Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
128.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olum bakın ispanyol - italyan bunlar hep anadoludan göçmüş, hemşeri sayılırız
  • merhaba bu telefonda ekran görüntüsü nasıl alınıyor arkadaşlar bir kere aldım nasıl yaptığımıda bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süraka -- 31 Mayıs 2015; 19:25:48 >
  • Aosp romlari yukleyen varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses kısma + güç tuşu olmuyor mu ?
  • Ses kısma güç tuşu ekran görüntüsü alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

ses kısma + güç tuşu olmuyor mu ?

oluyormuş biraz uzun basmak gerekiyormuş,teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süraka -- 31 Mayıs 2015; 20:08:30 >
  • Merhaba arkadaşlar yazın bende yurt dışından uygun fiyatlı bir telefon almayı planlıyorum. "jiayu s3, elophone p7000, asus zenfone 2, meizu m1(m2?) note ve lenovo k3 note" arasında kaldım. Şimdilik k3 note daha ağır basıyor :) . Siz kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacaktı.

-İlk kutudan çıkışta Türkçe olmuyormuş sanırım, peki ingilizce var mı varsa çok iyi olur. alır almaz rom kurmak istemiyorum.
    -Kronik bir sorunu var mı cihazın, pek şikayet göremedim, belki yok belki de telefon çok yaygın değil ondan :)
    -Keşke şurası da şöyle olsa dediğiniz bişey var mı, parasının hakkını veriyor mu :)
    -Diğer yazdığım modellere göre sizce nasıl lenovo tercihi ? Bütçemi aşağı yukarı belli etmişlerdir zaten. Başka öneri varsa onlara da açığım.

Türkiye'de test etme şansım yok malesef telefonu, cevaplarsanız sevinirim benim için çok yardımcı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre0102

Merhaba arkadaşlar yazın bende yurt dışından uygun fiyatlı bir telefon almayı planlıyorum. "jiayu s3, elophone p7000, asus zenfone 2, meizu m1(m2?) note ve lenovo k3 note" arasında kaldım. Şimdilik k3 note daha ağır basıyor :) . Siz kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacaktı.

-İlk kutudan çıkışta Türkçe olmuyormuş sanırım, peki ingilizce var mı varsa çok iyi olur. alır almaz rom kurmak istemiyorum.
    -Kronik bir sorunu var mı cihazın, pek şikayet göremedim, belki yok belki de telefon çok yaygın değil ondan :)
    -Keşke şurası da şöyle olsa dediğiniz bişey var mı, parasının hakkını veriyor mu :)
    -Diğer yazdığım modellere göre sizce nasıl lenovo tercihi ? Bütçemi aşağı yukarı belli etmişlerdir zaten. Başka öneri varsa onlara da açığım.

Türkiye'de test etme şansım yok malesef telefonu, cevaplarsanız sevinirim benim için çok yardımcı olur.

merhaba
    *kutu açılışında turkce rom var
    *şimdilik kronik sorunla karşılaşmadık
    *dokunmatik tuşlar ışıklı olsaydı harika olurdu
    *diğer modeller hakkında fikrim yok
    *lenovo k3 note fiyat performans olarak en iyilerden biri

• quote:

Orijinalden alıntı: süraka

quote:

Orijinalden alıntı: emre0102

Merhaba arkadaşlar yazın bende yurt dışından uygun fiyatlı bir telefon almayı planlıyorum. "jiayu s3, elophone p7000, asus zenfone 2, meizu m1(m2?) note ve lenovo k3 note" arasında kaldım. Şimdilik k3 note daha ağır basıyor :) . Siz kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacaktı.

merhaba
    *kutu açılışında turkce rom var
    *şimdilik kronik sorunla karşılaşmadık
    *dokunmatik tuşlar ışıklı olsaydı harika olurdu
    *diğer modeller hakkında fikrim yok
    *lenovo k3 note fiyat performans olarak en iyilerden biri

aliexpress den alınanlarda var fakat örneğin benim ebay dan siparişini verdiğim telefonda yok..

• Sarj %23 ten %15 e 1 dakikada dustu.birden dustu yani.sizdede bu oluyormu? Kalibrasyon hatasimidir?

• Telefon yeniyse olabilir öyle. Birkaç hafta kullandıktan sonra oturuyor şarj işi. Daha iyi gidiyor hatta.

• quote:

Telefon yeniyse olabilir öyle. Birkaç hafta kullandıktan sonra oturuyor şarj işi. Daha iyi gidiyor hatta.

Evet yeni.daha 2. Tam sarjim.tesekkurler

• Ben de yeni aldım daha telefonu.

1511 yüklü geldi. Türkçe var, ama denemedim, ingilizce kullanırım.
    Vibe 2.5 ve android 5 yüklü.

Bir ayar vardı açılıyordu developer options kısmından, art miydi neydi bulamadım.

• quote:

Ben de yeni aldım daha telefonu.

1511 yüklü geldi. Türkçe var, ama denemedim, ingilizce kullanırım.
    Vibe 2.5 ve android 5 yüklü.

Bir ayar vardı açılıyordu developer options kısmından, art miydi neydi bulamadım.

Art formati zaten android 5 te tam surum kullanildigi icin gorunmuyor.android 4.4 te de varken betaydi.o yuzden gelistirici seceneklerinde gorunuyordu.

• k3 note için ; watsaap kullanırken sanki bi tuhaflık var çözemedim. mesajlar eş zamanlı gelmiyor ekranı açınca geliyor gibi.
    bu pil tasarrufu için bi uygulama arka planda çalışan proğramları beklemeye alıyor acaba ondan mıdır.
    birde zil sesi çok az çıkıyor bu mtk tool ile falan set değerlerini yükselttim ama değişen bişey olmadı.
    K 3 note kullanıp aynı sorunları yasayan var mı. yada bu sorunları çözen
  • Kamerayı denedim de çözünürlük ayarını bulamadım.

Bir de Fast boot olayı çalışmıyor gibi. İki saniyede açılmıyor, diğer lenovo telefonlar açılıyor hızlıca.

Gapps yüklenmiş ama root yok.

• Rom atmadan geldiği gibi kullanır mıyım diye düşünüyordum da bu 1511 sorunlu rom mudur?

En iyisi hangisidir arkadaşlar, deneyimli kullanıcılar

• Bendekide 1511 rom.sorunlu sanirim.temiz ve reklamsiz rom bulalim diyorumda stok rom yuklememiz lazim sanirim.tr dil icin katlaniyoruz buna.çince lenovo forumunda ceviri ile girdimde yurtdisi surumu rommu var anlamadim.ceviri hatali cevirmiyorsa eger oyle anladim.

• Ben zaten Türkçe kullanmıyorum. Gapps yüklü ve mümkünse rootlu en güncel rom benim için en uygun olanı galiba.
    Gerçi Gapps ve root varsa dil de oluyor zaten, galiba.

• Bu telefon cok tutuldu.sanirim cok rom cikar daha.biraz daha bekleyelim

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.