Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
128.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dun nanj sürümünü yukledim.ses seviyesi daha iyi geldi bana.yani bu telefonun sesi çok az değmeyecek şekilde hemde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses konusu benim için iyi oldu aslında.
    ilk film açıp izlediğimde ses çok az demiştim ama başka film açınca diğer filmde sorun olduğunu anladım, ses yeterli geldi.

S860 ta ses aşırı fazla. En kısık düzeyde bile telefon çalarken çok yüksek geliyordu ses. kısmak da çözüm olmuyordu yani bazen. O açıdan k3 note sesi benim için ideal oldu. Sorun olacak kadar az değil diye düşünüyorum.
  • belmethos kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,,
    Anlaşılan bu kapak uyuyor. Çok pahalı sayılmazsa ek olarak alınabilir.

Tabi önce tel bi gelsinde

• arkadaşlar merhaba bende k3 aldım fakat yüklediğim romlar beni çok rahatsız etti, içinde çıkan saçma sapan uygulamalar vs. bana temiz ve %100 türkçe rom önerebilecek birisi varmı? varsa linkle birlikte cevaplarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomane07

arkadaşlar merhaba bende k3 aldım fakat yüklediğim romlar beni çok rahatsız etti, içinde çıkan saçma sapan uygulamalar vs. bana temiz ve %100 türkçe rom önerebilecek birisi varmı? varsa linkle birlikte cevaplarsa sevinirim.

hayırlı olsun,ihtiyacınız olan herşey burdahttp://akilli.be/forum/konu-k3-note-root-multilanguage-rom-google-play-cwm-recovery-imei-repair

• üç beş tane denedik en azından içlerinde en iyisi bu gibi :https://userscloud.com/9rmp65m5am4r

flash tool ile değil yalnız recovery üzerinden yükleniyor. twrp ile wipe yapıp yükleyin.

rom rootlu zaten. yüklemek için custom recovery kuracaksınız önce. twrp :https://userscloud.com/2x8m8yhimr7m

sonra romu kurup tekrar recovery üzerinden Gapps kurmanız lazım. Gapss da burada :https://userscloud.com/79xtctcg391j
    sonra da bir iki uygulama silerseniz güzel oluyor.

bir iki programı da kaldırdım root uninstaller ile. tam temiz değil yani ama en iyi çalışan bu çıktı şimdilik romlar içerisinde. bu da root uninslatterhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.free&hl=tr

linkler bu konudan alındı. daha uzun anlatım orada : K3 NOTE DETAYLI ANLATIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 6 Haziran 2015; 16:08:03 >

• Ses abartildigi kadar dusuk degil :) bu arada :).

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    ilginize teşekkürler şimdi 603 ü kurdum ve temizleyebileceklerimi temizleyeceğim geri kalanına da yapacak bişey yok anlaşılan :) bu arada almayı düşünen arkadaşlar tavsiye ederim (bir önceki telefonlarım iphone 5s- samsungs5 ve meizu mx4) bunlara kıyasla enselerinde dolaşıyor k3 (aradaki fiyat farkını da göz önünde bulundurursak enselerine tokatı yapıştırıp geçiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: badcatbad

quote:

Orijinalden alıntı: capslocksmith

quote:

Orijinalden alıntı: belmethos

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=106492686

Bu kapak cikarsa umarim dusuk ses seviyesi sorun olmaz.

benim ses kalitesine lafım yokta ses seviyesi düşük geldi bana.
    düşük geldi değil bayağı düşük.
    p780 vardı 2 aydır elimde. ses seviyesi çok iyiydi.
    k3 note ses kalitesini beğendim fakat ses seviyesini beğenmedim.
    tek eksisi bu bence.
    batarya fena değil, 5.5 inch ekrana sahip telefon 1 tam günü çıkarıyorsa zaten başarılı demektir.
    p780, 65 saati görüyordu mübarek telefon :) (9 saat civarı ekran süresi ile)

Hoparlör ses seviyesini değiştirebiliyorsunuz Mobile uncle tool ile rootlu telefonlarda. P780 ni son seste kullanamıyorum zaten yıkıyor ortalığı :)

TELEFON SES SEVİYELERİNİ YÜKSELTMEK
    Öncelikle telefonunuzun rootlu olmalı. Mobile uncle tools yükleyere yapabilirsin. Programı açtıktan sonra, sırasıyla
    1)engineer mode
    2)Sağa sürükleyerek hardware testing
    3)Audio
    4)normal mode
    5)loud speaker modu seç
    6)max vol değerini yükselt 0~160 arası diyor 150 üstünü tavsiye etmem hoparlöre zarar verebilir. 145 idealdir. 152 olarak ayarlanmıştı bende çok fazla geldiğinden düşürmüştüm.

Bu adımlar arka hoparlör için tabi, kulaklı için Headset mode, kulak höparlörü için Headset_Loudspeaker modu seçmelisin. Bu adımlar için herbirini değerleri daha düşük olacaktır. 10'ar 10'ar artırarak ses seviyesini deniyebilirsiniz.

hoparlöre zarar verir diye uraşmadım ses ayarlarıyla.
    ama azcık arttırmak zarar vermez umarım.

• capslocksmith C kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle son seviyeye getirmek lazim. Olduğu kadar idare edin hocam. Hoparlor patlayabilir, o risk alinmaz.

Eğer zil sesi ise problem yuksek sesli bi ses indirip ayarla ya bilirsiniz.

• malumyerden alan arkadaşlar 2 parça da gelen ürünün orjinal kutusu geldimi acaba ??
  • Arkadaslar,cihazi 1 haftadir esim kullaniyor.pil yavas yavas oturuyor.bugun 5 saat ekran suresi gordum ilk defa.ama cihazda en fazla pili islemci harciyor %50 oraninda.bunu nasil cozeriz rom yuklemeden.1511 stock rom var ustunde.

• quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

Arkadaslar,cihazi 1 haftadir esim kullaniyor.pil yavas yavas oturuyor.bugun 5 saat ekran suresi gordum ilk defa.ama cihazda en fazla pili islemci harciyor %50 oraninda.bunu nasil cozeriz rom yuklemeden.1511 stock rom var ustunde.

Screenshot atarmisin bakalım bi.bende şuan %3.5 CPU gorinuyor

• Bendeki durum bu.nanj ROM yuklu
     LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ
  • pretty34 P kullanıcısına yanıt
    bende de 1512 mi var en cok pili cpu yemis. Nanj iyi derseniz bari kuralim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmethos -- 6 Haziran 2015; 22:16:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: belmethos

bende de 1512 mi var en cok pili cpu yemis. Nanj iyi derseniz bari kuralim ...

Nanj iyi hocam.onu kurun

• quote:

Orijinalden alıntı: ottomane07

ilginize teşekkürler şimdi 603 ü kurdum ve temizleyebileceklerimi temizleyeceğim geri kalanına da yapacak bişey yok anlaşılan :) bu arada almayı düşünen arkadaşlar tavsiye ederim (bir önceki telefonlarım iphone 5s- samsungs5 ve meizu mx4) bunlara kıyasla enselerinde dolaşıyor k3 (aradaki fiyat farkını da göz önünde bulundurursak enselerine tokatı yapıştırıp geçiyor :)

sen bütün popüler telefonları bir çırpıda silmişsin,umarın öyledir diyelim..
  • Güç yöneticisinden pil tasarruf modu ve ekran ve GPU tasarruf modunu aktif edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die_caprio -- 6 Haziran 2015; 22:29:51 >
  • die_caprio kullanıcısına yanıt
    Factory resetle mi kurdunuz, dirty flash yapilabilir mi acaba 1512 nin ustune?

Nanj in ozellikleri nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj %2 ve 5 saat ekran suresi.ekran parlaklık full ve otomatik te tikli.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.