Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
128.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana simdi güncelleme geldi, stock recovery yükledim ama nedense biturlu güncellenmiyor
  • betacoins B kullanıcısına yanıt
    Telefon root'lumu?
  • GreatWhite kullanıcısına yanıt
    evet root
  • K3 note u esime vermistim aksam bir baktim bildirim kisminda guncelleme gorunuyor :) guncelledim su an. İlk izlenim dogal olarak degisen birsey yok gibi :) kameradan galeriye gitme sorununu duzeltmisler. Bataryaya etkisini kullandiktan sonra yazarim... Biraz kurcalayim degisik birseyler bulursam onuda yazarim...

• Root'lu telefonlar güncellenemiyor diye biliyorum. Benimkide stock rom, güncellemeyi görüyor, indiriyor ama uygulayamıyor hata veriyor.

@betacoins

• Arkadaslar guncellemeyin :)) ilk sarjda sivadi telefon. 2 saat 36 dakika ekran suresi ve kalan %5...

İlerleyen gunlerde net belli eder kendini siz kendiniz yakmayin :)))

• wanted007 W kullanıcısına yanıt
    Nasıl güncellediniz? Ben SuperSU ile unroot yaptım. Sonra update girdim, indirdi, restart ediyor sonra TWRP açılıyor. İndirdiği dosyayı bulamadım. Önceki update lerde hiç TWRP girmeden otomatik yapıyordu Root'tan dolayı mı bozuldu acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serser12

Nasıl güncellediniz? Ben SuperSU ile unroot yaptım. Sonra update girdim, indirdi, restart ediyor sonra TWRP açılıyor. İndirdiği dosyayı bulamadım. Önceki update lerde hiç TWRP girmeden otomatik yapıyordu Root'tan dolayı mı bozuldu acaba.

Muhtemelen root dan dolayi sorun yasamissindir. Ben hic root yapmadigim icin sorunsuz yukledi. Yukleyebilse de su an icin yuklemeni onermem birkac gun daha kullanayim batarya suresi cok dusukse yeniden sifirdan rom atacagim. 2.5 saat cok dusuk yahu..

Ayrica guncellemeleri orijinal recvery disinda yapmaz bilgin olsun. Twrp ile gunceleme yapamaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanted007 -- 23 Eylül 2016; 21:27:19 >
  • wanted007 W kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler Hocam. Senden haber bekliyoruz o zaman :) Bir sorum daha olacaktı TWRP ile güncellemeleri nasıl yapacağız? Direk TWRP install kısmından indirdiğimiz update zip dosyasını mı göstereceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serser12

Anladım teşekkürler Hocam. Senden haber bekliyoruz o zaman :) Bir sorum daha olacaktı TWRP ile güncellemeleri nasıl yapacağız? Direk TWRP install kısmından indirdiğimiz update zip dosyasını mı göstereceğiz?

Maalesef twrp ile orijinal rom update leri yapilamiyor. Onun icin orijinal recovery yuklenmesi sart

• Dün gece update geldi 30 mb lik yukledim kamera dan galeri sorunu düzeltilmiş, bunun haricinde değişen bir şey var mı acaba arkadaşlar
    Edit
    Açılış hızında iyileştirme var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExeCuTioN66 -- 26 Eylül 2016; 17:02:14 >
  • Dün baya uğraştım supersu ile unroot yaptım. K3 Note Manager ile stock recovery yukledim. OTA update yine de basarısız oldu. Yapabilen varsa yöntemi yazarsanız sevinirim.

• serser12 S kullanıcısına yanıt
    Rootsuz orjinal rom yuklemelisin.acilinca guncellersin

• Bizim cihazlar için siyah arka kapak alan oldumu, aliexpress'te tavsiye edebileceğiniz bir satıcı varmı?

Şeffaf silikon kılıf kullanıyorum kılıf 2 ayda sararıyor, kapak beyaz olunca çirkin görünüyor siyah olsa sararma belli olmaz
  • GreatWhite kullanıcısına yanıt
    Siyah kapaklar gayet guzel ma satin alirken yanindaki ses ve guc dugmelerinin olmasina dikkat et bazilari onsuz satiyor... kapak degistirirken o tuslari da degistirmek zorunda kaliyorsunuz..

• hasanefe10 kullanıcısına yanıt
    Rom rootsuz orjinaldi zaten. 2 kere update yaptı. Daha sonra IMEI atmak için rootladım. Şimdi tekrar unroot yaptım. K3 Note Manager programıyla Stock recovery kurdum ama nafile.
  • serser12 S kullanıcısına yanıt
    1631 rootlu flashtoolla twrp kurup bunu yukle

• hasanefe10 kullanıcısına yanıt
    HASANEFE BU ROM İYİ Mİ STABİL Mİ YANİ
  • ismailozses kullanıcısına yanıt
    bugun yukledim maxx dolby viper4 bu 3u suan calismiyor aksama bakicam ama rom iyi gibi ozellikle sarj...

• 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.