Şimdi Ara

Lenovo Legion Y520 Kullanıcı Platformu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.646
Cevap
39
Favori
189.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynn de ben sanmiyorum 1050 ti getirdiklerini vatandakinden dir. Oda okdr para vermeye degmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben medimarkt 4800tlye aldım valla memnunum

• skywalker06 kullanıcısına yanıt
    I7 -256gb ssd olan modelimi

• E.R.W. kullanıcısına yanıt
    An itibariyle aradan 1 ay gecti ve toplamda 150€ iade aldım yani vergi için kesilen ücretin tamamini 750€ civarinda bana geldi

• Ya bu iade birtek bana gelmedi herhalde cildiracam :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmdy -- 10 Mayıs 2017; 22:42:20 >
  • TopaLPenguen kullanıcısına yanıt
    evet hocam i7 256 gb ssd 1050 ekran kartlı modelini aldım ertesi gün 5800den satmaya devam ettiler.
    hayırlısı olsun hocam
  • rmdy kullanıcısına yanıt
    sipariş elinize ulaşalı ne kadar oldu?
    2 ay olacak nerdeyse

sağolun hocam siz yurtdışından hangi modelini getirdiniz.
  • Arkadaşlar merhaba , bu laptop u almayı düşünüyorum. Önerir misiniz yoksa 7567 mi alayım ? Veya pavilion gaming? Serin olması çok önemli benim için. Bf1 ve gta 5 te son ayaralarda yoğun kullanımda ısılar kaç derece oluyor ?
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    7567nin en kötü yanı ekran kalitesi bu laptopa göre onun dışında 1050ti kullanması lenovoya göre daha iyi valla ben 10gündür kullanıyorum ısınma olduğunu görmedim.Hp hakkında bir fikrim yok zamanında elimde kaldığı için hpye pek sıcak bakmıyorum o zamandan beri.

• Arkadaslar bu cihazda 1050 mi yoksa 1050ti var. En dogru ne sekilde ogrenilebilir.

1050ti yaziyor fakat stok kodu vatandaki 1050 ile ayni oldugu icin bana 1050 dir diye dusunduruyor. Stok kodu ayni olup farkli ekran karti olma ihtimali varmidir?

Kdv indirimi ile 5000 tl altina inerse 1050ti oldugu kesinse bu cihazi bekleyecem.

• Konu böyle mi kalsın yoksa müsait olduğumda konuyu düzenleyip kullanıcı kulübü mü yapıyım?

Önerilerinizi yazabilirsiniz. Ben editlemekten tarafım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fierce Tiger

Konu böyle mi kalsın yoksa müsait olduğumda konuyu düzenleyip kullanıcı kulübü mü yapıyım?

Bence de editleyin ve artık oyun videosu falan paylaşın, ısınma değerleri , fps falan. Çok hareketsiz konunuz Dell 7567'ye göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Konu böyle mi kalsın yoksa müsait olduğumda konuyu düzenleyip kullanıcı kulübü mü yapıyım?

Bence de editleyin ve artık oyun videosu falan paylaşın, ısınma değerleri , fps falan. Çok hareketsiz konunuz Dell 7567'ye göre

Laptop bu kadar tutmaz diye böyle bir başlık açmıştım. Dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fierce Tiger -- 12 Mayıs 2017; 10:49:8 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Laptop bu kadar tutmaz diye böyle bir başlık açmıştım. Dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum zaten

Acer da gelirse Türkiye'ye süper olur, zaten bu 3 model bayağı popüler, neden gelmeleri bu kadar gecikti anlamıyorum. Dell'in mesela I5'li modelleri de hala gelmedi. Çoğu arkadaş bu modelleri bekliyor.

I5 1050ti olan modelini

• BJK kullanıcısına yanıt
    Fps degerlerini yabancı bir arkadas çekmiş youtube da mevcut

• rmdy kullanıcısına yanıt
    Iade edilmesi gerekiyor aslında baya olmuş

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.