Bildirim
lenovo laptop ekran ısıgı kayboldu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
%90 Ekrandan yapıyor. Ekranın değişmesi gerek. -
sızce ekran fıyatları ne kadardır yardımınız ıcın tesekkurler -
Ekran parlaklık ayarlarını değiştirebiliyor musunuz? Parlaklık ayarlarıyla oynayıp deneyin derim. Benim laptop yere düşmüş ekranın bir kısmında boya akmıştı 160 liraya değiştirtmiştim. -
Monitöre para vermeden. Bir format atıp sorunun devam edip etmediğini kontrol etmeni tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: 7gün25saat
Ekran parlaklık ayarlarını değiştirebiliyor musunuz? Parlaklık ayarlarıyla oynayıp deneyin derim. Benim laptop yere düşmüş ekranın bir kısmında boya akmıştı 160 liraya değiştirtmiştim. -
arkadaslar evet laptobum yere düsmüştü. Ama calısıyodu format attım olmadı tv ye baglıyorum calışıyo pc ekranında fenerle bakınca gorunuyoquote:
Orijinalden alıntı: cagdas70
Monitöre para vermeden. Bir format atıp sorunun devam edip etmediğini kontrol etmeni tavsiye ederim.
Alıntıları Göster
sizce bu ekrandanmıdır. -
Laptopun LVDS dediğimiz LCD kablosu lcd arkasından ya da anakart üzerinden yuvadan gevşemiştir.Eğer teknik bilgin var ise lcd paneli sök ve arkadaki lcd kablosunu oturttur.Sorun düzelecektir. -
Yazılım ile düzelmeyen bir problemse ve bilgisayarın eski bir ürünse inverter arızalanmış olabilir 50 60 tl ye değiştirtebilirsinquote:
Orijinalden alıntı: agndz08
Laptopun LVDS dediğimiz LCD kablosu lcd arkasından ya da anakart üzerinden yuvadan gevşemiştir.Eğer teknik bilgin var ise lcd paneli sök ve arkadaki lcd kablosunu oturttur.Sorun düzelecektir. -
Aygit yoneticisine gir
Intel hd graphics ayarlarini eski surucuye geri don seklinde ayarla -
maalesef teknik bilgim yok o kadar. Mecbur goturucegiz bilgisayarcıya -
demiş olduugun yontemi daha onceden denedim ama olmuyo ekran gitti herhalde -
quote:
Orijinalden alıntı: agndz08
Laptopun LVDS dediğimiz LCD kablosu lcd arkasından ya da anakart üzerinden yuvadan gevşemiştir.Eğer teknik bilgin var ise lcd paneli sök ve arkadaki lcd kablosunu oturttur.Sorun düzelecektir.
peki bu yöntemi bilgisayarcılar ne kadara yaparlar -
Bilgisayar yeni ise yani tahmini 4-5 sene öncesine ait değilse inverter yoktur yukarda arkadaşın bahsettiği gibi olay söz konusu olmayabilir yeni nesil notebooklarda sdece lvds kablosu var. o kablo zarar görmemiş sadece yerinden çıkmış ise el işçiliği alırlar yok kablo arızalıysa KABLO 30 TL civarı bişey işçilik dahil 60-70 arası bulur -
aynen laptop daha yeni 1 senelik
neyse sagolun arkadaslar cevablarınız için yarın götürücem zaten ne kadar isteyecekler bakıcam -
-
Driver la alakası yok senin pc masaüstümü -
aynen masaüstü her siteye baktım bu hata ile ilgili driver booster driver sweeper windows update sfc / scannow chkdsk hiç biri olmuyo güvenli modda ekran kartımı devre dışı bırakmadan kaldırmadan girmiyo windowsa açılıştada beko yazısı yok kara bi ekran sonra windows başlatılıyorda kaldıktan sonra bu mavi ekranı veriyo kafayı yicem :( -
sitelerde mavi ekranarızası hakkında bir cok bilgi var onlara bakmanı tavsiye ederim pc yi baslangıc onarımı yap bi dene bence olmazsa format at -
ah keşke olsa başlangıç onarmada 0xc000000F hatası veriyo format atcağım sırada yeniden başlayınca görüntü gidiyo monitörde otomatik yazıyo sonra sen sağ ben selamet aradan 2 3 dk geçiyo pc restart atıyo elimde vista home basic cdsi var onlada onarma yapamıyorum win 7 ult 64 bit kullandığım için -
neyden format atıyosun
Benzer içerikler
- exiting pxe rom
- iki modemi birbirine bağlamak
- denetim masası kısayolu
- bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan
- intel uhd graphics 620
- 0xc00007b hatası çözümü
- laptop menteşe tamiri
- silinen dosyaları geri getirme
- root kaldırma
- dlss nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X