Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
128.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: redsonic

Sonunda Rom kurabildim. Double dragon a ve Bukalemun abilerime teşekkür ederim. root oldu chamelephone dan e mei değiştirdim.
    Yalnız hat ve Şebekem gitti. Şimdi ne yüklemem yada ne yapmam gerekli.

Hat ve şebeke IMEI kayıtlı olmadığından gittiyse, değiştirmeyi başardıysan gelmesi lazım.
    Chamelephon ile IMEI değiştirdikten sonra telefonu kapatıp açınca etkili oluyor. Buna dikkat ettin mi?
  • Champelephone dan yine Çin e mei numarasını girdim. Yani telefonun orijinal emei sini. Açtım ki hat geldi hemen. Şuanda telefondan yazıyorum. O yüklediğim e mei de 3596xxxxxxxx sorgulatinca Bu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir. Yazıyor acaba ondan mı gelmiyor hat. Kullanılmayan çöp telefonun e meisi olan varsa PM atabilir mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Champelephone dan yine Çin e mei numarasını girdim. Yani telefonun orijinal emei sini. Açtım ki hat geldi hemen. Şuanda telefondan yazıyorum. O yüklediğim e mei de 3596xxxxxxxx sorgulatinca Bu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir. Yazıyor acaba ondan mı gelmiyor hat. Kullanılmayan çöp telefonun e meisi olan varsa PM atabilir mi.

Evet IMEI numarası başka cihazlara kopyalandıysa tabi ki hat gelmez. Ya kullanılmayan eski bir telefonun IMEI'sini gir veya Chamelephon'da rastgele (random) IMEI üretme tuşu var ona bas, kaydet. Telefonu kapat aç. Telefon çalışır. Bu şekilde kayıtsız olduğu tesbit edilip kapatılıncaya kadar kullanırsın. Sonra tekrar ne yapacağını biliyorsun

• DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Anna Benim E mei numaralarımı başkalarına da yüklemiş anlaşılan :)) En garantisi eski bozuk bir telefonun e mei si ile değiştirip denemeliyim. Hat geliyorsa sorun etmem bir daha .

ARTIK Sayenizde bende rootlu oldum :)) işe yarar , şuda telefonunda root dan sonra olması gerek dediğiniz programlar varsa isim alabilirim kurmak için .. Herşey için yine teşekkürler abilerim 1 HAFTADIR Başınızı ağrıttım.
  • SADECE ŞARJ YAPARAK YANLIŞLIKLA USB HATA AYIKLAMA MODUNU KAPATTIM

ŞİMDİDE AÇAMIYORUM NASIL YAPABİLİRİM ACABA YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI

TEŞEKKÜRLER
  • ismailozses kullanıcısına yanıt

• Ayarlar -> Geliştirici Seçenekleri -> USB Hata Ayıklaması seçilerek aktif hale getirilebilir.
    • Eğer Geliştirici seçeneklerini ayarlar menüsünde göremiyorsanız önce Ayarlar -> Telefon Hakkında yolunu izleyerek açılan ekranda "Derleme Numarası" yazısına 7 kere tıklayın geliştirici seçenekleri aktif hale gelecektir.
    • Ayrıca telefonu bilgisayara USB kablo ile taktığınızda USB Hata Ayıklama modunda mı yoksa USB Disk olarak mı bağlanmak istediğinizi sorar.
    BUNLARIN HEPSİ ZATEN YAPILIYDI KABLO İLE PC YE BAĞLI İKEN YANLIŞLIKLA SADECE ŞARJA DOKUNDUM
    ŞİMDİ GELİŞTİRİCİ SEÇENEKLERDE USB HATA AYIKLAMA MODU SOLUK HALDE TEKRAR TIKLANMIYOR.
    SORUN BU....

TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailozses

BUNLARIN HEPSİ ZATEN YAPILIYDI KABLO İLE PC YE BAĞLI İKEN YANLIŞLIKLA SADECE ŞARJA DOKUNDUM
    ŞİMDİ GELİŞTİRİCİ SEÇENEKLERDE USB HATA AYIKLAMA MODU SOLUK HALDE TEKRAR TIKLANMIYOR.
    SORUN BU....

TEŞEKKÜRLER

İnternetten baktım şöyle diyor. İnşallah doğru anlamışımdır.

Telefonu USB kablo ile bilgisayara bağlayınca telefonun ekranında USB ikonu çıkıyor.
    Ekranı aşağı kaydır. Şöyle seçenekler çıkacak:

• Sadece şarj
    • USB depolama
    • PC Yazılım

Burada PC Yazılım'ı seç. Şimdi Ayarlar -> Geliştirici Seçenekleri -> USB Hata Ayıklaması seç bakalım oluyor mu?

• Abi konu kaynamasin diye oraya yazmadım. Sorum : ben sadece room u kurdum 891 mb lik. Kendi root lu oldu. O konuda ki supersu 2.76 zıp. olan root dosyasını kurmama gerek var mı? Ne gibi bir fark yaratır .

• quote:

Abi konu kaynamasin diye oraya yazmadım. Sorum : ben sadece room u kurdum 891 mb lik. Kendi root lu oldu. O konuda ki supersu 2.76 zıp. olan root dosyasını kurmama gerek var mı? Ne gibi bir fark yaratır .

Benim dediğim ROM'u kurduysan kendiliğinden root'ludur ve içinde SuperSU kuruludur. Ayrıca SuperSU kurmaya gerek yok. Yeni versiyonu çıkarsa sadece güncellersin.

Gerçi biliyorsundur ama yine de hatırlatayım. Root yetkisi isteyen programlara SuperSU ile yetki veriyorsun. Onun için dikkatli ol, zararlı bir uygulamaya yetki verme. İpler her zaman sende olsun.
    KABLOYU TAKINCA

Sadece şarj
    USB depolama
    PC Yazılım

BU SEÇENEKLER ÇIKMIYOR İŞİN GARİP TARAFI BU
    YAPAMADIM BİR TÜRLÜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailozses

KABLOYU TAKINCA

Sadece şarj
    USB depolama
    PC Yazılım

BU SEÇENEKLER ÇIKMIYOR İŞİN GARİP TARAFI BU
    YAPAMADIM BİR TÜRLÜ

Belki de bu tarif başka marka telefon için olabilir. Bu telefonda bu ayar kim bilir nerde...
    Bazı programlara girerken soruyor bende onaylıyorum hep :) Şuanda orda bazı yerlere giremiyorum. Mesela pro su versiyonu diyor nedir o ? Birde uygulama vs silecem mesela kökten kalksın dediklerimi ne ile silebilirim.

• quote:

Bazı programlara girerken soruyor bende onaylıyorum hep :) Şuanda orda bazı yerlere giremiyorum. Mesela pro su versiyonu diyor nedir o ? Birde uygulama vs silecem mesela kökten kalksın dediklerimi ne ile silebilirim.

Ben o kadarını bilmiyorum. Ama dikkatli olmak lazım.
  • Arkadaşlar merhaba,

K3 Note' de şuanda en son paylaşılan MM 6.0 olan romu kullanıyorum. GOOGLE Klavye ile haliyle alışmak gerekli , normal de GOOGLE PLAY STORE Türkçe klavye kullanıyorum 3-4 yıldır.

Ancak bu hafta arkadaşıma ( S4 ' kullanıyorum ) J7 2016 aldık ve dün tekrar dikkatimi çekti , buna benzer bir klavye gerekli. LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    görüntü olarak mı üzerindeki tuşlar olarak mı diyorsunuz?
    ben de samsungun klavyesini çok beğeniyorum ama google klavye de baya iyi görünüyor. görünümü bunun gibi yapabiliyorsunuz ayarlardan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İP4s' de bile ekran küçük ama klavye daha iyi.

Ben bu samsung 'da her ikisini de beğeniyorum

Birazda eski alışkanlık olsa gerek , üst model cihazların çok beğenilen uygulama-arayüz ve klavyesini rom larda görüyordum.

Cihazı ikinci el yeni aldım ve test ettiğim için alışması zaman alıyor.

Şuanda tek sıkıntı alt menü tuş ışığı :(( olmaması .. :(((((

• Türkiye'de A7000 ile gelen pilin logosu bu şekilde....

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ
  • Lenovo'ya email yolladım A7000 pil ne kadar diye, ayrıca ana konuda cihaz pil fotoğrafı ve fiyat istedim.

Kendim istanbul/m.köy merkeze de gideceğim inşallah.

EK BİLGİ ;

Bugün ikinci sim kart slotundan İNTERNET Mobil veriyi açtım ama kısa bir bilgi mesajı ve beklemeden sonra cihaz açıp kapanmaya gerek duymadan İKİNCİ hattan H/4G Sinyali ile bağlantı kurdu.

Merak edenler, görmeyenler ve yeni alanlar için güncelleme olsun istedim. Cihazın kasa içindeki sim kart slotunda 1= 2g/3g/4g yazıyordu. 2= 2G yazıyordu.

• 4-5 dolara orijinal lenovo k3/ bataryası var baktigim bir sitede. Muhammed abi birde sen fiyat araştırması yap bakalım..

• 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.