Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
128.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eski bir rom kurup , superuser ile root attım ,inşallah romda sıkıntı yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt_Kaya -- 1 Haziran 2017; 13:43:36 >
  • 06ensar kullanıcısına yanıt
    magisk te root yetkisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanefe10 -- 1 Haziran 2017; 11:41:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Telefona yüklemek için güzel bir ROM arıyordum. Sizin mesajınızı gördüm. Siz yüklediğinize göre bilirsiniz. Bu ROM nasıl, düzgün çalışıyor mu, tavsiye eder misiniz?

forum.xda-developers'a baktım. Bu ROM'un yeni versiyonu çıkmış.

quote:

Ressurection Remix 5.8.3 - Stable 2

Changelog
    Build [7.1.2] 28/05/2017-Stable 2
    Fixed GPS.
    Ported the MTK Engineering mode app from stock.(Added the app and supporting libs.The app still can fail in some functionality as it needs a lot of MTK-specific APIs to be implemented/ported).
    Fixed Flash light turning off when screen is off.
    Media codecs : Added ffmpeg codecs dependency(fixes HW decoding for mkv format videos. Tested with few mkv format videos. Seems OK. Yet Need to confirm).
    Added power HAL.
    Overlays : Adjusted brightness values and much more...

• Evet stabil 2 çıkmış

Ben bankacilik ve sosyal medya uygulaması çok kullanıyorum. Bu nedenle de konu canlansın diye hazır elim deymişken telefonumdaki twrp/Cmw ile uyumlu romları hızlıca ekleyeyim diyorum.

Bir önceki rom dan çok memnundum, hot spot yapmıyor ve flaş ışık açıksa kamera donuyordu.

Bu yüklediğim rom da kamera sorunsuz ( htc kamera ve dolby atmos da flash ladım )

Hot spot ' u daha test edemedim çünkü internet paketim yok. Sim kart degiştirmem gerekli. Eğerki dokunarak ekranı uyutup-uyandırma önemli değilse şuanda güzel bir rom.

Bir kaç gün rom test edip aklıma yatan birine yerleşeceğim kısmetse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 1 Haziran 2017; 15:53:20 >

• https://www.needrom.com/download/android-ice-cold-project-12-1/

Title: Android Ice Cold Project – 12.1
    Listed: 05/29/2017 1:49 pm
    ROM Version: 7.1.2
     LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

•  LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Hangi ROM'a karar verirsen bizi de haberdar edersen memnun olurum. Çünkü ben de ROM arayışındayım.

Bir de unutmadan sorayım. Bankacılık uygulaması kullanıyorum deyince aklıma geldi. Bu ROM'ların içinde zararlı yazılım (trojan, malware,... vs) koymuş olabilirler mi?

Çok iyi bilmiyorum ama bu ROM'ları github üzerinde açık kaynak olarak geliştiriyorlar. Yani hangi dosyaları kullandıkları açık olarak görülüyor. Yoksa yanılıyor muyum? Bir hinlik var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

https://www.needrom.com/download/android-ice-cold-project-12-1/

Title: Android Ice Cold Project – 12.1
    Listed: 05/29/2017 1:49 pm
    ROM Version: 7.1.2
     LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

Ben bu sürüm romlara adway,blacmart vb.apk ları kuruyorum ama bir türlü uygulamalar açılmıyor root luda olsa..deneyen varmı acaba bu apk uygulamaları..

• DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Linkteki stable 2 ROM ' u da yükledim . herşey aynı ve sorun yok.

5 rom denedim 3 ' ü hata verdi sadece 2 sini test edebildim,

Orjinal romlardakileri saymazsak elbette custom romlarda da sorun vardir , pek bunu teyit edecek yeterli bilgiye sahip degilim ama araştırırım istiyorsanız.

7 yıldır ortalama hic orjinal romlu cihazda pek kullanmadım :))

Güvenlik ve giris cikis smslerini kontrol ediyorum mecburen.

• Bu rom da Magisk v12.0 yüklü geldi.

Bu dediğin . apk larıda yüklemedigim icin hic bilmiyorum.

Google play de ne varsa gerekli kullanıyorum.

Bu arada ALINTI yada Cevapla yaparken SS leri de almazsan iyi olur , mobilden girenler için sıkıntı.

Saygılar.

• root lu telefona flashtool ile yeni rom yüklerken ,root silinir mi kalır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ze_mahşer

root lu telefona flashtool ile yeni rom yüklerken ,root silinir mi kalır mı?

Ben yükledim, root silindi. Demek ki; yüklediğin ROM kendinden root'lu değilse siliniyor.
    android 6.0 üstü kendinden root lu bir rom var mı bildiğiniz , root problemi yaşadığımdan farklı romlar denedim şuan kullandığım 5.0 ve bazı eksiklikler var ve şarjda çabuk bitiyor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ze_mahşer

android 6.0 üstü kendinden root lu bir rom var mı bildiğiniz , root problemi yaşadığımdan farklı romlar denedim şuan kullandığım 5.0 ve bazı eksiklikler var ve şarjda çabuk bitiyor gibi

Yeni ROM'ların hiç birinde kendinden root'lu görmedim. Nasıl root problemi yaşıyorsunuz? Bilen arkadaşlar yardımcı olurlar.

Ben de root işlerini fazla bilmiyorum. Bugün yeni ROM yüklemeyi düşünüyorum. Bakalım root işini halledebilecek miyim?
    Üstteki mesajlarda da yazdım zaten , romu kurduktan sonra root atmaya çalışıyorum fakat telefon brick oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Bu rom da Magisk v12.0 yüklü geldi.

Bu dediğin . apk larıda yüklemedigim icin hic bilmiyorum.

Google play de ne varsa gerekli kullanıyorum.

Bu arada ALINTI yada Cevapla yaparken SS leri de almazsan iyi olur , mobilden girenler için sıkıntı.

Saygılar.

Ressurection Remix 5.8.3 -Stable 2 kurdum. Magisk kurulu geldi. Galiba bu program cihazı root ediyor. Fakat programların erişim yetkisi nasıl kontrol ediliyor? Bunun yanına root yetkilerini kontrol eden (SuperSU gibi) bir program mı kurmak gerekiyor yoksa Magisk'te bir ayar mı var?

Mesela root yetkisi gerektiren Chamelephon kurdum. Kimseden izin almadan çalıştı. Her kafasına esen böyle ben root'um diye ortalıkta gezerse ipin ucu kaçar.

Edit: Magisk içinde Ayarlar > Yetkili Kullanıcı Erişimi > Uygulamalar ve ADB yaparak ayarlanıyor.
    Fakat Chamelephon düzgün çalışmadı. Her iki IMEI'yi de sildi. "Null" yaptı. Bir türlü düzgün çalıştıramadım, olmadı. Çok uğraşmadan Orijinal S433 Stock ROM'a döndüm.

@ze_mahşer
    Yukarıdaki root'la ilgili mesajını görmemiştim. Şimdi okudum. Orijinal S433 Stock ROM'u ben Magisk ile root'ladım. Magisk'i SD karta attım. Telefonu TWRP ile başlattım. Magisk'i kurdum. Telefonu normal açtıktan sonra Play Store harici uygulama yüklemeye izin vererek Magisk'in apk'sını kurdum. Çünkü Magisk Play Store'den kaldırılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoubleDragon -- 4 Haziran 2017; 1:9:8 >

teşekkürler hocam bilgi için , Pacblitz v1.0 buldum onu kurdum şimdi de root da atıldı sadece hafif bir kasma var başka da sıkıntı yok, bu romu kaldırırsam magisk ile stock romu bir kez daha deneyeceğim,
  • bu 7.1.x üst romları hangi uygulama ile root yapıyoruz ve nereden indirebiliriz..?
  • orjinal stock romu kurdum fakat telefon kendi hafızasını görmüyor , ekran görüntüsü alamıyorum ya da whatsapp dan gelenleri indiremiyorum fakat playden bir sürü uygulama indirdim acaba sorun nedir , nasıl çözerim?
    -Ayarlardan depolama ve usb ye girdiğimde 11.3 lük alanın 2,44 ü kullanılıyor diyor ,alt kısmında sd de kullanılan alanıda gösteriyor
    -Farklı dosya yöneticileri telefonun belleğinin olması gereken kısmı yok
    - pc ye bağladığımda da sd kart gözüküyor ,telefon belleğ gözükmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt_Kaya -- 6 Haziran 2017; 5:34:28 >
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.