Şimdi Ara

Lenovo Legion 5 AMD 2020 - Ryzen 5 4600H, Ryzen 7 4800H (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.251
Cevap
28
Favori
94.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Diğer leptopların fiyatına bakınca aşırı şaşırmadım açıkçası.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • S A M C R O kullanıcısına yanıt
    N11 de 8700 e düşmüştü

• Salih Ş S kullanıcısına yanıt
    4600h 1650ti li olani 8800 aldim :))

• maraznurullah M kullanıcısına yanıt
    Hocam kesin mi Ti olduğu?

n11 de bir satıcıdan almıştım ama ben aldıktan 2-3 gün sonra fiyatı 8999 yaptılar hocam.
  • bouninboun kullanıcısına yanıt
    Kesin hocam zaten yarin ulaşacak bana , windows 10 da var .

• quote:

Orijinalden alıntı: Nietzscheisdead

n11 de bir satıcıdan almıştım ama ben aldıktan 2-3 gün sonra fiyatı 8999 yaptılar hocam.
    Hocam ben de bu hafta sonuna kadar alacağım yüksek ihtimalle ama bir şeyi merak ediyorum mesela internette dolaşırken veya film izlerken cihaz fan açıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Umarım inşallah öyledir. Ben de aldım o yüzden bu merak :)

• bouninboun kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun hocam merakla bekliyoruz :))

Balanced mod da çalışıyor duymuyorum dizi film izlerken hiç bir şey. Ha mesela 30 tane chrome sekme açıyorum o zaman fan çok az çalışıyor
  • 4800h lı sistem çok güzelde insan gibi fiyat koymamışlar ki. En iyi ihtimal kara cuma yada 11.11 indirimini beklemek. Sorun çıkmayacağını düşünsem amazon comdan 10k ya 1660ti lı makine geliyor. Ama cihaza bişey olsa yedek parça bile bulamayız.
  • 1650 ye 10k vermek...

Gider Monster alırım en azından servis desteği olur. İyice zıvanadan çıktı bizim ithalatçılar ve satıcılar!..
  • quote:

Balanced mod da çalışıyor duymuyorum dizi film izlerken hiç bir şey. Ha mesela 30 tane chrome sekme açıyorum o zaman fan çok az çalışıyor
    Hocam ben de almayı düşünüyorum 4600h ve 1650 iyi ikili olacak gibi geliyor. Ekranından da kaliteli olduğu yönünde bahsetmişsiniz ki bunu duymak sevindirici. Hiç oyun deneyimleme şansınız oldu mu performansı memnun edici miydi ısınma konusunda özellikler ve internette dolaşmak ve film izlemek gibi işlerde bataryası kaç saat dayanır? Hocam kusura bakmayın soruya boğdum sizi ama hasır almış birini bulmuşken soramadan edemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: S A M C R O

Hocam ben de almayı düşünüyorum 4600h ve 1650 iyi ikili olacak gibi geliyor. Ekranından da kaliteli olduğu yönünde bahsetmişsiniz ki bunu duymak sevindirici. Hiç oyun deneyimleme şansınız oldu mu performansı memnun edici miydi ısınma konusunda özellikler ve internette dolaşmak ve film izlemek gibi işlerde bataryası kaç saat dayanır? Hocam kusura bakmayın soruya boğdum sizi ama hasır almış birini bulmuşken soramadan edemedim

Alıntıları Göster
    Bundan önce ideapad5 kullanıyordum ondan buna geçince ekran bariz olarak kendini belli ediyor renkler olarak. Çok oyun oynayan bir insan değilim dota vs cs go oynadım tüm ayarlar açık ve ultra v sync kapalı dota 120-140 fps arası , cs go da 130-150 fps arası bir şey çıkıyor. Bu oyunları oynarken klavyeyi tam ortadan düşün orta kısmın sağ tarafından enter tuşunun oldugu alana kadar bir ısınma sorunu var el yakmıyor ama ısınıyor baya diğer kısımlar ise hafif de olsa ısınma var.Normal kullanımda ise hafif diye bahsettigim ısıdan bir tık daha az ısı var. Bu arada bu oyunları oynarken genellikle 63-69 arası sıcaklık çok nadir arada 81-83 gördüm onlar da anlık sonra tekrar düşüyor. 1 kere kullandım bataryada o da %60 a düşürüp pil ömrünü uzatmak için, %100 den %30 a 4 saat kadar dayanıyor parlaklık yüksek seviyede. En düşük modda parlaklık kısarak 6-7 saat dayanacağını düşünüyorum.

• quote:

Bundan önce ideapad5 kullanıyordum ondan buna geçince ekran bariz olarak kendini belli ediyor renkler olarak. Çok oyun oynayan bir insan değilim dota vs cs go oynadım tüm ayarlar açık ve ultra v sync kapalı dota 120-140 fps arası , cs go da 130-150 fps arası bir şey çıkıyor. Bu oyunları oynarken klavyeyi tam ortadan düşün orta kısmın sağ tarafından enter tuşunun oldugu alana kadar bir ısınma sorunu var el yakmıyor ama ısınıyor baya diğer kısımlar ise hafif de olsa ısınma var.Normal kullanımda ise hafif diye bahsettigim ısıdan bir tık daha az ısı var. Bu arada bu oyunları oynarken genellikle 63-69 arası sıcaklık çok nadir arada 81-83 gördüm onlar da anlık sonra tekrar düşüyor. 1 kere kullandım bataryada o da %60 a düşürüp pil ömrünü uzatmak için, %100 den %30 a 4 saat kadar dayanıyor parlaklık yüksek seviyede. En düşük modda parlaklık kısarak 6-7 saat dayanacağını düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Sağolun hocam ben de yarın Hepsiburada dan sipariş vereceğim inşallah sıkıntısız elime ulaşır

• Nietzscheisdead kullanıcısına yanıt
    hocam ekranda köşelerden ışık sızması var mı?

hocam PC geldi mi ben de aldım da merak ediyorum özellikler Arçelik sitesinde yazdığı gibi mi?

• MtMtMtMt M kullanıcısına yanıt
    Ayni gösterileren özellikler 1650ti li geliyor sadece az bişe ışık sizmasi var foto atamiyorum cok yaniltici oluyor cok kucuk etkilemeyecek kadar onun disinda masllah cok güzel bilgisayar :) siznki gelirse ışık sizmasina direk bakarmisiniz merak ediyorum sadece benimkindemi var diye :)

bakarım hocam sızmaya. kutudan mouse da çıktı mı psrefte öyle yazıyordu.

• MtMtMtMt M kullanıcısına yanıt
    Var hocam acmadim daha :)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.