Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
128.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Silikon kılıf bende de var ama çok kaba duruyor.
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem kalibrasyon ile ugrasmadan gidin teleservice den a7000 orjinal pil alin...

Orjinal pili eskimistir buyuk ihtimalle , orjinal diye cinden getirtiilenler zaten tırt 2 aya balkabağına dönüyorlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: belmethos

Tavsiyem kalibrasyon ile ugrasmadan gidin teleservice den a7000 orjinal pil alin...

Orjinal pili eskimistir buyuk ihtimalle , orjinal diye cinden getirtiilenler zaten tırt 2 aya balkabağına dönüyorlar...

Hocam 2 tane pil elde varken üçüncüyü almak istemiyorum.Yeni sipariş ettim bir tane zaten aliexpressten, 3.500 mah mavi olandan ama orjinali kadar gitmiyor o ayrı tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    O düşüşler çakma ve adi çin pillerinin Kittim hücrelerinin ölmesinden kaynaklanıyor. Herhalde toplam 20 30 pil almışımdır Çin den 1 2 tanesi hariç hiç biri işe yaramadı.. O sizin 3500 mah diye aldığınız 2000 çıkarsa şanslısınız....

• Merhaba arkadaşlar,

DH Forum ikinci elden K3 NOTE K50 ürünü aldım. 1 yıllık ve ilk sahibinden. Sarı ekran lekeli ancak full/sorunsuz temiz bir cihaz.

Üye arkadaş ilk zamanlarda alanlardan ve PC 'den imei atmış + TWRP (2.8.6.*) yüklemiş.

Ben de @DoubleDragon dan PM'den bilgi alarak son sayfadaki yöntem ile ve paylaşılan android 6.0 Rom ile ilk yüklemeyi sorunsuz yaptım.

Twrp sorunsuz çalıştı ancak yine de PC ve internet bulunca yeni sürümü yükleyeceğim bir iki de rom test edeceğim.

LG E975/Samsung S4 kullanan birisi olarak arayüz, bildirim ışığı ve menü kısayol tuşu ışığı ilk aklıma gelen elsikler.

Pil ve ekran jelatini siparişi verip gittiği yere kadar kullanmak istiyorum.

Sorularım şunlar;

1= Bu son paylaşılan rom için KERNEL yüklemeye gerek var mı. Android N 7.0 için çalışmalar ne durumda MTK 6752 içi.

2= Google Play Store ile aynı anda bir çok seçim/indirme yapamıyorum. Tek tek seçip/yükleme bittikçe diğerini yükleyebiliyorum.

3= GM 1 ile sim kart (hot spot için bana çok gerekli) değişikliği ve 3G/2G daha iyiydi yada ben cihaza alışamadım. Cihaz sim kart slotunda 2g/3g/4g yazıyor , diğer slot sadece 2g yazıyor. GM1' de 3g her iki sim geçişler daha iyiydi.

4= Cihaz WEB BROWSER yok, opera mini yükledim ve menüye kısayol ikonu atmadı... Ancak GOOGLE PLAY STORE üzerinden AÇ diyerek aktif oluyor.

Amacım operatör hediyesi 1gb bedava interneti ev de HOT SPOT ile kullanmak.

Şuanda Pttcell 128k ve 4g bağlantım gayet iyi , cihazı banka/sosyal medya ve web için kullanacağım. + full hotspot

Bilgi için şimdi den teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 28 Ağustos 2016; 15:57:29 >

• Bendeki cihaz da 1 yıllık ve ikinci el , iki sim kart + 4g açık + tüm gün hotspot açık kullanılıyor.

Bu nedenle mecburen pil/koruyucu aksesuar satın alacağım çin internet sitelerinden,

A7000 için aksesuar uyumu %100 ise ve Teleservis bu konuda yardımcı oluyorsa iyi bir alternatif olacak.

Ancak web den orjinal cihaz içindeki pil alınamıyor mu? Hiç alan veya Çin' den sipariş verirken/gelirken yedek pil almış olanımız yok mu?

Konu altında aktif cihaz sahibi 10/15 üyenin muhakkak 1 er adet pil+aksesuara ihtiyacı vardır sonuçta diye düşünüyorum.

• quote:

O düşüşler çakma ve adi çin pillerinin Kittim hücrelerinin ölmesinden kaynaklanıyor. Herhalde toplam 20 30 pil almışımdır Çin den 1 2 tanesi hariç hiç biri işe yaramadı.. O sizin 3500 mah diye aldığınız 2000 çıkarsa şanslısınız....

2 k3 note kullandım şimdiye kadar, orjinal pillerde bir süre sonra kapasite düşüklüğü oluyor, mecburen yedek pile ihtiyaç duyuluyor.İlk yedek pilim orjinal pille birebir aynı muadil pildi, birkaç kullanımdan sonra şişti, yerine zor girmeye başladı ve kapasitesi orjinale göre yarı yarıya idi.İkinci yedek pilim önceki mesajımda da yazdığım gibi aliexpresteki 10 dolarlık kaliteli gözüken 3.500 mahlık pil.Bunda şişme falan yok ama 3000 mah orjinal pille 4 saat ekran süresi alıyorken bunda 3 saat alıyorum.Yedek pil nihayetinde ama beklenti büyüktü tabi ilk aldığımda bi 5 saat erkan süresi görürüm demiştim

Bu cihazı ben ilk aldığımda 6 saat ekran süreleri yakalamıştım, bir yılı geçince bataryanın ömrü git gide kısalıyor tabi şimdilerde 4 saat bile ekran süresi zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 28 Ağustos 2016; 16:57:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    @Bukalemun,
    ROM için KERNEL yükleme dediğiniz nedir, ne işe yarıyor?

Cihazda "web browser yok" diyorsunuz ama bu yüklediğiniz ROM, cihazla satılan yazılım değil. Özelleştirilmiş bir ROM. Bu yazılımda gereksiz bütün uygulamalar kaldırılmış. Diyeceksiniz ki web browser gereksiz mi? Gereksiz değil ama herkes telefonla gelen browseri kullanmak istemiyor. Kullanılmayan şey de gereksiz oluyor.

• Güç Tasarruf mod açık ( Pil tasarrufu ) GEEKBENCH3

• Güç Tasarruf mod açık ( Pil tasarrufu ) quandrand

• CPU Z

• Yanlış anlaşılma oldu sanırım

İkonlardan dolayı web browser 'ı ben mi bulamadım acaba dedim. Çünkü bu rom bu cihaz.içinse gömülü daha çok şeyi rahat kaldırır gibi geldi.

İlginç olan ise web browser indirdim ama o da ana menüye kısayol atmadı. Hot spot için kullandığım çok önemi yok yani.

Rom yükledikten sonra kernel flashlıyorsunuz/flashlıyorduk ben böyle biliyorum. Çünkü Gapps yükleme olsa onun nano/mikro/mini vb.. farklılık gösterebiliyor bunu seçerken dedikleriniz önemli.

Amaç ince ve özel ayarları düzenlemek/geliştirmek için eskiden samsung cihaza kernel de yüklüyordum.

Özellikle moto g de görüyorum xposed ve modül olayı var veya apple İOS için tweek paylaşımı var.

Bendeki Lg e975 'de custom rom yüklü " Sling setting " menü var baya bir faydalı.

• Geekbench 3 & Quandrand Test ( Cihazı kapatıp 5 dk. buzdolabında beklettim ve güç / pil perfomansı kapalı )

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Pilin kodu bl253 yanlış hatırlamıyorsam. Webden orjinalini bulamadım, çin sitedekilerin hepsi sahte , şahsen ben 4-5 tane aldım düşüşler , şişmeler vs vs ne ararsanız. Oraya 3500 4500 10500 de yazabilirler ama o pillerin gerçek değerleri değil. BL253 koduyla orjinal teleservice den pil alın farkı kendiniz görün. Bu arada kasa ve pil olarak a7000 aynı k3 note ile....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmethos -- 28 Ağustos 2016; 23:38:23 >
  • quote:

Pilin kodu bl253 yanlış hatırlamıyorsam. Webden orjinalini bulamadım, çin sitedekilerin hepsi sahte , şahsen ben 4-5 tane aldım düşüşler , şişmeler vs vs ne ararsanız. Oraya 3500 4500 10500 de yazabilirler ama o pillerin gerçek değerleri değil. BL253 koduyla orjinal teleservice den pil alın farkı kendiniz görün. Bu arada kasa ve pil olarak a7000 aynı k3 note ile....

Lenovo K3 Note pilin kodu BL243

Lenovo K3 Note, Türkiye'ye resmi olarak ithal edilmedi. Lenovo K3 Note ile Lenovo A7000 aynı bataryayı kullanıyorlar. Lenovo A7000 resmi olarak ithal edildiği için piyasada Lenovo A7000 bataryası bulunuyor.

Mesela;
    n11.com 'da >>> Tıklayınız <<<
    gittigidiyor.com 'da >>> Tıklayınız <<<

bulabilirsiniz. Hangisi orijinaldir, hangisi iyisidir bilemiyorum.
    Belki bunlar da Çin'den orijinal olmayan batarya getirip satıyorlardır, orasını bilemem

• Lenovo servis İstanbul/m.köy de oraya gidip (Bu hafta eksen bilgisayarın oradaydım hatta) bilgi alır ve paylaşırım.

Bugün aliexpress/dealextreme bakıp meizu m2 mini için orj. ekran ve jelatin , sonra da K3 note için aksesuar alayım.

Çok ürünü aynı anda alınca bekleme oluyor ve sorun çıkıyor. 15$ yapıp ufak bir risk ve bekleme süresine katlacağım ilk seferde.

PİL için hurda A7000 takip edeceğim sonuçta cep telefonu bu muhakkak TR'da da buluruz uzun vadede.

• DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Satılan orjinal a7000 lerin pillerinde lenovo. Logosu eğik değil daha yuvarlak karakterlerle yazılmış oluyor aklınızda bulnsun..... N11 ve gittigidiyordakiler çinden gelen çakmalar gibi gözüküyor

Logosu şöyle
    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b8/Lenovo_logo_2015.svg/2000px-Lenovo_logo_2015.svg.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmethos -- 29 Ağustos 2016; 1:15:28 >
  • Sonunda Rom kurabildim. Double dragon a ve Bukalemun abilerime teşekkür ederim. root oldu chamelephone dan e mei değiştirdim.
    Yalnız hat ve Şebekem gitti. Şimdi ne yüklemem yada ne yapmam gerekli.
  • Serviste orjinal pil ne kadar bilen varmı?
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.