Merhabalar G274QPF E2, R27QE ve R27Q-30 seçenekleri arasında kaldım. Diğer monitörler hakkında yaptığınız araştırma var mı? Msi a epey yakınım 6ay vade farksız 8200 civarına geliyor. Şuan ki monitörüm lg ultragear 24GN650-B oldukça memnunum ancak 2k monitöre ihtiyacım var. |
Lenovo Legion R27QE 27' 2k 180Hz 0.5ms IPS monitör alacaklar okusun (2. sayfa)
-
-
MSI'ında çerçeve kenarları aynı gibi. Birinci artısı MSI'da menü tuşları yerine joystick kontrol olması ki zaten PC yazılımı ile kontrol ediyorsanız bir önemi olmuyor. İkincisi MSI'da type-c portu var. DP görevi görüyor ve 15W type-c üzerinden şarj imkanı sunuyor. Gördüğüm kadarıyla ayakların özellikleri aynı. Sırf usb type-c üzerinden monitör bağlantısı için bu kadar fiyat farkına değmez bence (1300TL). Lenovo 450nit olarak bir tık daha parlak. Laptoptan bağlantı için zaten Type-C -->DP çeviriciler satılıyor. Tercih sizin.
-
Servisten değişim kararı çıktı. Hepsiburadaya servis kağıdıyla gönderdim. Değişim için onay geldiğinde farklı bir model alabilirim. Fakat tercihim kendinden speakerlı olan bir cihaz olmasını. Önerileriniz varsa açığım. Keşke ps5de ses için bir giriş olsaydı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben 4 ay önce en iyi markalardan biri denilen AOC Q27G4X monitörü aldım. İç ekranda yarım santimlik bir bulut lekesi çıktı ve jilet gibi ekranda aşırı göze çarpıyor. Neredeyse 10 bin liraya almıştım. Baktım millet 25 bin liralık alienware'lara da bir şeyler yazmışlar değerlendirmelerde olumsuz ben de dedim ki 6-7 bine bir şey bakayım nasıl olsa pahalı alınca bir şey mi oluyor sanki gözüme bu arkadaş çarptı. 7 bin küsür gibi bi fiyatı var. Bu zamana kadar olumlu yönü şu, internette söylemezler kitapçığında da yazmaz ama ben söyleyeyim dediğiniz olumsuz bir özelliği var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu ana dek monitörle ilgili herhangi bir olumsuz durum yaşamadım.God of War ve Silent Hill 2 oynadım oyunlarda canlı güzel görüntü veriyor. Özellikle Silent Hill 2 Remake oynarken karanlık ortamlarda sorun yaşamadım. Monitör tuşlarına da elim alıştı menüyü şu an rahat kullanabiliyorum. Lenovo Display Center yazılımı bazen tepki vermeyebiliyor , görev yöneticisinden hizmeti yeniden başlat yapmak gerekebiliyor. (genelde uzun süre PC açık kaldıktan sonra oluyor)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X