika ayarları gibi bir açılış ekranı geliyor bende bu tuş kombinasyonu denedim tv ye xbox görüntüsü geldi yani hdmi da sanırım bir arıza yok ama cihaz yeşil ekrandan ileri gitmiyor daha önce böyle bir problem yaşayan var mı ne yapmam gerekiyor xbox aradığımda da garantisi bitmiş cihazlara destek vermediklerini ilettiler şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim |
Xbox açılmıyor
-
-
cihazı fişten çekin power tusuna basılı tutun ve 15 dakika sonra tekrar fişe takıp çalıştırın
-
Merhaba denedim ama değişen bir şey yok tv hala siyah ekran sanki xbox hiç bağlı değilmiş gibi bağlı bir kaynak yok uyarısı veriyor
-
Cihaz açılınca telefonunuzdan xbox uygulamasıyla uzaktan bağlantıyla erişmeye çalışın telefondan erişebilirseniz cihazda statik güç birikmesi olabilir ya da hdmi ile ilgili bir problem vardır.
-
Merhaba xbox uygulamasını şimdi indirdim ama konsol eklemek için konsolda oturum açın diyor benim konsolum açılmıyor ki sadece bluray disk çıkarma tuşuyla power tuşuna basılı tutup 2 bip sesi gelince xbox açılış yeşil ekranı geliyor ilerlemiyor restart edince yine siyah ekran bulunduğum şehirde de tamir eden bulamadım sorunsuz kullandığım cihaz elimde kaldı 😔
-
istanbulda kadıköy civarında tamircileri telefonla arayıp durumu anlat.
-
Merhaba ben Edirne yim ama İnternet ten numara bakarım bildiğiniz güvenli bir servis var mıdır acaba farklı bir şehirde olduğum için problem yaşamamak adına soruyorum şimdiden teşekkür ederim -
bakırköyde xbox istanbul var ozan bey var ilgilenir ulaşırsanız
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X