Şimdi Ara

Lenovo, 'Katil Note' dediği K7 Note'un teaser'ını yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lenovo, 'Katil Note' dediği K7 Note'un teaser'ını yayınladı

Lenovo, "Killer Note" (Katil Note) olarak nitelendirdiği yeni K7 Note marka akıllı telefonuyla ilgili bir teaser yayınladı. Şirketin kısa süre içinde tanıtmayı planladığı cihazı görmek için çok uzun süre beklemek zorunda kalmayacağız.

Çinli teknoloji devi, Facebook sayfasındaki paylaşımda, Lenovo K7 Note olduğuna inanılan akıllı telefonun oyunu değiştireceğini söyledi. Ancak bugüne kadar akıllı telefonla ilgili hiçbir somut bilgi sızdırılmış değil.

Bu arada geçen yılki Lenovo K6 Note'un 1080x1920 piksel (401 ppi) çözünürlüklü 5.5 inç Full HD IPS LCD ekran, Qualcomm Snapdragon 430 işlemci ve Android Marshmallow işletim sistemi ile piyasaya çıktığını belirtelim.

Ayrıca Bkz.Apple'a 506 milyon dolarlık patent ihlali cezası
    Cihaz aynı zamanda 32GB depolama alanı (microSD kart ile 128GB'a kadar genişletilebilir) ve 3GB/4GB RAM ile donatılmıştı. Ayrıca çift LED flaşlı 16MP ana kamera, sabit odaklı 8MP ön kamera ve 4000mAh pil gibi özellikleri vardı.

• snapdragon 430 ve katil
  • ben note a note demem kalemi oladıkça ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar ellerindekinin kiymetini bilmiyor Lenovo ZUK 10 numara telefon ama yazilim ve kamerasi tatil donusu aceleden eklemisler gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 26 Temmuz 2017; 20:08:58 >
  • bunlar önce söz veripte nougat vermedikleri k5 k5 plus k5 note ve a7010 gibi modellerine önce güncelleme versinler.katilmişmiş..umarım batarsınız birdaha lenovomu tövbe.

• Lenovo almayın aldırmayın. Yazılım konusunda berbatlar pişman olursunuz

• bataryası ıcın p1 pro aldım yaklasık 8 aydır kullanıyorum memnunum,abuk sabuk seyler yapmadı.Kaldıkı bundan oncekı 3 telefonum arayuzunun stabıllıgı ıle meshur sony xperıa serısınden ıdı,lenovo f-p acısından guzel cıhazlar yapıyor.Sahsı fıkrım asus-huaweı-lenovo segmentınde lenovo en ıyı tercıh orta segmentde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatalrhymex

Lenovo almayın aldırmayın. Yazılım konusunda berbatlar pişman olursunuz

Kışın vibeshot z90 modelini kullanmıştım.. Sd 615 işlemcili, aynı işlemcili htc m8s vardı. Htc de gram kasma ya?amazken lenovo da takılmalar çok yaşadım aldıktan çok değil 20 gün sonra da zararına sattım.. Bir daha lenovo mu asla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patlayarak can alan Note serisine ithafen yeni Katil Note geliyor slogani pek olmamis bence
  • Kalem yoksa neyin katili ki bu

• Andrioid sürümünü okuyan var mı ? Bunlar neyin kafasını yaşıyor.

• Anlamadığım tek bir şey var,

bu Lenovo demiyor muydu mobil kısmı moto ile birleştirdik. Moto bize ivme kattı Moto ile devam diye.

Yok illa ki tüketicinin kafasını karıştıracak.

Desene şuna Moto M2 diye. M çok satmıştı hem bu orta üst seviye donanımla en güzel Moto M serisinin yeni ürünü olurdu.

Ama yılda 24123413 telefon tanıtma politikası her zaman daha üste çıkıyor bunlarda. Sonra ühü ühü ühü neden zarar ediyoruz bu kadar derler. Sony işi çözen tek firma. Çok telefon = çok maliyet = çok zarar denklemini algılayan bir Sony kaldığı için. Apple bile yakında bozabilir kendini. 2 modele eyvallah dedik şimdi yılda 3'e çıkıyorlar. Eğer 5'i bulursa ileriye doğru Apple'da da sıkıntılar baş göstermiş demektir.

İyi ki bir Sony düzeltti de kendini 5 6 modele düşürdü telefon sayısını. O da böyle yapmasaydı iyice yanmıştık.

Şimdi bir de CAVA çıktı başımıza. İsimde özgün olamamak bu Çinlilerin kaderi sanırsam.

Nokia AVA da tam olmasa da benzer işlev görüyor ikisi de kısmen sanal asistan AVA kurumsal odaklı.

ayrıca isim tam bu haliyle Java'yı çağrıştırıyor. Bu konuda da tebrikler lenovo.

Pardon hello Lenoto.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 27 Temmuz 2017; 0:33:25 >

• yasinadin kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle...

• Arkadaşım K5 Note aldı rezil bir telefon olduğunu söylemişti sonra telefon kapanmış bir daha açılmamış K5 Noteyi Huawei P9 Lite ile değiştirdi şuan çok memnun.

• kalem olmadıktan sonra boşuna böyle büyük konuşmasınlar
  • SD430 katili bırak çöpcü olamaz :)

• Zuk edge gibi birşey olur umarım...
  • Beyni olmayıp fikri olanlar gelmiş yine. Geçen seneki modelde kullanılan snapdragon 430'un yeni modelde kullanıldığını sanıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 27 Temmuz 2017; 11:10:7 >
  • 5.5' telefon yapan ismini note koyuyor :) K6 Note, Meizu Note, Redmi Note ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatalrhymex

Lenovo almayın aldırmayın. Yazılım konusunda berbatlar pişman olursunuz

20 aydır P70 kullanan birisi olarak yorumuna sonuna kadar katılıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.