Arkadaşlar Lenovolara bakıyorum. 2000 TL ye kadar bir bütçem var. Çok fazla model olduğu için kafam karıştı. Siz Lenovo kullananların tavsiyelerini almak istiyorum, zahmet olmazsa. Nasıl bir şey alayım ? ideapad ile Thinkpad serisi arasındaki fark nedir. Thinkpadların keypad tasarımlarını çok beğendim, ama sadece görsellik işte. Temel olarak aradım şeyler; hız, ısınma ve Hdd kapasite sorunu olmamalı. Bir de lenovomarketten alışveriş yapılır mı, fiyat avantajı düşünüldüğünde ? http://www.lenovomarket.com/
Saygılar
Yakında y500/400 serisi piyasaya çıkacak ve y580 serisi de tekrar stoklara girer sanırım.Beklemenizi öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: EPICA
Yakında y500/400 serisi piyasaya çıkacak ve y580 serisi de tekrar stoklara girer sanırım.Beklemenizi öneririm.
Pekala, değecekse 1-2 ay daha idare edebilirim. Birde en uygun nereden alabilirim Lenovoları
Teknofiyat ve akakçe gibi fiyat arama sitelerini kullanabilirsiniz.
şu anki laptopum da Asus, ama bu sefer Lenovo almak istiyorum. Bilmiyorum, neden ama özellikle Thinkpad serisi laptopların tasarımını çok beğendim. Sağlamlık ve fonksiyonellik konusunda da Lenovo / IBM çok meth ediliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme