Şimdi Ara

Lenovo Legion Y520 Kullanıcı Platformu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.646
Cevap
39
Favori
189.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TopaLPenguen

Fps degerlerini yabancı bir arkadas çekmiş youtube da mevcut

Ben Türk arkadaşların oyun videosu çekip paylaşmasını istiyorum. Yoksa zaten ben biliyorum değerleri de, konunu canlanması bir de alacak olan arkadaşlara ışık tutması açısından.
  • maresal52 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburadayı bence arayıp sorun hocam
  • Fierce Tiger kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı klubüne dönüştürebilirsin ona görede bilgilerimizi paylaşmayı başlayabiliriz.
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    Mesaj attim musteri hizmetlerine. Ozellikle belirttim alip iade etmek istemiyorum vatan computerdeki stok kodu ile ayni eminmisiniz 1050 ti olduguna diye yazdim.

Cevap atmislar 1050ti diye ama inandirici gelmiyor.

Cevap atan kisi muhtemelen sistemden hemen bakip yaziyordur. Sistemede 1050ti diye girilmisdir.

Arasam yine aynisi yapacaklar 1050ti var derler.

1050ti kesin oldugunu bilsem ilk kdv indiriminde alicam bunu da. 1050 ise amazondan i5 1050ti modeli alirim artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam o 1050'dir. Vatanda ki ile hemen hemen aynı fiyattalar, sizce 1050 ve 1050Ti modeli aynı fiyatta olabilir mi? Amazonda bile aralarında neredeyse 1000TL fiyat farkı var, yani Türkiye'de olsa aralarında ki fiyat farkı ne kadar olur siz düşünün :)
  • Amazon. Com da 1180 dolar vergiylr 1400 dolar felan olur.

Biz 1500 dolar desek 1500x3.7 drn 5500 tl yapar. Vatan kdv indirimi disinda kazik zaten.

Yani olabilir 1050ti

• quote:

Orijinalden alıntı: maresal52

Mesaj attim musteri hizmetlerine. Ozellikle belirttim alip iade etmek istemiyorum vatan computerdeki stok kodu ile ayni eminmisiniz 1050 ti olduguna diye yazdim.

Cevap atmislar 1050ti diye ama inandirici gelmiyor.

Cevap atan kisi muhtemelen sistemden hemen bakip yaziyordur. Sistemede 1050ti diye girilmisdir.

Arasam yine aynisi yapacaklar 1050ti var derler.

1050ti kesin oldugunu bilsem ilk kdv indiriminde alicam bunu da. 1050 ise amazondan i5 1050ti modeli alirim artik.

Valla Vatan'da bizim Dell'in ekranına da IPS panel (Gerçi biz tn panel olduğunu biliyorduk kodundan ) demişlerdi, o yüzden görmeden güvenmeyin derim

• BJK kullanıcısına yanıt
    Vatan da da media markt tada urunleri gordum 1050 var.

Tr ye daha 1050ti gelmedi sanirim. Hepsiburada daki de 1050 dir kesinlikle. Zaten fiyatlar ayni.

Ama 1050ti de olsa o fiyat olmasi lazim kura gore tabi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

Kullanıcı klubüne dönüştürebilirsin ona görede bilgilerimizi paylaşmayı başlayabiliriz.

Ufak bir güncelleme yaptım daha sonra detaylandırmaya çalışacağım.
    ya 1050ti getirmeyecekler yada getirse bile kur farkından yüksek olabilir zamanında y700leri getirdiler y900 çok geç getirmişti lenovo hatta o yüzden pek dsatılmadı.
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    Valla 1 hafta daha beklicem. Gelmesse amazondan alicam buyuk ihtimal. Belki vergi iadesi fln da olursa iyi olur.

Ben amazondan siparişe güvensem 1060 ekran kartlı bir laptop alırdım ama garantide önemli bir konu amazondan alınan ürünlerin garantisi olmayabiliyor.

• Bilgisayar elime ulaşsın buralar video dan geçilmeyecek az kaldı

• S A M C R O kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle diyordum almadan önce. Ilk önce saglam bir inceleme yapayim diye düşünüyordum. Oyunlara bir daldim baska seye vakit kalmıyor simdi :D

• Arkadaşlar bende bu ürünü takip ediyorum. Hepsiburadaya mail attım başka bir satıcıda aynı kod ile satılan ürün GTX 1050 sizin üründe GTX 1050Ti yazmaktadır. Ürün bilgisi doğru mudur diye, Hepsiburada dan gelen yanıt:

Değerli Müşterimiz,

Sitemiz üzerinde yer alan HBV0000050D2W stok kodlu ürünün özellik bilgileri aşağıda iletilmiştir:

Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1050 Ti

Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.
  • funsal85 kullanıcısına yanıt
    Valla bana da aynisini dediler ama inanmiyorum. Ole olsa ilk kdv indiriminde alirim.

Bende KDV indirimi bekliyorum. Eğer uygun fiyat olursa alacağım.
  • Amerika lenovo sitesinde 1050 li model yok hepsi ti Türkiye de 1050 var. Ülkeden ülkeye değişiyor mu?

• S A M C R O kullanıcısına yanıt
    Aynen. Turk lenovo sitesinde tek model var oda 1050 zaten. 1050ti yok.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.