Şimdi Ara

LENOVO K-860 İNCELEMEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cihaz 3 gün önce geldi 400 dolara arkadaşım kullanıyor öncelikle malzeme kalitesi s3 ve note dan iyi onu belirteyim hızı s3 e yakın rootla hızı 1.7 ghz kadar çıkıyo yarın çıkartıyoruz menü geçişleri fena deği 4.1.2 ile geldi üzerinde çin yılbaşı menüsü yüklü grafikleri güzel mali 400 var zaten cihaz donanım olarak komple s3 ekran ve ağırlık hariç fakat ekranın büyülüğünden ve lenovonun arayüzünden kaynaklı bir sıkıntı var sanki daha hızlı olabilir ama el freni çekili gibi o yüzden rootta s3 arayüzü yada mıuı arayüzü deneyeceğiz daha hızlanacağını düşünüyorum kamerası çok hızlı çekim yapabilmekte ama s3 ten ve muadili cihazlardan kalitesini düşük bulduğumu söylemeliyim genel olarak bu 400 dolara imei sıkıntısı olmayan e.x 4412 olması sebebi ile bu paraya güzel ve kaliteli bir cihaz

not:ha şunu belirteyim oyun oynamak için biçilmiş kaftan özellikle need for speed mw de(2gb) yarış başında çoğu bu seviyede telefon takılma yaparken bunda herhangi bir takılma olmuyor

LENOVO K-860 İNCELEMEM

LENOVO K-860 İNCELEMEM

LENOVO K-860 İNCELEMEM

LENOVO K-860 İNCELEMEM

LENOVO K-860 İNCELEMEM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proaudio -- 21 Şubat 2013; 12:16:26 >

• İnceleme için teşekkürler hocam. Güzel cihaz ama Lenovo nun ilerlemesi lazım alınabilir olması için.ç
  • bu fiyata s3 seviyesinde telefon, daha ne olsun, zamanında bende çok heveslenmiştim ama duygusal sebeplerden vazgeçmiştim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: proaudio

Merhaba

Cihaz 3 gün önce geldi 400 dolara arkadaşım kullanıyor öncelikle malzeme kalitesi s3 ve note dan iyi onu belirteyim hızı s3 e yakın rootla hızı 1.7 ghz kadar çıkıyo yarın çıkartıyoruz menü geçişleri fena deği 4.1.2 ile geldi üzerinde çin yılbaşı menüsü yüklü grafikleri güzel mali 400 var zaten cihaz donanım olarak komple s3 ekran ve ağırlık hariç fakat ekranın büyülüğünden ve lenovonun arayüzünden kaynaklı bir sıkıntı var sanki daha hızlı olabilir ama el freni çekili gibi o yüzden rootta s3 arayüzü yada mıuı arayüzü deneyeceğiz daha hızlanacağını düşünüyorum kamerası çok hızlı çekim yapabilmekte ama s3 ten ve muadili cihazlardan kalitesini düşük bulduğumu söylemeliyim genel olarak bu 400 dolara imei sıkıntısı olmayan e.x 4412 olması sebebi ile bu paraya güzel ve kaliteli bir cihaz

not:ha şunu belirteyim oyun oynamak için biçilmiş kaftan özellikle need for speed mw de(2gb) yarış başında çoğu bu seviyede telefon takılma yaparken bunda herhangi bir takılma olmuyor

LENOVO K-860 İNCELEMEM

LENOVO K-860 İNCELEMEM

LENOVO K-860 İNCELEMEM

LENOVO K-860 İNCELEMEM

LENOVO K-860 İNCELEMEM

Bende bu telefonu almayı düşünüyorum sizin baya bi tecrübeniz olmuştur
    tavsiye edermisiniz birde imei yi kendimiz halledebilirmiyiz
    ayni işlemcili newman n2 de halledilebiliyor onu biliyorum
    ama bu telde ne yapabiliriz

• samsungla aynı olduğu için imei yazılabilmekte sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proaudio -- 20 Mart 2013; 9:11:28 >
  • imei değişimi hk bilgi verebilirmisiniz?
  • Sıfır kutusunda :

UMI X1-S Quad Core MTK6589 4.5" IPS HD Screen 1280x720P

http://www.sanalpazar.com/Umi-X1-s-Quad-Core-Mtk6589-4.5-Ips-Hd-Screen-1280x720p__isp9197303
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.