Şimdi Ara

lenovo laptop ekran ısıgı kayboldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    arkadaşın usbden almıştım formatı D ye attım komple dosyayı ordan girip atıyodum diğer türlü cdye yazdırmadım olmadı arkadaştan alıcam flash belleği ordan atmayı denicem
  • MaryseOuellet kullanıcısına yanıt
    direkt usb den at formatı dene yeni windows yukle bakim olması lazım
    bendede olmustu windowsu yeniden kurdum
  • ozdeok O kullanıcısına yanıt
    win vistadan o kadar bıkmıştımki 7 ye geçtim bu gidişle 7 dende soğudum ama yinede 32 bit atcam 64 biti sevmedim :D galiba sorun ya psu'da ya monitörde baktım format olmuyo vercem monitörü servise
    bence 32 bit atma suan 32 biti çalıstıracak program bile yok 32 bit devri bitti. 64 bit at bide win 7 ye devam et
    pc yi tv ye baglayıp denemeni tavsiye ederim. eger görüntü varsa sorun monitördedir.
    aslında olabilir 102 ekran plazma tv var ona bi takıp denicem yarın saol ilgilendiğin için :)
    önemli degil denedinmi bak bakim olucakmı
    yok denedim yine aynı ekran kartını devre dışı bırakıp kaldırmadan girmiyor normal windowsa bugün net cafede pc tamiri yapan abiye götürdüm işlemci pervanesinin dişleri kırıktı onu değiştirdi bios pili bitmişti onu değiştirdi bana kalırsa monitörde ve ya psuda sorun driverleri kaldırıp tekrar yüklemeye çalışcam bakalım olcakmı oda olmazsa format denicem :(
    bence sen hiç ugrasma pcye format at tertemiz kurulum yap driverları yukle tamam en iyi yol
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.