Şimdi Ara

Lenovo Legion 5 AMD 2020 - Ryzen 5 4600H, Ryzen 7 4800H (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.251
Cevap
27
Favori
94.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her ürünün ülkeye geleceğini düşünmüyorum. Farklı firmalar ürün getirirse fiyatlar düşer ama hala düzgün bir şekilde çeşit ve stok gelmiyor. Ryzen 5 i getiren tek yer 9k ya satıyor şuan. Normalde o kadar etmez ama adamdan başka satan olmadığı için istediği fiyatı yazabiliyor. Valla ülkem için üzülüyorum. Ben parayı toparlayabilirsem
    amazon.com
    Lenovo Legion 5 Gaming Laptop, 15" FHD (1920x1080) IPS Screen, AMD Ryzen 7 4800H Processor, 16GB DDR4, 512GB SSD, NVIDIA GTX 1660Ti, Windows 10, 82B1000AUS, Phantom Black
    https://www.amazon.com/gp/product/B08BB9RWXD/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

1660ti lı modeli istiyorum fiyatı şuan 10k ya denk geliyo vergilerle harika bir fiyat.

• Biyoreaktör kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ben de bu modeli alacağım. Yarın bi aksilik olmazsa siparişi geçeceğim.

• Valla hocam en mantıklısı bide amerikadan gelicek biri olsa vergide olmaz 1100 dolara filan gelir harika fiyat. Şimdiden hayırlı olsun.
  • Hocam psrf'ye baktığımda Türkiye'ye GTX 1660 ti modelinin geleceğini göremedim. Eğer gelmeyecekse Türkiye'de parayla dahi olsa garanti hizmeti sunmayabilirler. Bence önce Lenovoya garanti olayını sormak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maraznurullah M kullanıcısına yanıt
    Hocam stok sıkıntısından dolayı yavaş yavaş gelecektir. Belki de ekran kartından ve fiyatından ötürü talep edilmemiş olabilir. Yeni psrf'ye göre ise Türkiye'ye Ryzen 7 4800H + rtx 2060'lı 3 model gelecek. Lakin ne zaman gelirler bilmiyorum. GTX 1660 ti modelini göremedim Türkiye için.

• Yurtdisindan alinan laptoplarda garanti olmuyor zaten hocam.

• Hocam o zaman riskli değil mi? Ekranda ışık sızması veya ölü piksel çıksa Amazon ne yapabilir ki? Yurt dışından ürün getirseler gümrük alırlar yine .

• Hocam benim su anki laptopta 5cm capinda siyah daire var. Olu piksel, isik sizmasi olsa ne yazar :) Buyuk sorunlar olursa da amazona geri yollarim urun hatali diye. Gumruk dahil 9800 liraya geliyor.

• Bi b.kluk cikacagini biliyordum. Hesabimi kilitledi "dunya devi" sirket.

• Çok saçma bir fiyat politikası var, Amd den yıldırma politikası gibi resmen.
    4800h + gtx 1650 modeli 11 bin kesinlikle etmez ama 4600h + gtx 1650 olan 7500 şuan

Yani 4800h ile bu kadar uçurum bir fiyat farkı olması düşündürücü.

Cihaz özelliklerini yanlış mı girdiler ya da fiyatı yanlış mı yazdılar demeden edemiyorum 4800h versiyonunda.

• OmeaR kullanıcısına yanıt
    Hocam bu cihaz Gaming 3,ekranı üst modellere göre farklı ve SSD yerine HDD yazıyor onu anlamadım. 512 gb HDD olur mu?
  • OmeaR kullanıcısına yanıt
    Hocam ben gittim gördüm yanlış fotoğraf koymuşlar cihaz legion değil idepad gaming diye geçen bir model.
  • Anladım hocam teşekkürler bilgilendirme için. Ben kasa olarak Legion gibi gördüm çok fark yok gibiydi. 500 gb da hdd mi yazıyordu ya ben onu görmemişim alıştık artık ssd ye insan bir şey yazmayınca direkt SSD sanıyor

• Nietzscheisdead kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, sayenizde mevzu çıktı ortaya. Legionlarla çok benziyor gerçi görselde legion yazıyordu kapağında, insan görsele daha çok dikkat çekiyor doğal olarak böyle olunca

• Arkadaşlar merhaba,

4800h ya da 4900h işlemcili laptop arıyorum. 4900h işlemcili modeller lenovo'da yok sanırım. Peki 4800h işlemcili modellerde ısınma sorunu oluyor mu? Asus TUF kullananlar undervolt yaparak, boostu kapatarak kullanıyorlarmış. Lenovo'da durum nasıl acaba?
  • Amd 4000 serisinde en problemsiz olan modeller HP OMEN 15 (2020), Lenovo Legion 5 bir de Acer nitro serisi. Asus fiyat performans olarak baya iyi ama soba gibi yanan cihazı almam ben şahsen.
  • Nietzscheisdead kullanıcısına yanıt
    Hocam ürün elinize ulaştı mı? Yorumlarınızı bekliyorum umarım problemsiz gelmiştir.
  • En az 4800h + 1660ti konfigürasyonlu modeller bir türlü gelmedi. Ortada adam gibi cihaz yok resmen. Cihazı tasarım amaçlı kullanacağım için Asus'u ısınmasına rağmen ilk çıktığı zaman almayı düşünüyordum ama ekranın renk değerleri yerlerde. Bekleyelim dedim belki iyi bir cihaz gelir konfigürasyonu güzel olan ama gelmedi gelemedi

• Kim ve neden?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.