arkadaşın usbden almıştım formatı D ye attım komple dosyayı ordan girip atıyodum diğer türlü cdye yazdırmadım olmadı arkadaştan alıcam flash belleği ordan atmayı denicem
MaryseOuellet
kullanıcısına yanıt
direkt usb den at formatı dene yeni windows yukle bakim olması lazım bendede olmustu windowsu yeniden kurdum
ozdeokO
kullanıcısına yanıt
win vistadan o kadar bıkmıştımki 7 ye geçtim bu gidişle 7 dende soğudum ama yinede 32 bit atcam 64 biti sevmedim :D galiba sorun ya psu'da ya monitörde baktım format olmuyo vercem monitörü servise
MaryseOuellet
kullanıcısına yanıt
bence 32 bit atma suan 32 biti çalıstıracak program bile yok 32 bit devri bitti. 64 bit at bide win 7 ye devam et pc yi tv ye baglayıp denemeni tavsiye ederim. eger görüntü varsa sorun monitördedir.
ozdeokO
kullanıcısına yanıt
aslında olabilir 102 ekran plazma tv var ona bi takıp denicem yarın saol ilgilendiğin için :)
MaryseOuellet
kullanıcısına yanıt
önemli degil denedinmi bak bakim olucakmı
ozdeokO
kullanıcısına yanıt
yok denedim yine aynı ekran kartını devre dışı bırakıp kaldırmadan girmiyor normal windowsa bugün net cafede pc tamiri yapan abiye götürdüm işlemci pervanesinin dişleri kırıktı onu değiştirdi bios pili bitmişti onu değiştirdi bana kalırsa monitörde ve ya psuda sorun driverleri kaldırıp tekrar yüklemeye çalışcam bakalım olcakmı oda olmazsa format denicem :(
MaryseOuellet
kullanıcısına yanıt
bence sen hiç ugrasma pcye format at tertemiz kurulum yap driverları yukle tamam en iyi yol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme