Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
128.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim telefon gümrüğe takılı kalacak büyük ihtimalle zira ukime göndermişler,ama bu ödediğimiz ücreti nasıl geri alabilirzki bu konuda yapılması gereken işlem ne olmalıdır..ben ebay dan alışveriş yapmıştım.
  • gümrük işleri seçim öncesi yumuşamış gibi geldi bana. seçim sonrası sıkılaşırsa bir ay önce geçen kargoların çoğu takılır.

ben alacağımı aldım, bir iki sene daha k3 ü değiştirmeden kullanmayı düşünüyorum.
  • hidrojeo H kullanıcısına yanıt
    Hangi satıcıdan aldınız hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

gümrük işleri seçim öncesi yumuşamış gibi geldi bana. seçim sonrası sıkılaşırsa bir ay önce geçen kargoların çoğu takılır.

ben alacağımı aldım, bir iki sene daha k3 ü değiştirmeden kullanmayı düşünüyorum.

Günrük seçim öncesi ticaretin halkın bazı ihtiyaçlarını bu şekilde temin etmesine ekonomik gelşim süresince hükümet tarafından göz yumuluyordu..artık bu istikrar asla bir önceki dönem gibi olmaz ne yazıkki..işte bizde böyle bir zamana denk geldik..

• quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

quote:

gümrük işleri seçim öncesi yumuşamış gibi geldi bana. seçim sonrası sıkılaşırsa bir ay önce geçen kargoların çoğu takılır.

Günrük seçim öncesi ticaretin halkın bazı ihtiyaçlarını bu şekilde temin etmesine ekonomik gelşim süresince hükümet tarafından göz yumuluyordu..artık bu istikrar asla bir önceki dönem gibi olmaz ne yazıkki..işte bizde böyle bir zamana denk geldik..

Hocam bu kanıya nasıl ve nerden vardınız anlayamadım. Gümrük işi şans işi, aynı yerden sipariş verenlerin kimisi geliyor kimisi takılıyordu. Tamamen o anki memurun dikkatine kalmış. PTT görevlileri bile bıkmış Çinden gelen kargolardan, o yüzden bu kadar sıkı denetim yok.

İkincisi ebay sanırım ürün fiyatını düşü göstermiyo neyse o. O yüzdenden takılmış olabilir.

Üçüncü olarak durumunuza gelrsek. Takıldıysa sizi çağırmaları lazım gider görürsünüz yasaklı olduğundan geri gider, satıcıyla görüşüp geri ödeme yapmasını isteyebilirsiniz. Aslında en mantıklısı almadan bu konuşmayı yapmak. Ben öyle yaptım satıcı da takılırsa geri ödeme yaparım dedi. Bazem UKIM e de gitse geçebiliyor ümit kesmemek lazım.

• Yarin ins bisey olmassa geekbuyingden aliyorum cihazi 165.50 dolardan
    Simdi cihaz geldiginde ilk sayfadaki yontemle imei degistik tamam

Onun disinda hangi rom iyi hangisinde sarj cok gidiyor sesi nasil arttiriz vs vs durumlari madde halinde yazip konu sahibine soyleyip ekleyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: badcatbad

quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

quote:

Hocam bu kanıya nasıl ve nerden vardınız anlayamadım. Gümrük işi şans işi, aynı yerden sipariş verenlerin kimisi geliyor kimisi takılıyordu. Tamamen o anki memurun dikkatine kalmış. PTT görevlileri bile bıkmış Çinden gelen kargolardan, o yüzden bu kadar sıkı denetim yok.

İkincisi ebay sanırım ürün fiyatını düşü göstermiyo neyse o. O yüzdenden takılmış olabilir.

Üçüncü olarak durumunuza gelrsek. Takıldıysa sizi çağırmaları lazım gider görürsünüz yasaklı olduğundan geri gider, satıcıyla görüşüp geri ödeme yapmasını isteyebilirsiniz. Aslında en mantıklısı almadan bu konuşmayı yapmak. Ben öyle yaptım satıcı da takılırsa geri ödeme yaparım dedi. Bazem UKIM e de gitse geçebiliyor ümit kesmemek lazım.

eğerki cep telefonu zaten yasaklı bir ürün olduğundan çağırmazlar hemen iade işlemi başlatıp geri gönderebilirler.normal yasaklanmış bir ürün olmasa gümrüğe tabi tutup o zaman çağırabilirlerdi.ama umarım dediğiniz gibi normal bir geçişte yapabilirler..inşaAllah..zaten yarım yamalak ingilizcemizlede satıcıya durumu anlatmak hayli zor olacak gibi..daha önceki getirttiklerimde hiç sorun olmamıştı hatta adamlar paketi kapıya bırakıp gitmişler kimseyi bile aramamışlar.sanırım bu sefer gümrük seçimden sonra normal işleve geçti gibi..

not: satıcıya mesaj yazdım adam yapmayın etmeyin niye gümrüğe takılsın biz ürünü çok düşük 40 dolardan gösterdik dedi..hatta adam bizim tr işlemini bile göstrdi..eğer yinede aksi bir durum olursa gümrüğe takılma gibi benden birde belge filan istedi yardımcı olurum yinede dedi bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 10 Haziran 2015; 4:41:12 >

• Root gerektirmeyen sanırım SN writer var IMEI için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 10 Haziran 2015; 2:44:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

İspanyollardan burayı takip ediyorlar.bizim bu konunun linkini vermişler nanj ROM icin

Pek çok site aslında Akıllı Be! forumundaki konuyu takip ediyor en başta rusların 4pda sitesi geliyor onu polonyalıların android.com.pl sitesi ve yunanların myphone.gr sitesi takip ediyor

Dipnot: At yarışı anlatır gibi olmuş
  • capslocksmith C kullanıcısına yanıt
    P780 den geçtiysen ömür boyu alışamazsın nafile.bende s860 var güya pili aynı ama aynı gitmiyor.p780 le akıllı kılıf kullanabiliyorsun ve daha sağlam.tek sıkıntısı dahili hafıza yok p780de.4gb lık modelini kullandım 1,5 sene.

• Arkadaşlar gümrüğe takılıp takılmadığını nerden anlıyoruz. Ptt gönderi sorgulamada çıkıyor mu? Ben sipariş geçeli 19 gün oldu ayın 27 sinde çinden çıkmış. Ama hala haber yok. Satıcı iki parça halinde gönderiyor. Aksesuarlar geldi telefon gelmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rigobert_42

Arkadaşlar gümrüğe takılıp takılmadığını nerden anlıyoruz. Ptt gönderi sorgulamada çıkıyor mu? Ben sipariş geçeli 19 gün oldu ayın 27 sinde çinden çıkmış. Ama hala haber yok. Satıcı iki parça halinde gönderiyor. Aksesuarlar geldi telefon gelmedi

Alidenmi aldiniz hocam baska yer mi

Ben geekbuyingden alicam bugun secimden turkiye yapinca onlar isini biliyor dedi forumdan bir abi 3 haftada geliyormus aliex helenden sonra almak istemiyorum aeden

• rigobert_42 kullanıcısına yanıt
    Ayni durum bendede var. Telefon hala giriş yapmadı.

• 2 parça yollayan bende ordan aldım telefon bugün geldi birini çin postdan diğer aksesuarlar singapur postdan yolluyor singapur çok geç geliyor hayırlısı bakalım..size verilen takip numarasını ptt online işlemler kargo takipten bakın Türkiyedeyse tüm detayı yazar..yurt dışındaysa sadece geldiği kargoyu yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cografik -- 10 Haziran 2015; 13:55:07 >
  • Arkadaşlar gümrük ve satıcılar ilgili yorumları pmden yapmanızı rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter_06

Arkadaşlar gümrük ve satıcılar ilgili yorumları pmden yapmanızı rica ediyorum.

Çok haklısın..

• quote:

Orijinalden alıntı: rigobert_42

Arkadaşlar gümrüğe takılıp takılmadığını nerden anlıyoruz. Ptt gönderi sorgulamada çıkıyor mu? Ben sipariş geçeli 19 gün oldu ayın 27 sinde çinden çıkmış. Ama hala haber yok. Satıcı iki parça halinde gönderiyor. Aksesuarlar geldi telefon gelmedi

Kargo takibinde "ptt ukim " görürsen bil ki gumruge takılır.

• arkadaşlar ben ekran görüntüsü alamıyorum, alabilen varmı? ekran görüntüsünü alabiliyorsanız nasıl? :) sorun bende mi telefonda mı
  • arkadaşlar satıcı ürünü kargo yaptı parça parça olarak bugün şöyle bir şey yazmış tam anlayamadım yardımlarınızı rica ediyorum

hello friend, your phone we have test good before send accessory parts completely , please record your phone imei number was
    11111111111111111
    with this imei number it would be 1 year warranty in our company, thank you.(For turkey country need to change Imei number need to solve by yourself, imei number problems will not being including dispute or afte sale)
    When you choose the system in your country language, maybe some menu options still display in english.Pls attention,this is normal things happen in many phone, it is also not including in the dispute or after sale, if you cant accepted, please dont order, thank you.
    Very Important notice, if you dont know how to install rom, please dont update the phone when system atomic remind, recently lenovo company lock, once you update the phone, it will no multiple language and no google player, and for long distance we cant help you only return back the phone, but shipping fee buyer need pay, and it will not belong to dispute service, thank you for understand.

• Arkadaş tuş ışığıyla sorunu nedir bu lenovonun neden koymaz telefonlarına şu zımbırtıyı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 10 Haziran 2015; 20:42:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.