Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
128.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • full 3g ile 4 saat civari ekran suresi veriyor. pil performansini pek begenmedim. zamanla pil oturur mu bilmem ama 2 gunluk cihaz.
    bende jiayu s3 var ilk kullanimda 5.5 saate yakin ekran suresi almistim.
    ama k3 un arayuzu,ekrani ve kasasi cok hosuma gitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pretty34 P kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirme için :)
  • bahsettiğim kapak ceramic vibration case diye geçiyor ama aexp de satan bulamadım ayrıca kapağı. bir satıcı telefonu o kapakla alana 10 ya da 20 dolar farkla satıyordu galiba.

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 3 Haziran 2015; 19:13:14 >
  • bugün iki farklı telefon için cam ekran koruyucu teswlim aldım kargodan, ikisi de kırık geldi.
    k3 note için olanı köşesi çatlak halde taktım kullanıyorum şu an. korumasız olmasından çizilmesinden iyidir diye. kullanımda bir etkisi yok gibi yine de.
  • Batarya Konusu : 2G : Dün sabah doldurup çıktım, şu an % 3, gece bir film izledim telefondan, arada interneti açıp kapattım. 5 buçuk saat ekran süresi.
  • adamın1i kullanıcısına yanıt
    To2c sitesinde fiyatı uygun,ayrıca yanında bol aksesuar veriyor. Ben de bir aya alıp arkadaşa getirteceğim Türkiyedeki malum yasaktan dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofistike38 -- 3 Haziran 2015; 20:14:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar %100 turkce rom sorunsuz stabil çalışıyor bilginizehttp://akilli.be/forum/konu-k3-note-root-multilanguage-rom-google-play-cwm-recovery-imei-repair
  • quote:

Orijinalden alıntı: süraka

arkadaşlar %100 turkce rom sorunsuz stabil çalışıyor bilginizehttp://akilli.be/forum/konu-k3-note-root-multilanguage-rom-google-play-cwm-recovery-imei-repair

Hangi rom ? 1520 st multilanguage olanmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

arkadaşlar %100 turkce rom sorunsuz stabil çalışıyor bilginizehttp://akilli.be/forum/konu-k3-note-root-multilanguage-rom-google-play-cwm-recovery-imei-repair

K3-NOTE_VIBEUI2.5_abroad_0603_NanJ custom rom son mesajda biraz sonra ilk mesaja eklenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süraka -- 3 Haziran 2015; 21:42:24 >

• quote:

quote:

quote:

K3-NOTE_VIBEUI2.5_abroad_0603_NanJ custom rom son mesajda biraz sonra ilk mesaja eklenir

Gordum.hangi surum o rom? Gapps yok.1511 e gore batarya si nasil? Reklam vs cikiyormu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gordum.hangi surum o rom? Gapps yok.1511 e gore batarya si nasil? Reklam vs cikiyormu?

emin değilim 1520 temelli gibi ,şarj için çok erken bir iki gin kullandıktan sonra belli olur,daha yeni yükledim bir kaç saatlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süraka -- 3 Haziran 2015; 21:48:49 >

• 1520 yi yuklicem birazdan.memnun olmazsam dedigini yuklerim

• quote:

1520 yi yuklicem birazdan.memnun olmazsam dedigini yuklerim

tavsiyem önce bunu yükle memnun kalmazsan diğerini yüklersin ,1511-12-18-20-21-22-hepsini denedim
  • quote:

quote:

tavsiyem önce bunu yükle memnun kalmazsan diğerini yüklersin ,1511-12-18-20-21-22-hepsini denedim

flash tool ile rom atamıyorum.driverikurdum vs.cwm twrp felan kurmam gerekiyormu? flash tool telefonu görmüyor?
  • arkadaşlar, telefonun şarj cihazı nasıl sizde. bendeki çok ısınıyor gibi geldi de acaba çakma falan olmasın diye şüphelendim de
  • quote:

quote:

quote:

flash tool ile rom atamıyorum.driverikurdum vs.cwm twrp felan kurmam gerekiyormu? flash tool telefonu görmüyor?

cwm -twrp den yükleniyor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

arkadaşlar, telefonun şarj cihazı nasıl sizde. bendeki çok ısınıyor gibi geldi de acaba çakma falan olmasın diye şüphelendim de

ısınması gayet normal 2000 ma sonuçta,telefon yaklaşık iki saatte şarj oluyor
  • süraka kullanıcısına yanıt
    hocam ben recoverye girdiğimdeki menü çince ve ingilizce dil seçeneği istiyor.yani o türden recovery.ondanmı olmuyor?
  • nette baktım farklı incelemelerde farklı cihazlar var. bir foto atabilir misin hocam müsait olduğun zaman.
  • telefonun hafızasına giremiyorum şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.