Şimdi Ara

Lenovo Legion 5 AMD 2020 - Ryzen 5 4600H, Ryzen 7 4800H (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.251
Cevap
28
Favori
94.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amazon. Nedeni olarak da kredi kartinin benim oldugunu dogrulayamamislar. Ama dun kafama dank etti. Hesap benim uzerimeyken kart babamin uzerineydi. Bundan dolayi kapatmis olabilirler. Pazartesi babama hesap acip bir daha deneyecegim olmadi turkiyeden intelli modeli alacagim. Artik sabrim kalmadi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biyoreaktör kullanıcısına yanıt
    Ürün geldi hocam. Tek sıkıntım klavye ısınıyor . Cihazın ısısı program ile baktığımda normal. Sadece klavye sanki olması gerekenden fazla ısınıyor gibi geldi. Ekran kalitesi mükemmel , klavye basma hissi çok güzel geldi bana sanki mekanik gibi. Tavsiye eder miyim evet ama öyle buz gibi bir klavye değil ,normal kullanımda hafif oyunda ise el yakmayan bir ısı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nietzscheisdead kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Hayırlı olsun. O kadar kusuruda olucak demekki. Umarım en kısa zamanda bende alabilirim.
  • Biyoreaktör kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. İsterseniz bir de OMEN ürünlerine bakın onu da çok övüyorlar

• 8800 e ryzen 4600h 1650 alınır mı? normalde aynı özellikle (sadece ram 8gb) 7600 e ideapad gaming alacaktım. 1000 tl farka değer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bouninboun

8800 e ryzen 4600h 1650 alınır mı? normalde aynı özellikle (sadece ram 8gb) 7600 e ideapad gaming alacaktım. 1000 tl farka değer mi?
    Bence değer bir kere işlemci farkı var, onun dışında kasa ve klavye farkı da var.
  • Nietzscheisdead kullanıcısına yanıt
    gaming in işlemcisi de 4600h hocam

• bouninboun kullanıcısına yanıt
    Hocam legion daha kaliteli 1000 tl fazla ver başın agrimasin 2000 fark olsa yene verirdim , bugun bende siparis verecem bakalim

• maraznurullah M kullanıcısına yanıt
    hocam öyle kaliteli fakat ideapad gaming de kaliteli bence. Keşke legion 1650ti olsa bu kadar düşünmez alırdım

• bouninboun kullanıcısına yanıt
    Sen bilirsin hocam Arçelik satiyor ordan sipariş verecem baslikta 1650 yaziyor özelliklerde 1650ti bakalim gelince gorecez sansima ne cikarsa :)))

merak ettim hocam :) direkt yazarsınız buraya

Hocam öncelikle hayırlı olsun psref ten araştırdım 1650ti gözüküyor ve bir fark Türkiyedeki tüm legion 5'lerde 144hz wva panel varken bunda ips panel var

• GTX 1650Ti kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ozaman daha iyidir ama ışık sizmasi olma ihtimali daha fazla , hangi panel daha iyi ? + windows 10 da var ozaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maraznurullah -- 14 Eylül 2020; 11:52:6 >
  • 4600h kullananlar ısınma durumu hakkında Bilgi verebilir mi? Mesel boştaysan veya film izlerken cihaz fan çalıştırıyor mu?

Hocam ips daha iyi diye biliyorum ve evet Windows 10da var

Bende daha iyi olarak biliyorum da iste ışık sizmasi ips ile va panelde cikma olasiligi hangisinde daha fazla onu merak ediyorum insallah cikmaz

1650 ti yeterli olur mu?

hocam psreften bakmak için kod gibi bir şey lazım diye biliyorum onu Arçelikten istedim henüz geri dönüş yapmadılar siz o koda nasıl ulaştınız? Kod hala duruyorsa atabilir misiniz? teşekkür ederim.

hocam aldınız mı? ben daha karar veremedim. ekran kartı daha iyi olan bilgisayarları görünce(acer nitro, monster ) fazla para verecek gibi hissediyorum.

• MtMtMtMt M kullanıcısına yanıt
    Hocam özellikleri filtreleyerek buldum elimde de 2 adet kod var hiçbir farkları yok kodların isterseniz atabilirim.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.