Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
4
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kars İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz tertemizdir. Jelatin ve silikon kilif ile kullanilmistir. Herhangi bir sorunu,tamiri vs yoktur. Beyaz renklidir. Kutusu,sarj aleti be usb kablosu ile verilecektir. Kozmetik olarak 10 uzerinden 9.5 hatta 10 alir.
    Fiyat: 525 TL dir.
    Takas sifir iphone 6, HTC M8, M9 veya degerinde ve uzerine bir miktar ekleyerek notebook ile olur. Piyasa durumuna gore alti, ustu konusulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuz Alper -- 7 Mayıs 2016; 15:54:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam affınıza sıgınarak soruyorum,Lenovo-Xiaomi -Meizu buna benzer telefonları alanlar,kısa sürede satıyor,acaba bilindik markalardan sonra Samsung LG Sony vs markalardan sonra kullanmasımı ters geliyor,

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsusho

Hocam affınıza sıgınarak soruyorum,Lenovo-Xiaomi -Meizu buna benzer telefonları alanlar,kısa sürede satıyor,acaba bilindik markalardan sonra Samsung LG Sony vs markalardan sonra kullanmasımı ters geliyor,

Saygılar

Hocam şöyle söyleyeyim ; saydığınız markalar özellikle bilinen markalardan hiç aşağı değil, hatta fiyatıyla artısı bile var. Bu markalardan hangi modeli alırsan al pişman etmez. Sanırım toprağımda da benim gibi telefon değiştirme hastalığı var
    Deneyecek o kadar çok marka / model varki...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon is arkadasimin. Uzun sure kullandigi galaxy nexus bozulunca, devam eden ev kredisi yuzunden uygun bir canavar baktik bu cihazi aldik. Simdi ev kredisi bitti citayi yukseltti, parayi napacagini sasirdi:) Yoksa telefon fazlasiyla yetiyor ona.
    Aynen abi cihazin asagi kalir yani yok. Ben cihaz degisimini biraktim. 1 seneyi gecti ayni cihazi kullaniyorum. Yoksa omrumde bir cihazi 2 aydan fazla kullanmadim. İlk android HTC g1 den beri:)))

• Tsusho kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlarında dediği gibi cihaz çok iyi. Geçen yıl bu zamanlar çift hatlı 5,5" tel aradım bunu buldum iyiki almışım çok memnunum.
    Şu anda 11 ay falan oldu kaşıntı tuttu değişiklik yapmak için ama daha iyisini bulamıyorum. Hatta forumdan Asus Zenfone 2 aldım, 5,5" 4 GB Ram'li modeli, Gold renkli
    Benim tel gözüme hala güzel geldi kıyamadım eşime verdim asusu

Uygun fiyata yüksek performans istiyorsanız bu modeli araştırın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.alper

Cihaz tertemizdir. Jelatin ve silikon kilif ile kullanilmistir. Herhangi bir sorunu,tamiri vs yoktur. Beyaz renklidir. Kutusu,sarj aleti be usb kablosu ile verilecektir. Kozmetik olarak 10 uzerinden 9.5 hatta 10 alir.
    Fiyat: 525 TL dir.
    Takas sifir iphone 6, HTC M8, M9 ile olur. Piyasa durumuna gore alti, ustu konusulur.

Gunaydin.Telefon bu model mi?http://m.geekbuying.com/item/-HK-Stock-Lenovo-Lemo-K3-NOTE--K50-T3S--5-5inch-FHD-4G-Smartphone-Android-5-0-2GB-16GB-64bit-MTK6752-Octa-Core-1-7GHz---White-363617.html
    Bende marmaristenim.

• koraytok kullanıcısına yanıt
    Yok hocam. T5 modeli. Sebemesi Turkiyede sikintisiz olan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Redmi Note 8 64GB &2000TL&
    4 ay önce açıldı
    Xiaomi Redmi 13 Note Pro
    6 ay önce açıldı
    Redmi K30 / Poco X2 8/128GB
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.